Udinen Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 AoC'da ilk PVE videomu hazırladım ancak uploaddan sonra kalite düştü google videoda. Vistrix'de genel anlamda bir rangerın ne yapması gerektiğini görebilirsiniz loot olarak da epic bow aldık şansa. Vistirx 4 phaseden oluşuyor ve her 4 phasde zergeleri AoE gruba pullamanız lazım bnun dışında addleri yine AoE grubuna trap kullanarak pullamak gerekiyor.Arta zamanlarda da Vistrix'e dps abanıyorsunuz. Ancak flame'den sonra (Onyxia'daki gibi) tankların aggro almasını bekleyin. http://video.google.com/videoplay?docid=-400472292549496494&hl=en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 ellerine sağlık keyifli bir video olmuş :) *şarkının adı ne baya güzelmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Muse-Knights of Cydonia http://photobucket.com/video/knights%20of%20cydonia/ToolMuser/muse_knights-of-cydonia_700.flv?o=2 Nickelback - Rockstar http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=15791911 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 guzel calısma ellerinize saglık valla kıskandım feci :) jungle said: *şarkının adı ne baya güzelmiş :) buna guzel dedin ya bittin gozumde : )))) mario oynar gibi hissedince kapattım sesi :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Sleeper said: guzel calısma ellerinize saglık valla kıskandım feci :) jungle said: *şarkının adı ne baya güzelmiş :) buna guzel dedin ya bittin gozumde : )))) mario oynar gibi hissedince kapattım sesi :))) hehe ya niye öyle diyorsun oldum olası spagetti westerlere bayılmışımdır bu sarkıda o sound var sadece biraz daha elektro gitar eklenmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 jungle said: hehe ya niye öyle diyorsun oldum olası spagetti westerlere bayılmışımdır bu sarkıda o sound var sadece biraz daha elektro gitar eklenmiş :) direk tutan melodinin ustune yazılmıs sarkılar gibi parca valla advanced tatında direk pop yapmıslar herifler guzel pop ama dediin gibi eglencelik sarkı o kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 tebrik ederim ranger olarak yapman gerekeni yapmışsın in and out .amma velakin kullandığınız taktik bir facia, hem etkisiz hem tehlikeli oyüzden kesmeniz bukadar uzun sürmüş yeni ai ile addler bir mounth haricinde raid e otomatik aggrolanıyor 1 veya 2 tanesi tanka koşar onlarıda ranger olarak sen yolda toparlıyacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Beni aradaki 15lvl farka rağmen tam 1 saat boyunca, 3 farklı instance'da takip ederek kesen ve oyunu oynatmayan insanın kim olduğunu öğrenmiş olduk böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 sunthewhich said: Beni aradaki 15lvl farka rağmen tam 1 saat boyunca, 3 farklı instance'da takip ederek kesen ve oyunu oynatmayan insanın kim olduğunu öğrenmiş olduk böylece. Kim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 yukarda ki mesajlardan çıkan sonuc ya ben yada Udinen olduğu,ama ben kimseye sebebsiz saldırmadığım için B)- herhalde o kişi Udinen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 jungle said: yukarda ki mesajlardan çıkan sonuc ya ben yada Udinen olduğu,ama ben kimseye sebebsiz saldırmadığım için B)- herhalde o kişi Udinen :)Udinendir, sen değil jungle, tam 1 saat ben mob'a dalınca arkamdan saldıran, mob'a dalana kadar stealth bekleyip kafasına göre eğlenen müthiş zevkli birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mighty_THoR said: tebrik ederim ranger olarak yapman gerekeni yapmışsın in and out .amma velakin kullandığınız taktik bir facia, hem etkisiz hem tehlikeli oyüzden kesmeniz bukadar uzun sürmüş yeni ai ile addler bir mounth haricinde raid e otomatik aggrolanıyor 1 veya 2 tanesi tanka koşar onlarıda ranger olarak sen yolda toparlıyacaksın ilginçtir addle patchden sonra direk healerlara aggro alıyor. bu yüzden Vistrix önünde ve arkasında 2 ranger tutuyoruz benim görevim daha çok dps ve kaçan mobları pullamaktı videoda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 sunthewhich said: Beni aradaki 15lvl farka rağmen tam 1 saat boyunca, 3 farklı instance'da takip ederek kesen ve oyunu oynatmayan insanın kim olduğunu öğrenmiş olduk böylece. sanırım oyunu öğrenmeye çalışan kuzendir, SUN'a özenip milleti whiner durumuna sokuyor sonra ss'lerini çekiyor PM mesajları gelince :) kusuruna bakma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Udinen said: Mighty_THoR said: tebrik ederim ranger olarak yapman gerekeni yapmışsın in and out .amma velakin kullandığınız taktik bir facia, hem etkisiz hem tehlikeli oyüzden kesmeniz bukadar uzun sürmüş yeni ai ile addler bir mounth haricinde raid e otomatik aggrolanıyor 1 veya 2 tanesi tanka koşar onlarıda ranger olarak sen yolda toparlıyacaksın ilginçtir addle patchden sonra direk healerlara aggro alıyor. bu yüzden Vistrix önünde ve arkasında 2 ranger tutuyoruz benim görevim daha çok dps ve kaçan mobları pullamaktı videoda. addlerde bişey yok hemen iniyorlar öyle büyük önlemlere gerek yok bütün raid i birlikte tutmayı deneyin arada tanka giden bir iki tane haricinde hepsi size gelicek ve öyle çok daha hızlı kesiliyor, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
özcaine Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 ya hala mı bıkbık be genc... lan bi bırak millet oyununu oynasın ... fatih terimin MMO subesi... bikbikbik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 sunthewhich said: Beni aradaki 15lvl farka rağmen tam 1 saat boyunca, 3 farklı instance'da takip ederek kesen ve oyunu oynatmayan insanın kim olduğunu öğrenmiş olduk böylece.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 gz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 bakalım bugün de biz giricez. bi aksilik olmazsa bende girebilicem level 75 olarak :p ama son dakkada 2 tane level 80 atın bunu biz giricez derse giremicem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar