Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İbrahim Üzülmez ve Toraman kadro dışı

draedan

Öne çıkan mesajlar

DeathLord said:
O para biraz komik geldi diye gülüyor bence de komik yani zaten normali ıkındırsan o kadar para edicek bi adamı takımdan kovarken o paraya satmak mümkün değil tok satıcı numarası bile yapamazsın çünkü o yüzden
4.5 Milyon Euro
AHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHA

lincon ve guizaya o paralar ödeniyorsa toraman buna hayli hayli değer.
Sosyal ağlarda paylaş

nocom said:
DeathLord said:
O para biraz komik geldi diye gülüyor bence de komik yani zaten normali ıkındırsan o kadar para edicek bi adamı takımdan kovarken o paraya satmak mümkün değil tok satıcı numarası bile yapamazsın çünkü o yüzden
4.5 Milyon Euro

Değer değmez tartışılır ortada çok ciddi kariyer farkı var kaç kişi lincoln forması almak için gs store koştu kaç kişi feneriuma koşuyor guiza için söylediğiniz şeylerde azıcık mantık olsun İbrahim Toraman kimdir nedir kariyerinde ne vardır beşiktaşta futbol oynamak dışında?
Sosyal ağlarda paylaş

ozaman neyini karşılaştırıyosun ki?
Milli takıma bile çağrılmamış bir adam ibrahim toraman üstüne bu kavgalar bir oyuncunun fiyatını arttırmaz azaltır riskli oyuncu demekki her an huzursuzluk cıkarabiliyor.
Ben şahsen GS ye gelmesini de isterim dedim ama 4.5Milyon Euro da komik bi rakam şuan zaten kimse de almaz o paraya göz var nizam var...
Sosyal ağlarda paylaş

ohoo o zaman yıldırayda beş para etmez, halilde. guizanın adını 10 ay once kım bılıodu ? adamın attıgı gollerın vıdeolarını verıyım mı ? kacı boş kale bir bak istersen. toraman 4,5 etmez doğru dıosun. zaten hepiniz üst düzey klüplerin transfer komitesinde yetkili kişilersiniz. bu adam şu kadar eder, öbürü bu eder :) ya bırakın bu işleri.
Sosyal ağlarda paylaş

İyide ben guizaya verilen parayı da eleştirdim.
Yahu neyi tartışıyosun İbrahim Toramana 4.5M istemiş beşiktaş bence bu hakikaten komik ortaya guizayı lincolnü atıyorsun ondan sonra dönüyosun onlar çok daha pahalı diyosun yani abidik gubidik şeyler savunuyosun ne anlatmaya çalıştığın bile belli değil..
1-İbrahim Toraman defans oyuncusu saydığın oyuncular ofansif oyuncular ofansif oyuncular hep daha çok para etmiştir kazanmıştır.
2-İbrahim Toraman bir zamanlar çok iyiydi ama o zaman bile 2 maça bir bitane abuk subuk hata yapar gol yedirirdi takımına.
3-İbrahim Toraman milli takıma bile çağrılmamış bir oyuncu
4-Halil ve Yıldıray çağrıldı geri gönderildi taktik düşüncede yerleri olmadığı için,yine tamamen farklı konular.
5-İbrahim Toraman geçmişinde bir çok kavgaya karışmış bugünde satılık listesine konulmuş aynı sebepten,satılık listesine konulan oyuncunun değeri düşer yükselmez,kavga eden kavga çıkaran oyuncunun değeri de düşer yükselmez.
6-İbrahim Toraman için 4.5M isteyen klüp İbrahim Kaşı bedelsiz serbest bırakıyor.
Bu sebeplerden 4.5Milyon Euro fiyatı komik...
Sosyal ağlarda paylaş

hay allahım... 4,5milyon niye bu kadar geriyor onu anlamadım. kimsenin 4,5 eder dediği yok zaten. apaçık bir şekilde satılmasın kalsın diye çekilmiş bir numara. ortada gülecek edecek birşey yok yani

bu arada ibrahim kaş serbest bırakılmadı kendisi sözleşmesini uzatmadı ve gitti. giderse de gitsin yani napalım arkasından ağlanacak biri değil
Sosyal ağlarda paylaş

nocom said:
DeathLord said:
4.5 Milyon Euro

koca bi LOL
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:
nocom said:
DeathLord said:
4.5 Milyon Euro

koca bi LOL

eminim guizanın adını daha yeni duymuşsundur :)
Sosyal ağlarda paylaş

daha koca bi LOL daha, merak etme elimden geldigince takip ediyorum yabanci ligleri.. o at gozlugunu bi cıkar ondan sonra futbol bilgini sorgula ve ibrahim toraman ile karşılaştırdıgın adamları bir daha dusun.

reklam, vizyon denen birşey var. guiza dedigin adam penaltısız 27 gol atmıs gol kralı olmus ispanya gibi bi ligde.
euro 2008 de kadroya girmis iyi oynamış reklamını basmıs aynı arda kazım semih gibi ve degerlenmiş.
i.toraman napmış?

real betis>fb filan yaz sen topiclere ;)

Tomas Zapotocny, Tomas Sivok ve Anthony Seric te daha iyi oyunculardır sana göre :)
Sosyal ağlarda paylaş

4.5 milyon euroya eğer kulübün rakiplerinden (GS ve FB) değilsen ve zorluk yapmak için inat girmemişse araya 2 tane Toraman alır üstüne bi de para arttırırsın :)

Ha tabii ki onu satmamak için BJK'nın belirlediği bir politika bu. Ama tutup da hayal kurarak "Toraman eder o kadar" dememek lazım :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Galatasaray'ın, satış listesine konulan Beşiktaş'ın 2. kaptanı İbrahim Toraman'a talip olduğu iddia edildi...

Milliyet.com.tr'nin haberine göre; Servet ve Emre Güngör'ün sakatlıkları, Song'un kendisine sunulan teklifi kabul etmeyerek takımdan ayrılması üzerine, transfer listesine savunma oyuncuları da ekleyen Galatasaray'ın, İbrahim Üzülmez'le ettiği kavga nedeniyle satış listesine konulan Beşiktaş'ın ikinci kaptanı İbrahim Toraman'a talip olduğu iddia edildi...

Siyah-beyazlı kulüp, satış listesine konulan iki oyuncunun bonservis bedeli konusunda "şampiyonluk mücadelesi verdikleri rakiplerinin dışındaki kulüplere" kolaylık göstereceklerini belirtse de Yıldırım Demirören-Adnan Polat dostluğunun, bu transferde işe yarayıp yaramayacağı, merak konusu oldu.

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, yaptığı açıklamada "Beşiktaş'ın İbrahim Toraman'ı gözden çıkardığını duyduk. İbrahim çok beğendiğim bir futbolcu. Onu her futbol adamı kadrosunda görmek ister. Beşiktaş'la temasa geçip bu oyuncuyu kadromuza dahil etmek istiyoruz" dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

Aklından şüphe edilen adam Milli takıma yarı final oynattı hemde turnuvaya damgasını vurarak tarihe geçerek.
Demekki doğrusunu yapmış dönüp bakıyorum direkt olarak Emre Aşık patentli gol yemedik
Rüştü patentli yedik,
Hamit-Sabri patentli yedik,
Düz göbekten yedik,
Yenildiğimiz Portekiz maçında yok,yenildiğimiz Almanya maçında yok.
Hala Emre Aşık'a takılınıyor bu adamı bitim kadar sevmiyorum ama hala aynı adamın üzerinden prim yapılarak Fatih Terim'e hakaret edilmesi de tuhaf geliyor.
İbrahim Toraman çok yetenekli ve gelecek vadeden bir oyuncuydu, ama daha sonra bir form düşüklüğü yaşadı;bunda klübün kötü gidişi ve yanında eşlik eden oyuncunun sürekli değişmesi rol oynamıştır ve bana göre de yetenekli bir oyuncudur ama bahsi geçen rakamlar hakikaten komik neyse tekrar diyorum bekleyip görücez neler olduğunu...
Sosyal ağlarda paylaş

ibrahim toromanın sizin göünüzde 4.5m euro değerinde olsa ne olur olmasa ne olur. 2 gün sonra bi rus kulübü alırsa hiç şaşırmayın 4.5 m euroya. gökdenize verdikleri paraya bakın hangi türk takımı ya da avrupadan bir takım verir o parayı? benim gözümdede o para etmiyo adam ama o lige gidecek adamlar belli.demirören 1-2 milyon euro koysa fiyatını gs ya da fb alır zaten adamı. bjk yönetimi de istemiyo demek ki. gökhan zan gibi bir adam bile rusyada 2-3 klüpten teklif alıyosa ibrahim toroman euro 2008 de oynasaydı hayli hayli satılırdı o paraya.
Sosyal ağlarda paylaş

ibrahim toraman çok farklı oynamadı bu sezonda. etrafındaki herkes kötüyken onunda tek başına maç çevirmesi beklenemez. psg ronaldinho ile şampiyon olamadı ki başarısı yok. bu demek olmuyorki ronaldinhonun performansı düşüktü.

emre aşık aşkı başka fatih terimdeki. var öyle takıntıları o adamın.
Sosyal ağlarda paylaş

gördüğüm en antipatik besiktaslılar bu forumda

biri der milli takım sag beki ali tandogan olmalı
biri der ibrahim toraman en iyi stoper ki gecen sene ibrahim toraman ve gökhan camın hataları yüzünden liderlik elden gitti maçları bile izlememisler :)

size kalsa hakan arıkan volkan demirel'den iyi olur simdi hatta yediği 8 golde de hatası yoktu dimi :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...