dunno Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Sly-One said: HAHAHA ayrıca practice makes perfect e katılıyorum ve saygı duyuyorum. bunu söyleyen bir kız olarak da kalbinin kırık olmasından bahsetmene de baya bi gülüyorum. kalp kırıklıgı ayrı fact ler ayrı.ornegin güzel opuşmek bir sanattır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 kaç dedin ney nası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 patates soymakta öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 asıl o patatesleri kızartmak öyle marlon, yanlışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 dunno said: kalp kırıklıgı ayrı fact ler ayrı.ornegin güzel opuşmek bir sanattır. ben sanatçıyım de bi de bak neler oluo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 güzel öpüsmenle bunun ne alakası var burada yaptıgın sey güzel öpüşüyorum 2 yılda 30 kişiyle birlikte oldum demek mi yoksa ilişki kuramıyorum yardım edin demek mi pek anlayamadım açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 kendine güveni sağlam kızmış ama helal olsun. ben yinede tebrik ettim. sen kafandaki doğru yoldan şaşma dunno.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Fritöz geldi, mertlik bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 ortalama 1.2 yorum falan geldi sordugum seye. kendi kendime iyi yaptın dunno gormemiş gbi davranarak diyorum. gerci hayal dünyamda sole tokat manyagı yapsam falan uzulmezdim. seni kendinden supheye düsürmüs, boşuna bekletmiş, onlarca umutsuz şiir yazdırmıs adamı gorursun bi aksam bi barda. içinden neler neler geçer, sen onu farketmemiş gibi geçersin yanından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 ben 3 senede 30 kişiyle beraber olsam şiir yazmam. bi 30 kişiyle daha beraber olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 tek gecelik seksçini tokat manyağı yapma bence kendini yap. abi tek gece sevişmişsiniz olmuş bitmiş nedir yani 3.5 sene bu kadar koymuş olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 iz bırakanlar unutulmaz nihan =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 this topic is legen wait for it....daryyy legendaryy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 belki daha güzel öpüşebilseydim mantıgıyla ne izi ben onu merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 dunno kızmıymış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 rofl:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 burtonesk said: tek gecelik seksçini tokat manyağı yapma bence kendini yap. abi tek gece sevişmişsiniz olmuş bitmiş nedir yani 3.5 sene bu kadar koymuş olan. seks tokat . sçs niyan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 tokatsız seks e seks demem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 aslında forumda cok kız var resimlerimizi koyalım slms yazalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 benim de 2-3 sene önce one night stand yaptığım kız vardı 1 ay önce barda karşılaştım. arkadaşımın arkadaşı çıktı onla yanlarına gittik bakmadık bile birbimirze. o sırada da bende dinci bıyığı vardı üşendiimden dolayı kesmediim. Arkadşı da kıza siz gökhanla tanışmıo musunuz dedi dayanamayıp, kız da "aa tanıyamadım bıyığından dolayı" dedi . öle bi fail oldu. asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 burtonesk said: tek gecelik seksçini tokat manyağı yapma bence kendini yap. abi tek gece sevişmişsiniz olmuş bitmiş nedir yani 3.5 sene bu kadar koymuş olan. tebrik ediyorum cidden. bu kadar mı anlatamadım kendimi diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mortis said: benim de 2-3 sene önce one night stand yaptığım kız vardı 1 ay önce barda karşılaştım. arkadaşımın arkadaşı çıktı onla yanlarına gittik bakmadık bile birbimirze. o sırada da bende dinci bıyığı vardı üşendiimden dolayı kesmediim. Arkadşı da kıza siz gökhanla tanışmıo musunuz dedi dayanamayıp, kız da "aa tanıyamadım bıyığından dolayı" dedi . öle bi fail oldu. asd. gene bıyık yüzünden hatıranmamak iyi bişe abi ya başka sebepten hatırlamasa fail ötesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Bu topik ne süper topikmiş ya, aşk, seks, kavga, felsefe her şey var. Şööle bi yazılanlara göz attım ki acaba benimle aynı düşünen var mı falan diye, baktım baktım Volfied'in yazıya bi +1 koydum. Gerçi her şeyde aynı muhabbet ya, işine geldi mi istediini yaparsın, işine gelmedi mi her şeye ağlarsın. Bu böyle hep yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 ben de one night stand yaptım. -anonim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar