Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 ha bide gta yı kız atmak için oynamıyorsunuz galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 bizim pcde yalan olcak bu oyun :/ en düşük ayarlarda belki zarzor oynarız. ram satın lan bana! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 haha core2quad 3 ghz B)- çıksadaoynasakçıksadaoynasakçıksadaoynasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Ingiltere cikis tarihi 3 aralikmis, mail geldi pre-order ettigim yerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 iyi iyi benim vizeler biter bitmez gta 4 çıkıyor ödül olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 pc için video editor'ü de olacakmış. gta serilerinde eksikliği hissedilen bi olay idi. yine handling vs. de editleyebilirsek çok şukela olur.. çünkü default gelen araçların sürüş keyfi çok fazla olmuyor, biraz ufak ayarlamalar vs gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Cıkıs tarihi kesinleşti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 2 Aralik USA, 3 Aralik Europe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 steamden indirebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Steam'de henuz satin alma secenegi gozukmuyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 çıkınca demek istedim zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Ne kadar fiyat bicecekler acaba. Ben pre-order ettim zaten box versiyonunu 25 pound'a daha ucuz olacagini sanmam tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Biliyorum topa tutucaklar ama dayanamıcam soylemeden Torrent rulz Türkiye şartlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 durumun yoksa oynamayacaksın arkadaş, oynuyorsanda orjinal sux torrent rullz demeyeceksin. sessizce indireceksin oynayacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 ahaha benim hiç pisikletim olmadı abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Demin Steam'de satisa cikti oyun :D. 40$ fiyati var, tam 24 pound yapiyor. Kutulu versiyonunda fiyati ayni, sanirim kutulu olani alicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Lopeth said: durumun yoksa oynamayacaksın arkadaş, oynuyorsanda orjinal sux torrent rullz demeyeceksin. sessizce indireceksin oynayacaksın ne komik adamsın sen. ülkenin yüzde 98'i torrent kullanıyor oyun için. sen neden bahsediyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 hakli adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 tabiki söylemek istediğim kime neyi anlatıyorsundu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 kızmayın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 benimde felsefem şudur; oyunu orjinal alacaksam bana multiplayer sağlayacak arkadaş! GTA4 bunu sağladığı için orjinal alacağım sanırım tabi uçmuş fiyatlara satılmazsa. ps3 için gta4 100 lira falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Steam'de 40 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 kutulu almak isterim ya. steam hesabım varda, yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 ps3 için nerde 100 lira be dr de 180 liraydı en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 enayi misiniz dnrdan alıyosunuz? sendit var play-asia var, istanbuldaysanız tahtakale var, sirkeci var, onu bile geçtim bizim okulun (yeditepe) arkalarında biyerde küçük bi dükkan var orda bile oyunlar 90-100 arası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar