Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3.5 seneden sonra kalbini kıran adamı gormek

dunno

Öne çıkan mesajlar

Sly-One said:
HAHAHA
ayrıca practice makes perfect e katılıyorum ve saygı duyuyorum.
bunu söyleyen bir kız olarak da kalbinin kırık olmasından bahsetmene de baya bi gülüyorum.

kalp kırıklıgı ayrı fact ler ayrı.ornegin güzel opuşmek bir sanattır.
Sosyal ağlarda paylaş

ortalama 1.2 yorum falan geldi sordugum seye. kendi kendime iyi yaptın dunno gormemiş gbi davranarak diyorum. gerci hayal dünyamda sole tokat manyagı yapsam falan uzulmezdim.

seni kendinden supheye düsürmüs, boşuna bekletmiş, onlarca umutsuz şiir yazdırmıs adamı gorursun bi aksam bi barda. içinden neler neler geçer, sen onu farketmemiş gibi geçersin yanından.
Sosyal ağlarda paylaş

benim de 2-3 sene önce one night stand yaptığım kız vardı

1 ay önce barda karşılaştım. arkadaşımın arkadaşı çıktı onla yanlarına gittik bakmadık bile birbimirze. o sırada da bende dinci bıyığı vardı üşendiimden dolayı kesmediim. Arkadşı da kıza siz gökhanla tanışmıo musunuz dedi dayanamayıp, kız da "aa tanıyamadım bıyığından dolayı" dedi . öle bi fail oldu. asd.
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:
benim de 2-3 sene önce one night stand yaptığım kız vardı

1 ay önce barda karşılaştım. arkadaşımın arkadaşı çıktı onla yanlarına gittik bakmadık bile birbimirze. o sırada da bende dinci bıyığı vardı üşendiimden dolayı kesmediim. Arkadşı da kıza siz gökhanla tanışmıo musunuz dedi dayanamayıp, kız da "aa tanıyamadım bıyığından dolayı" dedi . öle bi fail oldu. asd.

gene bıyık yüzünden hatıranmamak iyi bişe abi
ya başka sebepten hatırlamasa fail ötesi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu topik ne süper topikmiş ya, aşk, seks, kavga, felsefe her şey var.
Şööle bi yazılanlara göz attım ki acaba benimle aynı düşünen var mı falan diye, baktım baktım Volfied'in yazıya bi +1 koydum. Gerçi her şeyde aynı muhabbet ya, işine geldi mi istediini yaparsın, işine gelmedi mi her şeye ağlarsın. Bu böyle hep yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...