Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3.5 seneden sonra kalbini kıran adamı gormek

dunno

Öne çıkan mesajlar

karsılasınca yapılabilicek abuk seyleri dusunuyosuun.
bi suru secenk uzerinden en uygun olarak yanlıslıkla kafasına kusmanın en iyi secenek olduguna karar verdik.
sonra o anı gercekmis gibi ayrıntılarıyla dusunuyosun. kafanda canlandırınca da gercek yaptıgınla hayal ettigini kucuk bi hareketle degistiriyosun.
bu hayalden sonra hic bi acaba kalmıyo aklında.
hayalinde yasıyosun belki ama seni mutlu ettigi surece sorun yok.
Sosyal ağlarda paylaş

çikilop said:
[Adamı merak ettim doğrusu,herifte ne iş varmış bi gecede 3.5 senelik temel atmış.Vay anasını.Adam efsaneymiş.

adam x kişisi de olabilirdi. uzen, yaralayan kısmı insanların sadece fiziksel istekleri dogrultusunda hareket edebildiklerini sonra da yollarına gidebildiklerini gormekti.

1. tekil ogrenmesem de olurdu bunu bence gerci ama her iste bi hayır vardır herhal
Sosyal ağlarda paylaş

dunno said:
çikilop said:
[Adamı merak ettim doğrusu,herifte ne iş varmış bi gecede 3.5 senelik temel atmış.Vay anasını.Adam efsaneymiş.

adam x kişisi de olabilirdi. uzen, yaralayan kısmı insanların sadece fiziksel istekleri dogrultusunda hareket edebildiklerini sonra da yollarına gidebildiklerini gormekti.

1. tekil ogrenmesem de olurdu bunu bence gerci ama her iste bi hayır vardır herhal

one night stand senin için de sırf fiziksel bir olay. eğer öyle değilse bir bozukluk olması muhtemeldir.

tabii bu işte de hayır var bak adam yolu yapmış.
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:
dunno said:
bunu ogrenmeden 1 omur yasayıp mutlu mutlu dolasan insanlar da var. yasayıp ogrenmek gerekmezdi illa. bu sebeple kusuyoruz kafasına

şu 20-30 tane birlikte olduğun adamların hiç birine yapmadın sen de , onun sana yaptığı gibi bişey?

no way.
güzel bisey yasıyosam guzel davrandım. duygusallık fln. fizikselse flortten oteye gitmedim. fiziksel biseyde "hayatımın anlamısın" cekmedim kimseye.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...