Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 yahu kafeye gitceksek kızılay yöresinde takılırız ama zaten kafeyle ne ugrascaz eheheh doru düzgün bisiler yapalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 aok ne? ben en dazla 14 ünde gelebilirim[hline]supergirl ve drummnbass eskidendemiş ki: siz takılın 24 saat exiqler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 age of kings sanırım[hline]Aegean, The Sazan King By sazans, for sazans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 dogru düzgün seler oynayin bea:P aok neymis aoe oynayalim eheheh bu arada bilgisayarı sallayın hergün bilg. basındayız zaten hem kafeye gidersek blade garibim ezilip duruo :P en iyisi monopoli risk bisiler atarız drake maymunumuz olur ehehe sonna azmo bizi buz patenine götürür bölece rüyaları gerceklesmis olur :P yaparis iste bisiler kısacası sinemaya gideris ama en güzeli aramızdaki fenerlileri döveriz :PpPpP kimler besiktaslı bakiim gelcekler arasında onlara torpil yapcas:P ben blade bone baska kim var ehuae[hline]Raid3r-19016599 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 Oh oh iyi herkez beşiktaşlı fenerlileri dövelim ehhea benim için farketmez napacağımızda cuma günü gidiyorum konyaya :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dent Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 ben de bir aralar beşiktaşlıyıdm ama şimdi futbol ile ilgilenmiyorum :) yani şimdi takımsızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Eylül 11, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2002 Beyler , yani buluşup ta oyun oynamak beni bozar.. Muhabbet edelim, ne bileyim nargile içelim, gülelim eğlenelim de beni zor götürürsünüz cafe'ye felan oyun oynamaya.. ( cafe de DaoC varsa ayrı tabii :) ) Buluşma saatini de 18:00 dan sonraya koyuverirseniz, önce birşeyler yeriz, kızılayda salataları ve yemekleri güzel olan ucuz bir yer biliyorum.. daha sonra da üzerine bir nargile tellendiririz... malum mesai 18:00 de bitiyo..daha öncesinde beni biraz zor bulursunuz.. ( aman pek de bi naz yapıyomuşum gibi hissettim kendimi ) :P Herneyse, yukarıdaki kriterlere uyarsanır bende katılabilirim, aksi takdirde ben Azmo ile bir akşam buluşucam... ona da katılmak isteyenler katılır tabii.. Azmocuum ile Hibernia'nın geleceğinden.. Alblerin zerglerine karşı taktik oyunlarından felan bahsedicez :P Tabii Azmo'yu renklerimize bağlıyacağım, Sultans'a transferi ile ilgili pürüzleri ortadan kaldırıcaz :) Neyse benden bu kadar, gelişmeleri takip etmeye devam ediyorum.. Byeess *! el sallar *[hline]Haradrim the Warden of many Seasons Sadr-I Azam of "Sultans of Hibernia" Excalibur EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 11, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2002 aha daha yeni gördüm bende 16 yimda frp oynamayalim blade bilir ;)[hline]Hayallerin ötesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 11, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2002 Farketmez saati falanda Artık bunu hafta sonundan sonra yapalım[hline]Sakın Tıklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 11, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2002 said: Azmodai, 11 Eylül 2002 11:20 tarihinde demiş ki: yanniz raider.... ben fenerliyim :) herkesin bi kusuru vardir be azmo :P seni d ebesiktasl1 yapariz olur biter :P[hline]Raid3r-19016599 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 blade'e kafam girsin.. bir buluşmaya gelmedi..[signature][hline]Hayatında bir ejderhanın gözünün içine baktın mı sen? Hayır, bakmadın tabii ki. Çünkü hala karşımda nefes alıyorsun. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 17 February 2004 07:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Bandırma'dan kingpin le buluştun sonra demi ? *!kafa atar*[signature][hline]KinGpiN the striked sazan - Alo Cemal !! - Kimsin ? - Kadir - Hangi kadir ? - Delikadir uleeeyynn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 ankara paticikler sux :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar