Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vistrix fight (for rangers)

Udinen

Öne çıkan mesajlar

AoC'da ilk PVE videomu hazırladım ancak uploaddan sonra kalite düştü google videoda. Vistrix'de genel anlamda bir rangerın ne yapması gerektiğini görebilirsiniz loot olarak da epic bow aldık şansa.

Vistirx 4 phaseden oluşuyor ve her 4 phasde zergeleri AoE gruba pullamanız lazım bnun dışında addleri yine AoE grubuna trap kullanarak pullamak gerekiyor.Arta zamanlarda da Vistrix'e dps abanıyorsunuz. Ancak flame'den sonra (Onyxia'daki gibi) tankların aggro almasını bekleyin.

http://video.google.com/videoplay?docid=-400472292549496494&hl=en
Sosyal ağlarda paylaş

Sleeper said:
guzel calısma ellerinize saglık valla kıskandım feci :)

jungle said:
*şarkının adı ne baya güzelmiş :)

buna guzel dedin ya bittin gozumde : )))) mario oynar gibi hissedince kapattım sesi :)))

hehe ya niye öyle diyorsun oldum olası spagetti westerlere bayılmışımdır bu sarkıda o sound var sadece biraz daha elektro gitar eklenmiş :)
Sosyal ağlarda paylaş

jungle said:
hehe ya niye öyle diyorsun oldum olası spagetti westerlere bayılmışımdır bu sarkıda o sound var sadece biraz daha elektro gitar eklenmiş :)

direk tutan melodinin ustune yazılmıs sarkılar gibi parca valla advanced tatında direk pop yapmıslar herifler guzel pop ama dediin gibi eglencelik sarkı o kadar :)
Sosyal ağlarda paylaş

tebrik ederim ranger olarak yapman gerekeni yapmışsın in and out .amma velakin kullandığınız taktik bir facia, hem etkisiz hem tehlikeli oyüzden kesmeniz bukadar uzun sürmüş

yeni ai ile addler bir mounth haricinde raid e otomatik aggrolanıyor 1 veya 2 tanesi tanka koşar onlarıda ranger olarak sen yolda toparlıyacaksın
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:
tebrik ederim ranger olarak yapman gerekeni yapmışsın in and out .amma velakin kullandığınız taktik bir facia, hem etkisiz hem tehlikeli oyüzden kesmeniz bukadar uzun sürmüş

yeni ai ile addler bir mounth haricinde raid e otomatik aggrolanıyor 1 veya 2 tanesi tanka koşar onlarıda ranger olarak sen yolda toparlıyacaksın

ilginçtir addle patchden sonra direk healerlara aggro alıyor. bu yüzden Vistrix önünde ve arkasında 2 ranger tutuyoruz benim görevim daha çok dps ve kaçan mobları pullamaktı videoda.
Sosyal ağlarda paylaş

sunthewhich said:
Beni aradaki 15lvl farka rağmen tam 1 saat boyunca, 3 farklı instance'da takip ederek kesen ve oyunu oynatmayan insanın kim olduğunu öğrenmiş olduk böylece.

sanırım oyunu öğrenmeye çalışan kuzendir, SUN'a özenip milleti whiner durumuna sokuyor sonra ss'lerini çekiyor PM mesajları gelince :)

kusuruna bakma...
Sosyal ağlarda paylaş

Udinen said:
Mighty_THoR said:

ilginçtir addle patchden sonra direk healerlara aggro alıyor. bu yüzden Vistrix önünde ve arkasında 2 ranger tutuyoruz benim görevim daha çok dps ve kaçan mobları pullamaktı videoda.

addlerde bişey yok hemen iniyorlar öyle büyük önlemlere gerek yok bütün raid i birlikte tutmayı deneyin arada tanka giden bir iki tane haricinde hepsi size gelicek ve öyle çok daha hızlı kesiliyor,
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...