GM-Newbie Mesaj tarihi: Eylül 2, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2002 ankaralı değilim ankarada olsaydim gelmek isterdim..
Drake Mesaj tarihi: Eylül 2, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2002 ben en iyisi fallout oynayim,yoksa kotu seyler olacak 8-p[hline]Icq:57624785 Email:[email protected]
BladeSinger Mesaj tarihi: Eylül 2, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2002 geleni azmodai hariç dövücem hazırlıklı gelin azmodai büyüğümüz el kalkmaz bence[hline]www.dragonlance-tr.org krynn.dragonlance-tr.org
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 2, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2002 lol sen azmodan buyuksun ama:P yemiyo herhalde eahuhehuae
BladeSinger Mesaj tarihi: Eylül 2, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2002 yok ne alakası war azmo ııı yani azmoya elim kalkmaz be sanki biraz kalın gibimtrak adam :P[hline]www.dragonlance-tr.org krynn.dragonlance-tr.org
Bone Mesaj tarihi: Eylül 7, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2002 veni vidi vici Kıbrıs fatihi geldi :PPPP Ne zaman buluşcaz söleyin bakalım?[hline]Aşıksan korkuyorsan kayıp Sevipte susuyorsan ayıp
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 7, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2002 Bende gelirim Konya'ya gitmeden son bi atraksiyon olur heh Ama 12-18 eylül tarihleri arası yapmayın bari 18-24 arası olsun :) (yaş 18) [Bu mesaj EagleEye tarafından 07 Eylül 2002 17:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Souldrinker Mesaj tarihi: Eylül 7, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2002 Bende atlarim bir otobüse eskisehirden gelirim. Bugün ankaradaydim zati, her 15 günde bir geliyorum. Ama iyi karsilama isterim, o kadar bilet parasi verecem, ayni gün gidis gelis çekecem, sabah erken kalkacam, gece otobüste zor uyucam zor is yani. Valla yapilacak seylerde para veremem. Toplicaniz, ödüceniz siz. Ben o kadar parayi gelirken verecem zati :)[hline]BY BIG GUN LOVERS FOR MUTIES
Souldrinker Mesaj tarihi: Eylül 7, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2002 O kadar olsun canim, eskisehirden gelicem bir ayricaligim bulunsun. Zati sirf belese yemek yemek ve sinemaya gitmek için gelicem eskisehirden. Sizle bulusmak falan bahane :)[hline]BY BIG GUN LOVERS FOR MUTIES [Bu mesaj Souldrinker tarafından 07 Eylül 2002 22:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Bone Mesaj tarihi: Eylül 7, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2002 ayrıcalık dediğin nedir ki? yıkarsın geçer[hline]Aşıksan korkuyorsan kayıp Sevipte susuyorsan ayıp
tunca Mesaj tarihi: Eylül 7, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2002 lol bende gelirim belki antalyadan 13 yaşındayım =) icq: 154499267
Souldrinker Mesaj tarihi: Eylül 7, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2002 Bende 15. Çok fark yok yani, ikimiz veletler olarak takiliriz. Belki Dark Legend'i da aliriz yanimiza oda 16'ymis, ben aranizda köprü görevi görürüm[hline]BY BIG GUN LOVERS FOR MUTIES
tunca Mesaj tarihi: Eylül 7, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2002 yanlız okullar açılmadan önce gelebilirim ancak okulla açıkken antalyadan ankara aksar biraz =)
Dent Mesaj tarihi: Eylül 7, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2002 bir tarih belirleyelim o zaman.. 15i nasıl :) tam okullar açılmadan önce :) bu arada benim salı,çarşambe, cumartesi dersane var.. (yani karıştırmıyosam...)
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 7, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2002 iyi deil :P 21 i fln iyi eheh :) yada ondan sonraki ilk haftasonu :)
Ragnar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2002 Yapında bizde gelelim bari[hline][b] Trance,Epic-Trance,Hard-Trance,Progressive-Trance,Progressive-House,Goa-Trance,Tech-Trance,Acid-House,Afro-House,Booty-House,Deep-House,Disco-House,Dubby-House,Funky-House,Hard-House,Latin-House,Tribal-House
tunca Mesaj tarihi: Eylül 8, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2002 ehe 14 inden sora olursa gelemem siz takılın =)
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 8, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2002 saçların hala yeşilse gelme zaten ;)[hline]
Thalion Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 Ragnar sen git ortam iyiyse bi alo dersin atlar geliriz :P Ahh ahh nerde o eski CS buluşmaları.. Hala resimlere bakarken bir tebessüm belirir yüzümde.. Şaka bir yana siz zamanı felan bi belirleyin uyarsa yaparız bi şekil.. Azmodai ile buluşucaz biz zaten.. olmadı o güne denk getiririz aradan Pepelek camiyasını da çıkartırım.. ( her ne kadar DaoC bölümünden dışarı kafamı fazla çıkartmasamda.. )[hline]Haradrim the Warden of many Seasons Sadr-I Azam of "Sultans of Hibernia" Excalibur EU
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 Bi net cafeye gidip oyudna oynayabiliriz cs falan yada aok falan[hline]
Dent Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 cs oynayabileceğimiz güzel bir cafe biliyorum beşevlerde ama aok yok.. ben her 2 oyuna da varım :) ama biraz alıştırma yapmam lazım... önce tarih belirlesek daha iyi olur. gelmeyi planlayanlar haftanın hangi günleri hangi saatler arasında uygun olacaklarını yazsınlar ona göre bir tarih belirleyelim. ben salı-peşembe okul çıkışı gelemem, cts de öğlene kadar gelemem. hafta içi okuldan sonra boşum, pazar günü de tüm gün boşum..
McFrenzy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 Walla gelmek isterim ama dersane programımı cuma günü alacam o zaman solerim boş günü[hline]8-) :)
Öne çıkan mesajlar