Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İbrahim Üzülmez ve Toraman kadro dışı

draedan

Öne çıkan mesajlar

trabzonspor bu seneki sattığı adamlardan kurtulmak zorundaydı zaten. yattara hariç ben olsam kulüpte kim varsa başkan yardımcısına kadar satardım yani. bursaspor kadrosuyla yarışır düzeyde kötü bi kadroya sahiplerdi, şimdi ersun yanal istediği kadroyu kurdurdu bakalım başarılı olabilecek mi? trabzonspor bu sene kök söktürürse şaşırmamak gerek. gerçi 22 adet yeni adamın kaynaşması da zor.
Sosyal ağlarda paylaş

iyi tamam toraman satılmasın diyorsunuz da kafa göz kavga eden adamlara ne yapılmasını tavsiye edersiniz? mahalle arkadaşı değil ya bunlar milyon dolar para alan profesyoneller. Ha evet, toraman'ı azeli rakiplardan birinde görmek çok kötü olur. gitsin şaktar'a nasılsa lucescu haşa istiyordur.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

E yapacak bir şey yok ki, Avrupa tanımıyo Toraman'ı, hele milli takıma çağrılmadıktan sonra hiç bakmazlar.
beşiktaş-porto maçından önce porto td'ü direkt toraman'dan bahsetmişti basın toplantısında. araştıran eden tipler her şekilde tanıyor. milli takımlara kalacak olsa ohoo her ülkeden var birsürü gitmeyen

artık bir anlamı kalmadı tabi toramana başarılar dilerim kariyerinde
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi bi kaç video izledimde.

nwecastle da maç içinde kavga ettiler kimse kovulmadı.

isveç milli takımında antremanda 2 futbolcu birbirine girdi kimse takımdan atılmadı.

sadece takıma zarar vericekler.

yarın bu yabancılar biz paramızı alamadık diye oynamayız derlerse defansta kim oynicak??

bakiyi gönderdin. ibrahim kaş'a ilgi göstermedin gitti
toraman üzülmez gidecek.

ben mi oynicam defansta.
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaş'ta kavga ettikleri için kadro dışı bırakılan ve satış listesine koyulan İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'ın bonservis bedelleri belli oldu.

Siyah beyazlı yönetimin İbrahim Toraman için 4,5 milyon Euro istediği öğrenildi.

İbrahim Üzülmez'in ise alacaklarını bırakması durumunda 500 bin YTL getirerek takımla ilişkisini kesmesine izin verilecek.
Sosyal ağlarda paylaş

ha şeyi de belirteyim, fenerbahçe galatasaray ve trabzonspor'a satılmayacaklar. başka isteyen kulüp olursa satılacaklar. ki ibrahim üzülmez'i konya istiyormuş. hemen yarın alsınlar rica ediyorum. ibrahim toraman'ın bonservisinin yüksek olması iyi elimizde kalacak ve satamicaz affedilicek zaten taktik falan herhalde 4.5 milyon euro yani insaf.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...