Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Gezinirken ilginç bir site'ye rastladım. Başlıktaki gibi : http://browsershots.org/ Site'nin amacı farklı browserlar'da bir site'nin nasıl göründüğünü göstermek. Hemen hemen her browser ile verdiğiniz adresin screenshot'ini alıp size gösteriyor, hatta bütün ss'leri download etme imkanınız da var. Özellikle css kurcalarken, iyi oluyor. Ben hep 3-4 popüler browser'i kurup, browserlar da açardım. Bu site iyi oldu. Sırf meraktan da bakılabilir tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 faydalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 enteresan bi siteymiş yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 evet ben de ilk olarak böyle tepkiler vermiştim : ) ama 1 kötü yanı var, günde sanırım yalnızca 1 kere yaptırabiliyorsunuz bu ss olayını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 adamların yolladığı screenshot'ın ortasında avg update kutusu var. nası bi ciddiyetsizlik yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar