Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eski kitap efekti.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bunu illa çizerek mi yapmam gerek ps de? Nasıl yöntemler önerirsiniz buna benzer bi efekti kullanabilmek iin backgroundda?

Dönem ödevim için edebiyat dergisi hazırlayacağım da adı divan olacak böle divan şiirleri koyacağım kapak için..[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir.
La'unva Solmai @ Eclipse - SWG.
LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi

[/b]
Mesaj tarihi:
kahve olmaz niye olmaz çünkü çay gibi sıçramış damlacıklar onu gösteriyo kahve daha yoğun olduğu için ağır başlı bi şekilde dağılması lazım kaıt üzerinde. halkı kandırmaya çalışmayalım lütfen[signature][hline]improper dancing in the middle of the street
Mesaj tarihi:
300bin liraya köşebaşındaki çayocağından bi bardak çay alıp kaıdın üstüne serpiştirip sonra bunu 'yok efendim ben kahveyle çalıştım. hem de neskafedir kendisi. en kalitelisinden' diye insanlara yutturmaya çalışan zihniyete karşıyım[signature][hline]improper dancing in the middle of the street
Mesaj tarihi:
muhahahah
ulan sabah sabah neden bu topiğe baktıysam ölücem gülmekten..[signature][hline]Hayatında bir ejderhanın gözünün içine baktın mı sen? Hayır, bakmadın tabii ki. Çünkü hala karşımda nefes alıyorsun.
Mesaj tarihi:
aslında bi kaç tane bunula alakalı plug in vardı ps de ama nerden nasıldı hatırlamıyorum...[signature][hline]
kimse.... ya da sadece biri..gözlerinin içine bakan biri!
  • Yeni Oluştur...