Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

An(a)kara'dakilere

Bone

Öne çıkan mesajlar

dogru düzgün seler oynayin bea:P aok neymis aoe oynayalim eheheh

bu arada bilgisayarı sallayın hergün bilg. basındayız zaten hem kafeye gidersek blade garibim ezilip duruo :P en iyisi monopoli risk bisiler atarız drake maymunumuz olur ehehe

sonna azmo bizi buz patenine götürür bölece rüyaları gerceklesmis olur :P yaparis iste bisiler kısacası sinemaya gideris ama en güzeli aramızdaki fenerlileri döveriz :PpPpP kimler besiktaslı bakiim gelcekler arasında onlara torpil yapcas:P ben blade bone baska kim var ehuae[hline]Raid3r-19016599
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler , yani buluşup ta oyun oynamak beni bozar..

Muhabbet edelim, ne bileyim nargile içelim, gülelim eğlenelim de beni zor götürürsünüz cafe'ye felan oyun oynamaya..
( cafe de DaoC varsa ayrı tabii :) )

Buluşma saatini de 18:00 dan sonraya koyuverirseniz, önce birşeyler yeriz, kızılayda salataları ve yemekleri güzel olan ucuz bir yer biliyorum.. daha sonra da üzerine bir nargile tellendiririz... malum mesai 18:00 de bitiyo..daha öncesinde beni biraz zor bulursunuz..

( aman pek de bi naz yapıyomuşum gibi hissettim kendimi ) :P

Herneyse, yukarıdaki kriterlere uyarsanır bende katılabilirim, aksi takdirde ben Azmo ile bir akşam buluşucam... ona da katılmak isteyenler katılır tabii.. Azmocuum ile Hibernia'nın geleceğinden.. Alblerin zerglerine karşı taktik oyunlarından felan bahsedicez :P

Tabii Azmo'yu renklerimize bağlıyacağım, Sultans'a transferi ile ilgili pürüzleri ortadan kaldırıcaz :)

Neyse benden bu kadar, gelişmeleri takip etmeye devam ediyorum..

Byeess

*! el sallar *[hline]Haradrim the Warden of many Seasons
Sadr-I Azam of "Sultans of Hibernia"
Excalibur EU
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
blade'e kafam girsin..
bir buluşmaya gelmedi..[signature][hline]Hayatında bir ejderhanın gözünün içine baktın mı sen? Hayır, bakmadın tabii ki. Çünkü hala karşımda nefes alıyorsun.

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 17 February 2004 07:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...