Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Evet, bir fragman koyacağım demiştim. Buyrun; http://sharebee.com/0243a161 İki, üç gün içinde de tüm sayıyı okursunuz. Not: Kapağı ve üçüncü sayfayı Türkçeleştirebilirseniz memnun olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 ceviriler uzerinde pek dusunmeden , eldeki fontlar ve zamanla bu kadar yapabildim.psd leri sakliyorum.uygun font yada degistirmek istedigin birsey varsa yardim ederim. kapak 3.sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Çok teşekkürler. Ama sonuncu İlk İçki Evden olmalı. Sonraki sayıların çevirisi için de sana ulaşabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 tabi öm at yardimci olurum elimden geldigince.duzeltip atiorum az sonra 3. sayfayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Ayda bir sayı olacak işte. 6-7 yıl kadar yayınlanacağını düşünüyorum, ben abone olup epey sayının parasını zaten verdiğimden hep alacağım, hep çevireceğim. Sen de edebildiğin kadar (artık 2 sayı mı, olur 75 sayı mı, sana kalmış) yardım edersen çok mutlu olurum. Beceremiyorum kapakları düzeltmeyi. Ayrıca ikinci sayının çevirisini önce word dosyasında yapacağım. Onun için de dilbigisini kontrol edip düzeltebilecek birini de arıyorum. Pati'den de biliyorsunuz, biraz ilginç bir dil bilgisi(özellikle noktalama) kullanımım vardır. Çeviride olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 başlığı gizemlerin evi diye okuyorum sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Yarın akşam yayınlıyorum çeviriyi. İyi bir türk torrent sitesine davet edebilirseniz beni orada da yayınlarım Demonoid'den ve Paticik'den ayrı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar