Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İbrahim Üzülmez ve Toraman kadro dışı

draedan

Öne çıkan mesajlar

takımı uzun suredir tanıyan adamların kaptan olması gerekir bence. delgado'nun kalitesi ortada, kaptanlık da yapabilir ama ne bileyim. gerci baska adam da yok kaptan yapacak. yerlilerden bi rüstü var o da 1 senedir bjk'de. eeyh, soyle bi zorladım da besiktas'ta uzun suredir top oynayan adam yok lan?
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:
takımı uzun suredir tanıyan adamların kaptan olması gerekir bence. delgado'nun kalitesi ortada, kaptanlık da yapabilir ama ne bileyim. gerci baska adam da yok kaptan yapacak. yerlilerden bi rüstü var o da 1 senedir bjk'de. eeyh, soyle bi zorladım da besiktas'ta uzun suredir top oynayan adam yok lan?

ben bunu dün düşündüm ve bulamadım. yok yani. son 2 de kavga etti. delgado sanki senelerdir bu takımda ya :D

tello olabilirdi aslında. saha içinde de toparlıyor takımı çünkü
Sosyal ağlarda paylaş

milliyet az önce şöyle bir haber geçmiş :
İbrahim Toraman'ın, İstanbul'a gelir gelmez, Galatasaray Başkanı Adnan Polat ile görüştüğü iddia edildi.
Beşiktaş'ın tecrübeli savunma oyuncusu Galatasaaray’ın kapısını çaldı... İbrahim Toraman’ın, İstanbul’a gelir gelmez ayağının tozuyla Galatasaray Başkanı Adnan Polat’la görüştüğü öğrenildi...

Yaşanan olaylardan dolayı kızgın ve kırgın olan siyah-beyazlı futbolcunun artık Beşiktaş’ta kalamayacağı için Galatasaray’ı tercih ettiği kaydedildi. Sarı-kırmızılıların başkanı ile Toraman’ın yaptığı görüşme sonrası anlaştığı idida edildi. Aslan, Toraman için Beşiktaş’ın kapısını çalacak
Sosyal ağlarda paylaş

Dogru olsun isterim ama haberin yalan oldugu belli. Bir kere İbrahim Toraman gibi bir adam hayatta daha kamptan kovulusunun ilk gününde gidip başka bir kuluple gorusmez. Hala kulubunun sozlesmeli futbolcusu olduguna gore İbrahim Toraman'ı isteyen kulubune gitmek zorunda. Ayrıca Sinan Engin her an affedebilir, eder yani Sinan Engin bu. Tükürdüğünü yalamayı pek sever.
Sosyal ağlarda paylaş

2 oyuncu da kamptan gönderildi,suresiz kadro dışı bırakıldı ve satış listesine kondu. yani toromanın transferi için pek bir engel yok gibi gözüküyor. eğer adnan polat'la görüştüğü doğruysa zaten transfer bitmiş demektir çünkü bjk ile toroman arasındaki ipler tamamen kopar böyle bir durumda.
Sosyal ağlarda paylaş

miyaw33 said:
delgadonun babası oğlum espanyolla anlastı kesın gıdıyor dıye acıklama yapmıs.bonservıstede antlaşmıslar galiba,acaba sımdı kim kaptan olur.
palavra değilse noliim. bikere haberlerde söylendiği gibi babası değil menejeri

bir de toraman kayseriyle takasta kullanılabilir mi acaba topuza karşılık? olabilir gibi geliyor bana ama bu sezon için geçti heralde
Sosyal ağlarda paylaş

Demirören Toraman'ın transferi ile ilgili "Avrupa için kolaylık sağlarız FB ve GS için işleri zorlaştırırız" demiş.

Sinir oluyorum bu zihniyete yahu. Adamı göndereceksen gönder işte, içinde bir yerlerde "ulan bu adamı GS'ye göndersek ilerde canavar olup azımıza sıçarsa" ezikliği varsa da hiç gönderme o zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer sen istemiyorsan kim alırsa alsın. büyük olduğunu söylüyorsan bu şekilde davranman gerekir. Teklifler eşitse veya az bir fark varsa tabiki rakibi olmayan takımı seçebilir ama biri 5 biri 15 verirken gidip "rakibime gitmesin ben onu 1'e avrupaya vereyim" zihniyeti ezikliktir.

MAdem adamı Beşiktaş'ın değerlerine zarar verdiği gerekçesiyle gönderiyorsun, "aman şuraya gitmesin, aman buraya gitmesin" diye düşünmeyeceksin.

ps: lafım bjk'ye değil bu zihniyete FB de GS de yeri geldiğinde yapıyor bunu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...