Bone Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Ankarada Pepelek forumlarından Bi Blade ile tanıştım, Raider'i ise zaten tanıyordum. Acaba diyorum, Ankara'da bi Pepelekçiler toplantısı yapsak nasıl olur? Hem tanışmış oluruz, hem de konuşuruz şurdan burdan. En geç 16'sında geliceğim Ankara'ya tekrar, ve 23'üne kadar tüm günüm boş. Ne yapacağız buluşup demeyin valla zevkli olur buluşursak, Risk var, Monopoly var, War 3 var, SC var, CS de var, FRP var, Sinema var. Yapacak birşey elbet bulunur. Hangi gün kaçta buluşcağımızı ve neler yapacağımızı siz burda planlayın, ben sonra gelince bakarım.[hline]Aşıksan korkuyorsan kayıp Sevipte susuyorsan ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 pin-pon var ;)[hline]DİKKAT !!! I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 ben de varım tatildeydim yettim gari[hline]Aegean, The Sazan King By sazans, for sazans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 gelirim![hline]Black Wind always follows Where my black horse rides. Fire's in my soul Steel is on my side! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 yogun istek gelirse drake'i almayız aramıza böylece katılımın daha fazla olacagını dusunuyorum :P :P hem olası bir risk oyunu sırasında 30dklık zaman kazancımız olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dent Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 bildiğim bi yerde buluşursak ben de gelebilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 lol riski ancak gercek olarak oynayabiliriz yetmez ondan diyorum yani :)[hline]Aegean, The Sazan King By sazans, for sazans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dent Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 birisinin bana öğretmesi lazım ama :)[hline]"Every program has (at least) two purposes: the one for which it was written, and another for which it wasn't" -- Alan J. Perlis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 evet abi merak etme ögretiriz biz ki drake e ogretmisiz :) gerci ogrettik denilemez:P 30dk sonunda hala basladıgımız yerdeydi ehuahuehuahuheae :P drakeli bi turlu drakesiz bi turlu valla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dent Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 ehem bi de topluca konuşsak yaş falan öğrensem :) yaş farkı umduğumdan fazlasya gelmeyebilirim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dent Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 [Bu mesaj Dark-Legend tarafından 01 Eylül 2002 23:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dent Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 ehhe icqda ircte fln bi yerde konuşsak :) özelden atıyorum icqmu..[hline]"Every program has (at least) two purposes: the one for which it was written, and another for which it wasn't" -- Alan J. Perlis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 ehuahue ne özeli yav kimse yemez ki :) 19016599 benim[hline]Beşiktaş , Ben Ses bizde , beste bizde , taklit yok bizdeee Mevzuda takmıyoruz geri viteseee Silip süpürürüz ne var ne yoksaaaa Tribüne bakılıp da kupa verilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 bak söliim yasları: ben 17 azmo 34 blade 3 drake 12 bonecrusher 27 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 said: Dark-Legend, 01 Eylül 2002 23:48 tarihinde demiş ki: ehem bi de topluca konuşsak yaş falan öğrensem :) yaş farkı umduğumdan fazlasya gelmeyebilirim :p yok olm bunu yapıyorsan sen gelme daha iyi. 18 ben, 18 raid 19 da blade[hline]Aşıksan korkuyorsan kayıp Sevipte susuyorsan ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 noluo lam eauhuhe nası 18 oluoz biz:P öleyse ben gidip ehliyet alcam ehauhue 17 yiz biz kandırmıalım milleti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dent Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 hişt sakin olun :) 86 doğumluyum :) yani 16 işte.. en küçük ben olacam yine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dent Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 hadi len :) * aralarında en küçük olduğunu hatırlayıp dayak yeme riskine karşı konuşmalarına dikkat etmeye başlar * [Bu mesaj Dark-Legend tarafından 02 Eylül 2002 00:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 84lüyüm ben 18im[hline]Aşıksan korkuyorsan kayıp Sevipte susuyorsan ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dent Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 86/16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 85/17[hline]Black Wind always follows Where my black horse rides. Fire's in my soul Steel is on my side! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2002 up! topici görmeyen ankaralılar vardır belki simdi katılacaklar(bir aksilik olmazsa) yazdıkları kadarıyla: Bonecrusher Azmodai Aegean wanderer1985 Dark-Legend Bladesinger(o buraya yazmadı bayaa bi zamandır nette de görmedim ama döve döve getiririm artık :P ) Ben :P - drake yazmadı daha nedense illa bi dopluk yapcak :P nese simdi bu isimler aksilik olmazsa katılacak di mi? bi de artık bi tarih aralıgı belirleyelim :) 16 sından sonra olcak bikere bonecrusher ın gelebilmesi icin evet konusun bakiim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drake Mesaj tarihi: Eylül 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2002 12 mi raid3r,gelirken celik su anahtari getiriyorum,beyaz boyali,nasilsa sonradan kirmizi olacak[hline]Icq:57624785 Email:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drake Mesaj tarihi: Eylül 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2002 yani,bende geliyorum demek bu topici gormemisim ondan cevap vermedim[hline]Icq:57624785 Email:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2002 eheeheh harbi yannıs yazmısım senin yası :P 5 yazcaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar