Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ahada gencleştik :p

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
up up up LOL[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!!
Mesaj tarihi:
said:
_Tora_, 15 February 2004 03:26 tarihinde demiş ki:
Okan cok ii bir sag kanat bjkde oynamamasının tek nedeni defansif yonunun pek gelişmiş olmamasıdır... Ve iki sene sonra bu soylediklerinizi bole>(:P) yalıcaksınız :D

Fizbancım bir daha oku istersen ben su andan bahsetmiyorum optum :)... Ayrıca okanın ofensif tarafına kimse bişey dememeli bence... Cunku cok ii dribling yapan ve orta acmayı bilen nadir turk kanat oyuncularından biridir okan...[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!!
Mesaj tarihi:
rofl nukem klavyem calismio karakter eslem denen meretle yaziorm kacirmiim die son attigin msg nedir oyle ya eheh oldudun gulmekten[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki:
gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe
Mesaj tarihi:
Yok meph senden adam olmucak :P
Öğrenemedin hala ciddi manada kimle konuşcağını :=)
bu arada deneme maçıdır dener geçer , zaten ondan sonrada çekip gidicek bu adama kafa yormaya değmez.
Yüzsüz ve para almak için istifa etmemiş bir adamdır kendisi
sizde bu adamın kurduğu kadroyu tartışıyorsunuz.
Mesaj tarihi:
said:
Nukem_Verite, 15 February 2004 17:12 tarihinde demiş ki:
said:
fizban, 15 February 2004 12:20 tarihinde demiş ki:
e tamam işte tora, sen de diyosun, defansif yönü yok. milli takımda defansif yöne gerek yok mu :)

ilerde oynayabilir, ama şu an yetersiz.

Ayrıca milli takımda defansif yöne gerek yok çünkü 4-4-2 oynuyodu en son milli takım
bjkdeki gibi bütün sağ taraf bi adama emanet değil

+1
dicegim herseyi soylemiş orhan ak okan koc polemigine girmem...[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!!
Mesaj tarihi:
said:
Bathory, 13 February 2004 20:36 tarihinde demiş ki:
selcuk cok ii atak kesiyo vs vs yalan abi
adamın attıgı pasların 75%ü rakibe 23%si uzaya 2%si de anca bize du$uyo

*!Yarılır*[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki:
you have a very kara baht young padawan...
Mesaj tarihi:
Ha birde anlamadigim olay,Selcuk'a herkes "Ooo super,manyak,asmis asmis..." gibisinden yorum yapiyor acaba Fener'e kakalamak icin mi yapiliyor bunlar? Adami brezilya-türkiye macindan beri sevmiyorum...fb'ye gelincede baya bi uzuldum. Kimse hatirlamaz belki ama brezilya'yla 2-2 berabere kaldigimiz macin 2 golunde de selcuk'un hatasi vardi hic unutamam birinde ofsayt'i bozuyordu digerinde hatali pas veriyordu ruyama girmisti ya..[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki:
you have a very kara baht young padawan...
Mesaj tarihi:
ben şenol güneşin yerinde olsam fizban ı da alırdım kadroya
çok çalışkan çocuk valla :D[signature][hline]dom IR okuyorsa isim olmaz.
dresquin o niye
dom bolumu AYAR olan birisiyle ne gibi bir ilgim olabilir ki?
Mesaj tarihi:
orhan ak gsde kaç maç oynadı :)

okan chealseayi yendiğimiz maçta oynadı hem :P

ya işte bana göre oynayamaz okan bu formuyla milli takımda. ama mantıksal olarak baktığımızda okanın yanı sıra başka oyuncuların da oynamaması lazım
Mesaj tarihi:
orhan ak 18 maç oynamış
sabri 31 maç oynamış

ha orhan milli takımda oynayacak kapasitede değil zaten şuan

ama okan ilk 11 başlarsa, orhan da ilk 11 başlayabilir[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki:
gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe
  • Yeni Oluştur...