zarekc Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 ben erkeğim ama benzer bişiler benim de başıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 3.5 yıl = 42 ay 42/25(desek)= 1.6 yani ortalama 2 ay bitmeden yeni biriyle birlikte olmuşsun. one nightları göz ardı edersek. zaten imkansızları yaşıyosun ve bu kadar kişiyle birlikte olup onun gibi etkileyen çıkmadıysa, adam ne maharetliymiş demekten başka bişey kalmıyo bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 iyi yapmissin diyin ne demek ehu. kendin nasil hissediyosan odur. o insanin deger hak etmedigini dusunuyosan, olmamis gibi davranmak en makuludur. ne hali varsa gorsun der, işine bakarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 su haldeyim yani... bi bakıma onemsiz bnm icin... ondan sonra hayatıma onem verdigim baska kişiler girdi... bi bakıma da ondan hala biseyler var beni üzen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 boşa drama arama bak hayatına gitsin. gormezden gel. umursama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Bence hatırladığını ama sallamadığını, senin için önemsiz olduğnu belli etsen daha iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 dory said: iyi yapmissin diyin ne demek ehu. kendin nasil hissediyosan odur. o insanin deger hak etmedigini dusunuyosan, olmamis gibi davranmak en makuludur. ne hali varsa gorsun der, işine bakarsin haklısın. "onemsemiyomus gibi" yapmak yerine gercekten umrumda olmamasını istedigim icin bi sorun var ortada bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 yalnız çok komik denk geldi bende bi ay önce böyle bi bira köpüğü ilişki yaşadım 1 gecelik(hiç bişey olmadı gerçi) asıl salak olduğum nokta o kadar etkilendim ki kızdan 3 gün boyunca aradım, her defasında ekti. en son görüşmek istemiyo musun dedim hayır saçmalama dedi şu işler bitsin arıcam dedi. (hakkaten yoğundu o sıralar) 4. günün akşamı aradım 4 defa açmadı. bende bi daha aramadım. 1 aydırda öle devam ediyo, hala da etkisi üzerimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leira Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 dunno herkesin değer yargıları farklıdır. 1 kişiyle çıkıp onunla da evlenmek isteyen 100lerce insan var. biz sadece kararlarına saygı duyabiliriz ama burdaki insanlardan evet iyi yapmışsın az çıkar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 dunno said: Darqainu said: öle bi olayla bakış değişmesi yanlış bence hatta böyle yaparsan bu hayat yaşanmaz kırılma noktalarınız yok mudur sizn de? bisey yasarsınız, tum felsefenizi tekrar kurmanız gerekir. ııh sağlama oturtursan bikaç kere bu tip hatalara düşmeyi becerip bi daha bi bok olmuyo sarsılmıyo o felsefeler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 tek gecelik ilişkiye one night stand demek yasaklanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Darqainu said: ııh sağlama oturtursan bikaç kere bu tip hatalara düşmeyi becerip bi daha bi bok olmuyo sarsılmıyo o felsefeler :) bugun karsılastıgm bu arkadastan sonra ben de baya bi zırhlandım kusandm.. ben de pek kolay yıkmam artık felsefemi de... simdiki gorusum de hic ic acıcı diil malesef güvenme, gercek dunnoyu kırılgan dunnoyu acıga cıkarma vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 şimdiki görüşün ne peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 O felsefenin yıkılması 2-3 kelimeye bakar hele ki "işte bu " diyebileceğin birinden gelirse, yine de felsefemi oturttum yıkmam diyosan bol şanslar :) olay için konuşmak gerekirse, muhtemelen adam seni farketmiştir, kalkıp gitmen içinde acı yaşattığın izlenimi vermiştir ona gibi geliyo bana , ama yine de en doğru karar senin doğru dediğindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 aynı ortamda 1 -1bck saat kadar bulunduk... onu gorunce cat diye kalkmadm hayr... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 dunno said: Darqainu said: ııh sağlama oturtursan bikaç kere bu tip hatalara düşmeyi becerip bi daha bi bok olmuyo sarsılmıyo o felsefeler :) bugun karsılastıgm bu arkadastan sonra ben de baya bi zırhlandım kusandm.. ben de pek kolay yıkmam artık felsefemi de... simdiki gorusum de hic ic acıcı diil malesef güvenme, gercek dunnoyu kırılgan dunnoyu acıga cıkarma vs yok aşırı güvensizlik , kırılganlıktan bahsetmiyorum tabiki bunlar kötü olanlar bi önceki mesajımda dediğim üzre..benim dediğim öğrenmen gereken nolursa olsun herkesle mesafeyi koruyup herkesten herşeyin gelebilceğinin farkında yaşamak okadar :) beni şimdi en yakın arkadaşım dediğim insanlar satsa "kısmet" der devam ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Darqainu said: ..benim dediğim öğrenmen gereken nolursa olsun herkesle mesafeyi koruyup herkesten herşeyin gelebilceğinin farkında yaşamak okadar :) beni şimdi en yakın arkadaşım dediğim insanlar satsa "kısmet" der devam ederim ahah. ben de oyleyim diyebilirim iste. baba bi kazık yedikten sonra herseye hazırlıklı oluyo insan. ama hastalıklı bi bagısıklık bu ya.. körü körüne baglanabildigin zamanları ozluyosun. hop diye guvenebilmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 senin bağışıklığın ne peki, 30 kişiyle beraber olurken onlardan neyi sakındın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 mahmut tuncer said: senin bağışıklığın ne peki, 30 kişiyle beraber olurken onlardan neyi sakındın? her seyi. hic birine icini acmadın. yarattıgın sahte-yuzeysel karakterle tanıstırdn onları sadece. dokunuslar ve yuzeysel gülüşler gorduler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 sen böyle içindeki yaranı büyütüyorsun anca. bence bu gidiş gidiş değil. kendinle yüzleşmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 dunno said: mahmut tuncer said: senin bağışıklığın ne peki, 30 kişiyle beraber olurken onlardan neyi sakındın? her seyi. hic birine icini acmadın. yarattıgın sahte-yuzeysel karakterle tanıstırdn onları sadece. dokunuslar ve yuzeysel gülüşler gorduler e sen kendin de sahte değil misin o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 asinanyavuz said: sen böyle içindeki yaranı büyütüyorsun anca. bence bu gidiş gidiş değil. kendinle yüzleşmelisin. thats why im here. yuzlesmeme yardım. yuzlesmek ancak bgn onunla konusrak mı olurdu diye korktum biraz. dogru mu yaptm diye ondan soruyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 mahmut tuncer said: [e sen kendin de sahte değil misin o zaman? kesinlikle. bi yerde içten bi dunno var. arkadaslarının vs gordugu ama erkeklere karsı sahteym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 aaa manyak, yat uyu be! gelmedi mi uykun = p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 baya hızlı yaşamışın gene de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar