EponymouS Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 bende istiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 St_Dreamer said: 1 night stand diyosun;)helal baba sdfdsyok be abi, bir kere bile görmedim ondan sonra demek istedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wEll Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 sondan ikincideki sarısın hatuna öldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 bu ne abi buna mı şaşırıosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Voys said: benim de var ee? zenginin malı züürdün çeneisi yorarmış arkadaş. kıskanmayın çekilin. bu olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aral Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 6 senedir Bodruma tatile gidiyorum yazlığa, Antalya'ya da birçok kez gittim.Buralarda gece hayatı olarakta hatrı sayılacak kadar vakit geçirdim.Amma velakin böyle hatunarın bunun gibi tiplerle takıldığına hiç rastlamadım. Red abimiz eğlence ve gece hayatı sektörünün uzmanı galiba o öğretir artık bize.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Overseer said: PrudenT said: abi normal herifler işte ne var cüce hariç aynı seyleri yazıcaktım ben de, hazır yazılmısı varmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buðra Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Aral said: 6 senedir Bodruma tatile gidiyorum yazlığa, Antalya'ya da birçok kez gittim.Buralarda gece hayatı olarakta hatrı sayılacak kadar vakit geçirdim.Amma velakin böyle hatunarın bunun gibi tiplerle takıldığına hiç rastlamadım. Red abimiz eğlence ve gece hayatı sektörünün uzmanı galiba o öğretir artık bize.. Hatta bir tutorial olsa...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 & senedir bodrumda yaşıosun ve gümbet barlar sokagına inmedin o zaman ? ben son 3 senedir gümbet barlar sokagının göbeğinde kalıorum sunclubta.ondan oncelerindede torbada evimiz vardı.bu sene gidemedim o ayrı :). sahildeki adanalı %90 ı kıl olan deişk adamların hergun kumsalda turistlerle birlikte oldugunda gördüm.rüyamda göremiceğim kadar güzel 3 turistin byeaz coraplı, sandaletli ve üzerinde enteresan yelekli adamın 3 ünü birden barda yediğinide gördüm.bu tarz sana 100 tane şey anlatırım. ha bana sorsan kaç tane buldun öle.3 tür 5 tir.ben gidip yine zor türk kızlarını bulurdum türkbükünden. sanırım yazlıgınız yalıkavakta filan olsa gerek.oralarda pek bi ekşın olmuo tabi.yada butun yazlar oturup kitap okudun evinde ben gidip hello do yu sex falan filan tarzı konusamadıgımdan bceremiyorum turist işlerini.ama arada oluo işte kafa güzelken falan onlarda ayrı illa gümbet değil bodrumun içindeden anlatırım istiosan :).aynı şekilde antalya dada az da olsa var böyle bildiklerim gördüklerim ha ama tatil yerlerine gidip hiç boş kalmadım hergun bi manita yaptım diyene adam sallıodur yani.cunku hakkaten sebebini anlamdıgım bi şekilde kara kuru tipler ilgilerini çekio. topicle alakalı sonuc cıkarmak gerekirse.öyle hatunlarla birlikte olmak imkansız değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 nesi olmamış mortis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 temas yok hayran hayran bakıosun sadece konsepte uymamış voys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 evet bi de kız güzel değil. asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 kıza bakmıyorum garsona bakıyorum. güzel değil dediğin kız da şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 OHAA KARIIIII Güzel işte kız ya her gün adriana limayla mı takılıyorsunuz bunu begenmediniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Baluu said: o akşam kimin maçı vardı ? cd nin bence. zuhuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 İlk mesaj son resimdeki cüce Austin Powers Goldmember filminde oynuyordu. Kötü adamın kötü kalpli mini klonu gibi bişeydi. Falan filan işte. @cd: Hooters kızları sayılmaz bi kere lamerlık yapma (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Voys said: kıza bakmıyorum garsona bakıyorum. güzel değil dediğin kız da şu hah bu kız bilgiden, hemde sırp orijinli falan haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 aboo... bilgi... üni... kız... istanbul... yakın... gitmeli meli meli meli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 numberten said: OHAA KARIIIII Ve beklenen tepki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Sadece iki kelime "Public Bike". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 ne fikirtepesi lan fikirtepeden öyle tip mi çıkar, türkiyede öyle kadın mı olur.konuya -rep yanlış bilgilendirme.adamlar bariz yabancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 hehe milletin sevgilisini tipsiz bulup da bu kızlar bunları nası seviyo diyen tiplere kıl olurum bu başlıkta onu andırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 1. resim ; bilmiyorum. 2. resimdeki tipte ultra at olayı göremedim , türk olduğunda da şüpheliyim. genel yorumum; para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 yok bunlar merdivenköy tepe tayfa :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 burak kız cırkın lan bıldıgın besleme burunlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar