dunno Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 evet. cuma aksamından sonra konu üzerine dusunmeler casitli insanlarla tartısmalar sonucu alınan en son karar gülüp gecmek en iyisi. gülmek ve gecmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 en mantıklısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Öyle söyleyince olmuyor hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 berkay ağır crit koymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çikilop Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 burtonesk said: tek gecelik seksçini tokat manyağı yapma bence kendini yap. abi tek gece sevişmişsiniz olmuş bitmiş nedir yani 3.5 sene bu kadar koymuş olan. Adamı merak ettim doğrusu,herifte ne iş varmış bi gecede 3.5 senelik temel atmış.Vay anasını.Adam efsaneymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 karsılasınca yapılabilicek abuk seyleri dusunuyosuun. bi suru secenk uzerinden en uygun olarak yanlıslıkla kafasına kusmanın en iyi secenek olduguna karar verdik. sonra o anı gercekmis gibi ayrıntılarıyla dusunuyosun. kafanda canlandırınca da gercek yaptıgınla hayal ettigini kucuk bi hareketle degistiriyosun. bu hayalden sonra hic bi acaba kalmıyo aklında. hayalinde yasıyosun belki ama seni mutlu ettigi surece sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 çikilop said: [Adamı merak ettim doğrusu,herifte ne iş varmış bi gecede 3.5 senelik temel atmış.Vay anasını.Adam efsaneymiş. adam x kişisi de olabilirdi. uzen, yaralayan kısmı insanların sadece fiziksel istekleri dogrultusunda hareket edebildiklerini sonra da yollarına gidebildiklerini gormekti. 1. tekil ogrenmesem de olurdu bunu bence gerci ama her iste bi hayır vardır herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 bu adamın kafasına nie kusmak istiyorsun ki, sen bu adamla birlikte olmuşsun sonra yoluna devam etmiş sen edememişsin. adamın ne suçu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 dunno said: çikilop said: [Adamı merak ettim doğrusu,herifte ne iş varmış bi gecede 3.5 senelik temel atmış.Vay anasını.Adam efsaneymiş. adam x kişisi de olabilirdi. uzen, yaralayan kısmı insanların sadece fiziksel istekleri dogrultusunda hareket edebildiklerini sonra da yollarına gidebildiklerini gormekti. 1. tekil ogrenmesem de olurdu bunu bence gerci ama her iste bi hayır vardır herhal one night stand senin için de sırf fiziksel bir olay. eğer öyle değilse bir bozukluk olması muhtemeldir. tabii bu işte de hayır var bak adam yolu yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 bi pati demişti bunu hatırlayınca şimdi güldürdü beni KURŞUN GEÇİRMEZ olacaksın şeklinde böyle bir terk edilme vs topağında neyse iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 ayrntıya girmeden kısaca: tanısma yakınlasması-kızdan ne bu hız tepkisi konusmaca konusmaca-kız cok degerli gibi mesaj vs ile kızın hayatına hızla girme bulusma yakınlaşma buluşmama kusulmayı haketmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 bu olay 1 gecede mi oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mortis said: bu olay 1 gecede mi oldu? sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 1hafta icinde. one night stand dedigim adamın dusunce sekliydi. uzatmalı bi one night stand yasadı kendince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 hmm kendini kolay kaptırmamaya bak insanlara sana çok iyi davransa da çok iyi bi insan olduğunu düşünsen de. Yoksa hep böle şeyler yaşayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 yasayıp ogrendim bu gercegi evet iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 o zaman kusma adamın kafasına , teşekkür et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 kalbinizi kırarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 bunu ogrenmeden 1 omur yasayıp mutlu mutlu dolasan insanlar da var. yasayıp ogrenmek gerekmezdi illa. bu sebeple kusuyoruz kafasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 dunno said: hayalinde yasıyosun belki ama seni mutlu ettigi surece sorun yok. Sen git konuş ya böyle olmayacak. Bi dirhem ilerleme yok, daha çok forum malzemesi olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 dunno said: bunu ogrenmeden 1 omur yasayıp mutlu mutlu dolasan insanlar da var. yasayıp ogrenmek gerekmezdi illa. bu sebeple kusuyoruz kafasına şu 20-30 tane birlikte olduğun adamların hiç birine yapmadın sen de , onun sana yaptığı gibi bişey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 axedice said: Sen git konuş ya böyle olmayacak. Bi dirhem ilerleme yok, daha çok forum malzemesi olursun. -cok uzulmustum ben biliyo musun -sori? ve gözlerini devirir. iyi boylesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mortis said: dunno said: bunu ogrenmeden 1 omur yasayıp mutlu mutlu dolasan insanlar da var. yasayıp ogrenmek gerekmezdi illa. bu sebeple kusuyoruz kafasına şu 20-30 tane birlikte olduğun adamların hiç birine yapmadın sen de , onun sana yaptığı gibi bişey? no way. güzel bisey yasıyosam guzel davrandım. duygusallık fln. fizikselse flortten oteye gitmedim. fiziksel biseyde "hayatımın anlamısın" cekmedim kimseye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 belki de ihtiyacın olan şey bunu yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 bobiler.org a selam olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar