GM-Newbie Mesaj tarihi: Eylül 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2002 ankaralı değilim ankarada olsaydim gelmek isterdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drake Mesaj tarihi: Eylül 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2002 ben en iyisi fallout oynayim,yoksa kotu seyler olacak 8-p[hline]Icq:57624785 Email:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Eylül 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2002 ice2 oynuyalım netten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BladeSinger Mesaj tarihi: Eylül 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2002 geleni azmodai hariç dövücem hazırlıklı gelin azmodai büyüğümüz el kalkmaz bence[hline]www.dragonlance-tr.org krynn.dragonlance-tr.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2002 lol sen azmodan buyuksun ama:P yemiyo herhalde eahuhehuae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BladeSinger Mesaj tarihi: Eylül 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2002 yok ne alakası war azmo ııı yani azmoya elim kalkmaz be sanki biraz kalın gibimtrak adam :P[hline]www.dragonlance-tr.org krynn.dragonlance-tr.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 7, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2002 veni vidi vici Kıbrıs fatihi geldi :PPPP Ne zaman buluşcaz söleyin bakalım?[hline]Aşıksan korkuyorsan kayıp Sevipte susuyorsan ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2002 Bende gelirim Konya'ya gitmeden son bi atraksiyon olur heh Ama 12-18 eylül tarihleri arası yapmayın bari 18-24 arası olsun :) (yaş 18) [Bu mesaj EagleEye tarafından 07 Eylül 2002 17:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souldrinker Mesaj tarihi: Eylül 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2002 Bende atlarim bir otobüse eskisehirden gelirim. Bugün ankaradaydim zati, her 15 günde bir geliyorum. Ama iyi karsilama isterim, o kadar bilet parasi verecem, ayni gün gidis gelis çekecem, sabah erken kalkacam, gece otobüste zor uyucam zor is yani. Valla yapilacak seylerde para veremem. Toplicaniz, ödüceniz siz. Ben o kadar parayi gelirken verecem zati :)[hline]BY BIG GUN LOVERS FOR MUTIES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2002 Beleşçi adam :D[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souldrinker Mesaj tarihi: Eylül 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2002 O kadar olsun canim, eskisehirden gelicem bir ayricaligim bulunsun. Zati sirf belese yemek yemek ve sinemaya gitmek için gelicem eskisehirden. Sizle bulusmak falan bahane :)[hline]BY BIG GUN LOVERS FOR MUTIES [Bu mesaj Souldrinker tarafından 07 Eylül 2002 22:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 7, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2002 ayrıcalık dediğin nedir ki? yıkarsın geçer[hline]Aşıksan korkuyorsan kayıp Sevipte susuyorsan ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2002 lol bende gelirim belki antalyadan 13 yaşındayım =) icq: 154499267 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souldrinker Mesaj tarihi: Eylül 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2002 Bende 15. Çok fark yok yani, ikimiz veletler olarak takiliriz. Belki Dark Legend'i da aliriz yanimiza oda 16'ymis, ben aranizda köprü görevi görürüm[hline]BY BIG GUN LOVERS FOR MUTIES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2002 yanlız okullar açılmadan önce gelebilirim ancak okulla açıkken antalyadan ankara aksar biraz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dent Mesaj tarihi: Eylül 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2002 bir tarih belirleyelim o zaman.. 15i nasıl :) tam okullar açılmadan önce :) bu arada benim salı,çarşambe, cumartesi dersane var.. (yani karıştırmıyosam...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2002 iyi deil :P 21 i fln iyi eheh :) yada ondan sonraki ilk haftasonu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2002 Yapında bizde gelelim bari[hline][b] Trance,Epic-Trance,Hard-Trance,Progressive-Trance,Progressive-House,Goa-Trance,Tech-Trance,Acid-House,Afro-House,Booty-House,Deep-House,Disco-House,Dubby-House,Funky-House,Hard-House,Latin-House,Tribal-House Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2002 19 u falan olsun[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2002 ehe 14 inden sora olursa gelemem siz takılın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2002 saçların hala yeşilse gelme zaten ;)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 Ragnar sen git ortam iyiyse bi alo dersin atlar geliriz :P Ahh ahh nerde o eski CS buluşmaları.. Hala resimlere bakarken bir tebessüm belirir yüzümde.. Şaka bir yana siz zamanı felan bi belirleyin uyarsa yaparız bi şekil.. Azmodai ile buluşucaz biz zaten.. olmadı o güne denk getiririz aradan Pepelek camiyasını da çıkartırım.. ( her ne kadar DaoC bölümünden dışarı kafamı fazla çıkartmasamda.. )[hline]Haradrim the Warden of many Seasons Sadr-I Azam of "Sultans of Hibernia" Excalibur EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 Bi net cafeye gidip oyudna oynayabiliriz cs falan yada aok falan[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dent Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 cs oynayabileceğimiz güzel bir cafe biliyorum beşevlerde ama aok yok.. ben her 2 oyuna da varım :) ama biraz alıştırma yapmam lazım... önce tarih belirlesek daha iyi olur. gelmeyi planlayanlar haftanın hangi günleri hangi saatler arasında uygun olacaklarını yazsınlar ona göre bir tarih belirleyelim. ben salı-peşembe okul çıkışı gelemem, cts de öğlene kadar gelemem. hafta içi okuldan sonra boşum, pazar günü de tüm gün boşum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 Walla gelmek isterim ama dersane programımı cuma günü alacam o zaman solerim boş günü[hline]8-) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar