Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3.5 seneden sonra kalbini kıran adamı gormek

dunno

Öne çıkan mesajlar

evet 3bucuk yıl gecmis uzerinden ama hala yarım kalmıs krıntıları icinde bi yerlerde yara baglamıs adamı aynı ortamda baska masalarda otururken goruyosun.
isin garibi benim oturdugum masanın yarısı o kisiyi tanıyoe, gidip onunla muhabbet ediyor ama senin onunla yasadıgın gorunurde o kadar sığ bisey ki... onu tanıyamamıs gibi yapıyosun.

one night stand nedir ondan ogrenmissin. birini opmek ona duygusal olarak yakınlık gissetmektir sanarken, deli opusmus sonra bi daha o insandan haber almamıssın. içine oturmus, ondan sonra 20- 30 adamla beraber olduysan da...

sonra bi yaz gecesi 3 yıldan uzun sure sonra onu goruyosun sans eseri. ilk gordugun saniye o mu acaba diyosun. sonra masandaki arkadaslar o oldugunu soyluyolar birbnilerine.

bi yandan ya aynı masada o kişiyle macerası olan baska biri...

sen gergin... tanımamıs gibi yapıyosun.
bi sure sonra kalkıp gidiyosun naska planlar geregi. 1 soz soylemeden onu tanımamıs gibi....
acınası bi durum gibi.... yine de yasandı bu gece...

boyle yaptım. iyi ettin denmesine dogru davrandıgımın onayına ihtiyac hissediyourm

ah pati... ne hallere düstüm gör beni
Sosyal ağlarda paylaş

oper said:
demek istediğim şey
başlarda erkek olarak algıladım seni. sonraki cümlelerde terse döndü olay. onu kavrayamadım. one night stand demişsin.
sonra 20-30 adamla beraberlik..
beraber olan kim sen misin? O.o

ben kız
1n.s. olayını ondan ogreniyorum ilk olarak.
ve ben 20 30 baska adamla oluyoerum o'ndan sonra...
Sosyal ağlarda paylaş

dory said:
bence bi olaydan ders alip bakis acisi degistirmek iyidir.
ben yasadim bu olayi ve cou seye bakis acim degisti hayatta.
iliskiler insanlari her yonuyle etkileyebiliyor.
ben kimseye guvenmemeyi oğrendim.
bi de dis gorunusun bi boka yaramadiğini.

ya benim cıkarıgım sonuc da:
biraz nefret toplayabilirm bu camiada ama erkeklerin tek derdinin kız goturmek oldugu ve kac kız diye skor tuttlukları olmustu.

dıs gorunuse de kişilikten cok onem verdiklerine karar vermistim. tipimi begenip karakterimi ogrenmeye gerek duymadıgı icin olsa gerek

iyi yapmıssın diyin ltfen. yoksa gdip yanına sole sole mi demeliydm
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...