Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gerilim filmi tavsiyeleriniz...

Sleepwalker

Öne çıkan mesajlar

said:
Freak, 13 February 2004 20:16 tarihinde demiş ki:
Haunting. Türkçesi perili ev çok hoş bi filmdi en çok etkilendiğim filmdir. Piskolojik korku şu an aklıma gelmedi ama artık böö öccüü türü korku filmlerini sanırım çoğu kişi sevmiyor.

saol freak tavsiyen için bu arada zatn ben korku filmi demedim gerilim dedim benimde hosuma gitmio öcülü böcülü seyler dediin gibi
Sosyal ağlarda paylaş

"Insider" olacak filmin ismi sanırım. Bir doktor bir sigara firmasından yapılan kanunsuzluklar sebebiyle ayrılmak ve bunları halka duyurmak istiyor. Çok eskiden izlemiş olmama rağmen oldukça güzel ve etkileyici bir film olarak aklımda yer etti bu film.[signature][hline]çok mu lazım ya "sevgililer günü".... ulan ben sevgilimi her gün seviyorum, her gün sevgiliyiz.... üstelik deli gibi seviyorum; hatta deliye her gün bayram
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jankis, 13 February 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
tez'i izlemişin güzel

the others (ben izleyemedim henüz ama çok iyiymiş izlemişindir büyük ihtimal)
identity

şimdi aklıma gelenler ..
yazarız ilerde

othersı izledim sonu sasırtıcı bitior hic sölemiyim zevki kacar filmin madem izlememişsin
Sosyal ağlarda paylaş

jeepers creepers piskolojik gerilim diil , gerçi benim verdiğim linkteki de diil

ben hala o linkdeki şeyi izlemeni şiddetle tavsiye ediorum , emin ol çoğu filmden daha iyi gerecek bi fragmandır

bu arada darkness falls u izlemedim ama kötü bi konuya benziyor:
Plot Outline: A vengeful spirit has taken the form of the Tooth Fairy to exact vengeance on the town that lynched her 150 years earlier. Her only opposition is the only child, now grown up, who has survived her before[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...