Roderick Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 beyler 2 sene kadar warrior shaman falan oynadım, tbc geldikten sonra da pve yaptım sürekli. en son warriorumdan sıkıldım oyuna ara verip resto druid kastım s4 te pvp'ye rollamak için. elimden geldiğince s2 falan kasmaya başladım işte. iyi bi rating için oynıycam sizce yanıma hangi class alayım? rogue yada hunter arıyorum aslında şuan. bide partnerim türk olursa süper olur (kendi ventim var) o yüzden burdan bağırayım biraz dedim. benim gibi pvp yapmak isteyen tecrübeli rogue/hunter varsa migrate edebilirim. char ally ve eu serverında bu arada kktnxbai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 abi al bi warrior gogo 2k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roderick Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 ya bende dediğim gibi warrior oynuyordum, arenada cc üstüne cc yediğimi çok biliyorum. oynanmıyo yani. druid olarak dispelim de yok. o yüzden tercih etmedim warrioru galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Warlock druid kombinasyonları çok üzerdi beni. Hiç bişey yapamıyorlarsa outlastle yeniyorlar, bi dene derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Lock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 lock iyidir ama saglam mana regen lazım sana lockla yavas yavas eriterek alırsınız maçları yavas yavas ama interrupt ve mortal olmadıgı için zorlanırsınız biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 ewt lockla drood maçları cok uzun oluo hele karsıda aynı setup lock drood warsa saatlerce surebilio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Rogue. Locklu setuplara sülük gibi yapışıyorsun Rogue ile. warriorlı takımlar kastırabilir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Rogue :) sizi zorlucak setup Warrior ve Rogue olan setuplardır. gerisi cacık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Lock'la basla. Warrior Druid yaparsan pek bilmezken rating goremezsin. Burada soylendiginin aksine, yeterince iyi olmayan bir Warrior Druid ekmek olur alayina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Lock&Druid de sabır istiyor aslında. saatler süren maçlar çıkabiliyor ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Ogrenene kadar en iyisi Lock/Druid. Hem rating gorursunuz, gear yaparsiniz. Sonra Rogue'a gecersin. Cillop =] Warrior Druid 2x dpslerle ugrasirken, yeterince isi bilmezken feedler cok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 iki türlü de gidicem ben. Rogue zaten hazır, warlock kasıyorum şimdi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 wissye katılıyorum warrior druid ekmek olabiliyor çok rahat ben roguedan yanayım genede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 mokoko said: abi al bi warrior gogo 2k (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cursebringer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 usta warr dru comboda olay druda bitio.warrior tek başına kimseyi kesemez oldu,druidin cc ve nuke kabiliyeti bitirio olayı.lock drudada şöle bi avantaj war,lockun sl sl olcaq tabi,dot dmgı warriorun dmgını geçio bi süreden sonra,lockda biraz işini biliosa warrior çürüo bi süre geçince.bence lockla başla ama warrior yerine rog derim ben çünkü,warrior cok cc yiyo ve bende warrior oyniorum mesela,yurdum interneti bazen izin vermio warrior oynamaya,1 spll reflect bile yapamıosun ki çok zamanlama isteyen şeyler.al bi lock,şöle güselinden,ver ccyi ver ccyi:D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Druid > Rogue oynuyoruz mesela biz 2 dps'ler haricinde pek zorlandığımı hatırlamıyorum. RM gibi setup'lar köstürüyo biraz. Warrior>Druid takımları ve Warrior>Paladin takımları bi şekilde alıyoruz. Druid>Rogue bence çok sağlam bi setup =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XeLoM Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Rogue/Druid başlamanı öneririm. No skillz high rating ;) Ayrıca uyuzumdur rogue değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar