Sleepwalker Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 arkadaslar hosunuza giden gerilim filmlerinden tavsiyede bulunurmusunuz özellikle psikolojik gerilim aklınıza geliyorsa daa ii olr mesela son zamanlarda izlediim filmler arasında ''tez'' bayaa hosuma gitmişti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Haunting. Türkçesi perili ev çok hoş bi filmdi en çok etkilendiğim filmdir. Piskolojik korku şu an aklıma gelmedi ama artık böö öccüü türü korku filmlerini sanırım çoğu kişi sevmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleepwalker Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: Freak, 13 February 2004 20:16 tarihinde demiş ki: Haunting. Türkçesi perili ev çok hoş bi filmdi en çok etkilendiğim filmdir. Piskolojik korku şu an aklıma gelmedi ama artık böö öccüü türü korku filmlerini sanırım çoğu kişi sevmiyor. saol freak tavsiyen için bu arada zatn ben korku filmi demedim gerilim dedim benimde hosuma gitmio öcülü böcülü seyler dediin gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 bence stephen kingin shiningi al gerilim dozu baya yuksek öle öcü böcü falan da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 vertigo bu da imdb thriller sıralaması http://www.imdb.com/Charts/Votes/thriller gerçi arada kill bill falan da var pek anlamıyorum neye göre kategorize ediyolar bunları[signature][hline]improper dancing in the middle of the street Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 tez'i izlemişin güzel the others (ben izleyemedim henüz ama çok iyiymiş izlemişindir büyük ihtimal) identity şimdi aklıma gelenler .. yazarız ilerde[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Belphegor-Le Phantom De Louvre 3-4 ayda bir trtde oynar sıkı filmdir[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 The Others epey iyidir.[signature][hline]Mey the Force Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 "Insider" olacak filmin ismi sanırım. Bir doktor bir sigara firmasından yapılan kanunsuzluklar sebebiyle ayrılmak ve bunları halka duyurmak istiyor. Çok eskiden izlemiş olmama rağmen oldukça güzel ve etkileyici bir film olarak aklımda yer etti bu film.[signature][hline]çok mu lazım ya "sevgililer günü".... ulan ben sevgilimi her gün seviyorum, her gün sevgiliyiz.... üstelik deli gibi seviyorum; hatta deliye her gün bayram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 13. cuma niahahaha. kurtuldum ulan senden eşşek sıpası... Shining iyidir.. daha doğrusu iyiymiş..[signature][hline]-coLdwind-, 13 February 2004 00:17 tarihinde demiş ki: mumi the sucker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 the shining, ring, ringu.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Identity The Ring Darkness ( ya da Darkness Falls olabilir )[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. -EE Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Dark Water'ı unuttum Ringu'yu falan sevdiysen sakın kaçırma derim[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Alien Predator (eski filmler ne kadar korkutur bilemem) Shining Faculty Ringu dene bi[signature][hline]-coLdwind-, 13 February 2004 00:17 tarihinde demiş ki: mumi the sucker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=65972 bunu izle , gerilim olmasa da yeterince gerer :D[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 fredy :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 bence çoğunun atası olan shining'i izlemelisin önce. biri de belirtmiş zaten ayrıca birsürü filmdeki sahnenin buradan alıntı olduğunu da göreceksin[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleepwalker Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: sharky, 14 February 2004 00:34 tarihinde demiş ki: Identity The Ring Darkness ( ya da Darkness Falls olabilir ) darkness falls sanırım dediin diş perisi fln var dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleepwalker Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: jankis, 14 February 2004 01:47 tarihinde demiş ki: bence çoğunun atası olan shining'i izlemelisin önce. biri de belirtmiş zaten ayrıca birsürü filmdeki sahnenin buradan alıntı olduğunu da göreceksin saolasın jankis bulduum gibi izliyecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleepwalker Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: jankis, 13 February 2004 22:19 tarihinde demiş ki: tez'i izlemişin güzel the others (ben izleyemedim henüz ama çok iyiymiş izlemişindir büyük ihtimal) identity şimdi aklıma gelenler .. yazarız ilerde othersı izledim sonu sasırtıcı bitior hic sölemiyim zevki kacar filmin madem izlememişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 The Ring gerçekten güzel bir film onu kesinlikle seyretmelisin..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 jeepers creepers'ı izlemelisin eheh[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleepwalker Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: fizban, 14 February 2004 01:59 tarihinde demiş ki: darkness (falls) o kadar güzel mi ya ? izleyelim bi ara. identity diyorum ben de. darkness falls u izlemedim sadece konusunu biliorum azcık bi cocuk dişperisini görüyomus aileside inanmıyomus fln... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 jeepers creepers piskolojik gerilim diil , gerçi benim verdiğim linkteki de diil ben hala o linkdeki şeyi izlemeni şiddetle tavsiye ediorum , emin ol çoğu filmden daha iyi gerecek bi fragmandır bu arada darkness falls u izlemedim ama kötü bi konuya benziyor: Plot Outline: A vengeful spirit has taken the form of the Tooth Fairy to exact vengeance on the town that lynched her 150 years earlier. Her only opposition is the only child, now grown up, who has survived her before[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 abi Şu çocuk oyuncağı filminin adı neydi? Kasap bir oyuncağı anlatıyor.. O filmi ne zaman izlesem tırsarım feci halde.. Ha.. Chucky ya hasta bişi..[signature][hline]-coLdwind-, 13 February 2004 00:17 tarihinde demiş ki: mumi the sucker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar