DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 nocom said: DoubleW said: Şu takımda her maç canını dişine takan , çok iyi oynamasada maçta herşeyini veren bi adam toraman , onu satana yazıklar olsun. +1 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 GS alsın pls severdim ben keratayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 valla ben bi fb li olarak gormek isterim kadroda, bankoda oynar acıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Alsak şu toramanı 1 yabancı hakkı kazanırız fazladan. Ha gayret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ha bir de toraman'ı kalkıp da galatasaray ya da fenerbahçe'ye satmaya kalkarsa eğer yd, 2010 senesine kadar beşiktaş'ı tutmayı bırakır man utd'li olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Bugüne kadar tutmanız hataydı zaten :) E yapacak bir şey yok ki, Avrupa tanımıyo Toraman'ı, hele milli takıma çağrılmadıktan sonra hiç bakmazlar. Türkiye'de de şu haliyle tutup orta sıra takımına gitmez. GS FB alır, en kötü Trabzon falan, 23. transferi olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ben trabzondan bu sene aldıkları adamları satıp yenilerini almalarını bile bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 trabzonspor bu seneki sattığı adamlardan kurtulmak zorundaydı zaten. yattara hariç ben olsam kulüpte kim varsa başkan yardımcısına kadar satardım yani. bursaspor kadrosuyla yarışır düzeyde kötü bi kadroya sahiplerdi, şimdi ersun yanal istediği kadroyu kurdurdu bakalım başarılı olabilecek mi? trabzonspor bu sene kök söktürürse şaşırmamak gerek. gerçi 22 adet yeni adamın kaynaşması da zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 trabzonda 4 tane stoper var yeter yani :D demirören gs ve fb için zorluk çıkarır, diğer kulüplere kolaylık sağlarız gibi şeyler söylemiş toraman için sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 kayserinin hücum hattı da çok iyi oldu. kayseriye banko üst oynayacam bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 geçen sezon sezona 4 ibrahimle başladık bu sene 0 ile başlıcaz ha gayret. şimdi yönetim övünüyor cezamızla örnek olucaz diye. yani o kadar çok beddua ediyorum ki anlatamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 o değilde trabzon kaynaşır bence en azından eski yeni problemi yaşamazlar herkes yeni :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 iyi tamam toraman satılmasın diyorsunuz da kafa göz kavga eden adamlara ne yapılmasını tavsiye edersiniz? mahalle arkadaşı değil ya bunlar milyon dolar para alan profesyoneller. Ha evet, toraman'ı azeli rakiplardan birinde görmek çok kötü olur. gitsin şaktar'a nasılsa lucescu haşa istiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 abicim basına sızdırmıcaksın bunları işte. basına neden açarsın tüm antremanı. içerdeki sorunları içerde halletmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 oh be çok korkmuştum affedicekler diye. 40 yılda 1 mantıklı işler yapıyor yönetim tebrik ederim. gerçi bu son kararda toplantıda demirören yokmuş ondan böyle bir karar vermiş olabilirler. demirörenden af bekliodum içten içe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Rewendor said: E yapacak bir şey yok ki, Avrupa tanımıyo Toraman'ı, hele milli takıma çağrılmadıktan sonra hiç bakmazlar.beşiktaş-porto maçından önce porto td'ü direkt toraman'dan bahsetmişti basın toplantısında. araştıran eden tipler her şekilde tanıyor. milli takımlara kalacak olsa ohoo her ülkeden var birsürü gitmeyen artık bir anlamı kalmadı tabi toramana başarılar dilerim kariyerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 şimdi bi kaç video izledimde. nwecastle da maç içinde kavga ettiler kimse kovulmadı. isveç milli takımında antremanda 2 futbolcu birbirine girdi kimse takımdan atılmadı. sadece takıma zarar vericekler. yarın bu yabancılar biz paramızı alamadık diye oynamayız derlerse defansta kim oynicak?? bakiyi gönderdin. ibrahim kaş'a ilgi göstermedin gitti toraman üzülmez gidecek. ben mi oynicam defansta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Beşiktaş'ta kavga ettikleri için kadro dışı bırakılan ve satış listesine koyulan İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'ın bonservis bedelleri belli oldu. Siyah beyazlı yönetimin İbrahim Toraman için 4,5 milyon Euro istediği öğrenildi. İbrahim Üzülmez'in ise alacaklarını bırakması durumunda 500 bin YTL getirerek takımla ilişkisini kesmesine izin verilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 FM de olsam 1 dk durmam alırım Toroman'ı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 4.5M Euro kimse vermez Toramana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 ahah o kadar saf değilmiş bjk yönetimi satılmicak elinde kalıcak toraman bi ara da özür diledi affettik çekerler biter gider üzülmezi de göndermiş oldular tepki çekmeden tam çakal taktiği :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 beşiktaşın hücum hattı zaten iyi ama son 2 senede defansı yüzünden kaybetti bence şampiyonluğu avrupada da defansı iyi olsa bence gruptan çıkabilirdi en azından portoyu bi maçta yenerdi ibrahim toroman ı idare edebilirler de ibrahim üzülmezi bahane bulmuşken hemen yol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 4.5 milyon euro HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 ha şeyi de belirteyim, fenerbahçe galatasaray ve trabzonspor'a satılmayacaklar. başka isteyen kulüp olursa satılacaklar. ki ibrahim üzülmez'i konya istiyormuş. hemen yarın alsınlar rica ediyorum. ibrahim toraman'ın bonservisinin yüksek olması iyi elimizde kalacak ve satamicaz affedilicek zaten taktik falan herhalde 4.5 milyon euro yani insaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Bonservisime 450 milyon euro bedel bictim. Almak isteyen varsa muracaata... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar