Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 İlk bölümün fansub'u bu gün yayınlandı. Buradan indirin. Wiki Animenews İlk bölüm iniyor şu an, izlediğimde görüşlerimi paylaşırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Sevdim ben, harem çıktı, genelde sevmem haremleri ama bu izlenilebilir. Ecchi de epey ağır, söyleyeyim. Tema Fate/Stay Night'ı aşırı anımsatıyor, bakınca anlarsanız. İzleyin diyorum, seslendirme ve çizimler ortalamanın üstünde kaliteye sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 yine süper güçlü hatunlar silik erkek karakterler. Bakalım bi 3-5 bölüm çıksında izlenebilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Pek bir FSN benzerliği yok. Seinenliği de yok. Bildiğin harem işte yahu. Baya popüler mangası vardı birde yanılmıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 ben benzettim fsn'ye, konuyu değil, temaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Yahu FSN ile arasında benzetebileceğin en fazla ortaklık konsepti var o da pek bir alakalı değil. FSN de ya bir katalizör yada benzer kişilik/durum yüzünden tarihin herhangi bir anından çağrılıp vücut verilen "heroic spirit"ler ve summonerları büyücüler var. Sekirei de bir firmanın yaptığı 100 küsür tane supernatural güçleri olan hatunlar ve onların bağ kurduğu random yeteneksiz? elemanlar var. En azından benim gördüğüm buydu tek bölümden. Mangası çok mu farklı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Tamam, çuvalladım :) Çok meşgülüm, düşünemiyorum pek, dün öyle konsepti görüp FSN diye atladım, sonra her karede benzerlikler görmeye başladım elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Gene ezik ronin ve haremi, ama güzel olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 uncensored! Yapanlar gaza geldi heralde yeterin lan diye. Forumlar çıldırdı nipples its nipples diye.Daha fazla gaza gelmez inşallah bazı animeler gibi hentai olmaya kasmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 85. bölüm çevrildi mangasında. 3. tur eğlenceli olucak gibi homura + tsukiumi + kezban güzel kombinasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 sıkıyordu kaç bölümdür. bir sonraki bölüm tsukiumi noritosunu kullanıcak galiba pek bi istekliydi bişeyler çıkar belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 animeyi cok kisa kesmisler ama mangasi guzeldir... ayrica hatunlari sirket yapmiyo o cenin seklinde buluyor uzay gemisi tarzinda biseyin sirket buyutup supernatural asker tipinde ortaya salip savastiriyolar sonundada FSN deki gibi kalan asker ve master ina odul olayi...mangada 93 e geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 çok şekil gözüktü noritosu hatta bi ara AHA BAZETTE MKII dedim ama sonra hatırladım tsukiumi melee girmiyor neyse bayık kısmı geçti biraz fanservice vursunlar slice of life bölümlerde şimdi. hatta christmas special olsun renkli fapfapfap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar