Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

An(a)kara'dakilere

Bone

Öne çıkan mesajlar

Bende atlarim bir otobüse eskisehirden gelirim. Bugün ankaradaydim zati, her 15 günde bir geliyorum. Ama iyi karsilama isterim, o kadar bilet parasi verecem, ayni gün gidis gelis çekecem, sabah erken kalkacam, gece otobüste zor uyucam zor is yani.
Valla yapilacak seylerde para veremem. Toplicaniz, ödüceniz siz. Ben o kadar parayi gelirken verecem zati :)[hline]BY BIG GUN LOVERS FOR MUTIES
Sosyal ağlarda paylaş

Ragnar sen git ortam iyiyse bi alo dersin atlar geliriz :P

Ahh ahh nerde o eski CS buluşmaları.. Hala resimlere bakarken bir tebessüm belirir yüzümde..

Şaka bir yana siz zamanı felan bi belirleyin uyarsa yaparız bi şekil..

Azmodai ile buluşucaz biz zaten.. olmadı o güne denk getiririz aradan Pepelek camiyasını da çıkartırım.. ( her ne kadar DaoC bölümünden dışarı kafamı fazla çıkartmasamda.. )[hline]Haradrim the Warden of many Seasons
Sadr-I Azam of "Sultans of Hibernia"
Excalibur EU
Sosyal ağlarda paylaş

cs oynayabileceğimiz güzel bir cafe biliyorum beşevlerde ama aok yok.. ben her 2 oyuna da varım :) ama biraz alıştırma yapmam lazım...

önce tarih belirlesek daha iyi olur. gelmeyi planlayanlar haftanın hangi günleri hangi saatler arasında uygun olacaklarını yazsınlar ona göre bir tarih belirleyelim.
ben salı-peşembe okul çıkışı gelemem, cts de öğlene kadar gelemem. hafta içi okuldan sonra boşum, pazar günü de tüm gün boşum..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...