Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sekirei - Seinen Anime

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Sevdim ben, harem çıktı, genelde sevmem haremleri ama bu izlenilebilir. Ecchi de epey ağır, söyleyeyim. Tema Fate/Stay Night'ı aşırı anımsatıyor, bakınca anlarsanız.

İzleyin diyorum, seslendirme ve çizimler ortalamanın üstünde kaliteye sahip.
Mesaj tarihi:
Yahu FSN ile arasında benzetebileceğin en fazla ortaklık konsepti var o da pek bir alakalı değil.

FSN de ya bir katalizör yada benzer kişilik/durum yüzünden tarihin herhangi bir anından çağrılıp vücut verilen "heroic spirit"ler ve summonerları büyücüler var. Sekirei de bir firmanın yaptığı 100 küsür tane supernatural güçleri olan hatunlar ve onların bağ kurduğu random yeteneksiz? elemanlar var.

En azından benim gördüğüm buydu tek bölümden. Mangası çok mu farklı ?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Tamam, çuvalladım :)

Çok meşgülüm, düşünemiyorum pek, dün öyle konsepti görüp FSN diye atladım, sonra her karede benzerlikler görmeye başladım elbet.
  • 1 ay sonra ...
  • 10 ay sonra ...
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
animeyi cok kisa kesmisler ama mangasi guzeldir...
ayrica hatunlari sirket yapmiyo o cenin seklinde buluyor uzay gemisi tarzinda biseyin sirket buyutup supernatural asker tipinde ortaya salip savastiriyolar sonundada FSN deki gibi kalan asker ve master ina odul olayi...mangada 93 e geldi..
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
çok şekil gözüktü noritosu hatta bi ara AHA BAZETTE MKII dedim ama sonra hatırladım tsukiumi melee girmiyor

neyse bayık kısmı geçti biraz fanservice vursunlar slice of life bölümlerde şimdi. hatta christmas special olsun renkli fapfapfap
  • Yeni Oluştur...