Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

An(a)kara'dakilere

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
veni vidi vici

Kıbrıs fatihi geldi :PPPP

Ne zaman buluşcaz söleyin bakalım?[hline]Aşıksan korkuyorsan kayıp
Sevipte susuyorsan ayıp
Mesaj tarihi:
Bende gelirim Konya'ya gitmeden son bi atraksiyon olur heh
Ama 12-18 eylül tarihleri arası yapmayın bari
18-24 arası olsun :)
(yaş 18)

[Bu mesaj EagleEye tarafından 07 Eylül 2002 17:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bende atlarim bir otobüse eskisehirden gelirim. Bugün ankaradaydim zati, her 15 günde bir geliyorum. Ama iyi karsilama isterim, o kadar bilet parasi verecem, ayni gün gidis gelis çekecem, sabah erken kalkacam, gece otobüste zor uyucam zor is yani.
Valla yapilacak seylerde para veremem. Toplicaniz, ödüceniz siz. Ben o kadar parayi gelirken verecem zati :)[hline]BY BIG GUN LOVERS FOR MUTIES
Mesaj tarihi:
O kadar olsun canim, eskisehirden gelicem bir ayricaligim bulunsun. Zati sirf belese yemek yemek ve sinemaya gitmek için gelicem eskisehirden. Sizle bulusmak falan bahane :)[hline]BY BIG GUN LOVERS FOR MUTIES

[Bu mesaj Souldrinker tarafından 07 Eylül 2002 22:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bir tarih belirleyelim o zaman.. 15i nasıl :) tam okullar açılmadan önce :) bu arada benim salı,çarşambe, cumartesi dersane var.. (yani karıştırmıyosam...)
Mesaj tarihi:
Yapında bizde gelelim bari[hline][b]
Trance,Epic-Trance,Hard-Trance,Progressive-Trance,Progressive-House,Goa-Trance,Tech-Trance,Acid-House,Afro-House,Booty-House,Deep-House,Disco-House,Dubby-House,Funky-House,Hard-House,Latin-House,Tribal-House
Mesaj tarihi:
Ragnar sen git ortam iyiyse bi alo dersin atlar geliriz :P

Ahh ahh nerde o eski CS buluşmaları.. Hala resimlere bakarken bir tebessüm belirir yüzümde..

Şaka bir yana siz zamanı felan bi belirleyin uyarsa yaparız bi şekil..

Azmodai ile buluşucaz biz zaten.. olmadı o güne denk getiririz aradan Pepelek camiyasını da çıkartırım.. ( her ne kadar DaoC bölümünden dışarı kafamı fazla çıkartmasamda.. )[hline]Haradrim the Warden of many Seasons
Sadr-I Azam of "Sultans of Hibernia"
Excalibur EU
Mesaj tarihi:
cs oynayabileceğimiz güzel bir cafe biliyorum beşevlerde ama aok yok.. ben her 2 oyuna da varım :) ama biraz alıştırma yapmam lazım...

önce tarih belirlesek daha iyi olur. gelmeyi planlayanlar haftanın hangi günleri hangi saatler arasında uygun olacaklarını yazsınlar ona göre bir tarih belirleyelim.
ben salı-peşembe okul çıkışı gelemem, cts de öğlene kadar gelemem. hafta içi okuldan sonra boşum, pazar günü de tüm gün boşum..
  • Yeni Oluştur...