Durgun-3-X-Yesil Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Volfied said: eger diyalogun iki tarafi birden kontrolun altinda degilse psikolojik bisi olabilir. Yok sadece kendinle bir diyalog yapiyosan, kontrol ediyosan neler dendigini bi sorunun yok :) Volfied gerekli açıklamayı yapmış. Asıl dikkat etmen gereken nokta bu. Şayet karşı taraf senden bağımsız düşünüyorsa direk bir psikologa git. Gitmediğin takdirde konuştuğun her ne ise onunla yapacağın konuşmaların sayısı gün geçtikçe artacaktır. Belki bu seni memnun da kılabilir. Sana tavsiyeler de verebilir. Ya da yüksek sesli tartışmalara dahi aranızda yaşanabilir. O yüzden iyi düşünmeni öneriririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Kontrolüm altında kendime almanca sorular sorup ingilizce cevaplıyorum. Bu nedir? Bir de havaya giriyorum özel ajanım falan gibi. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durgun-3-X-Yesil Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Değişme, farklılaşma isteğidir. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 fede said: yapmayın arkadaşım şöyle şeyler. gatılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
luna Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 kendimle kıonuşmak gü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 benim de psikolojik sorunlarım var ben de enteresan ve karizmatik bir insanım, katılabilir miyim aranıza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 hayat size güzel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 asinanyavuz said: kendi kendine ayar vermeler filan ahanda bunu yaptığımı fark ettim yazdığını okuyunca, bi nevi otokontrol mekanizması olsa gerek :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… oper Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 auhauha :D ayarlara karşı kendini mi korumaya çalışıyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 yok saçma şeyler yapmamak için işte :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… oper Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 tamam işte. ayara karşı korumak oluyo kendini. saçma şeyler yapmassan ayar almassın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Ardeth said: benim de psikolojik sorunlarım var ben de enteresan ve karizmatik bir insanım, katılabilir miyim aranıza? katıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Schwarzkopf Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 abi hadi kendi yaptıgımız esprilere gülmeyi anladım da kafanda dialoga girmek de ne ya? ilginç gerçekten. yaşadıgın anları bi çeşit analiz ediyomuşsun gibime geldi yanılıyomuyum? geçmişle hesaplaşma gibi bişey seninki heralde. bence bu huyundan vazgeç. beceremiyosan kafanı kuma göm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 burtonesk said: hayat size güzel ya. hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Radical Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Bugün baya küfrettim depoda kendi kendime patronum hakkında ? Delimiyim _? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… KosPer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Ben kendi kendime ingilizce konuşuyorum.Hem pratikte yapmış oluyorum.asfda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… oper Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ben de yapıyorum bazen onu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 o ingilizce konuşma olayını bende yapıyorum :D hatta beynimde ki kişi ingiliz sanırım bazen ne diyo anlamıyorum :D onun dışında saçma yerlerde aklıma gelen esprilere gülmek filan kendi kendime yapıp çok kötü oluyo :D bide yolda giderken muhabbet ettiğimin farkına varıyorum bazen. zaten sarhoşsam bide mübarek adam beynimde değil yanımda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 piskolojik sorununuzun farkındaysanız ve bundan kurtulmak istiyorsanız destek almanız gerekiyor demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 KosPer said: Ben kendi kendime ingilizce konuşuyorum.Hem pratikte yapmış oluyorum.asfda. haha bende yapıyorum bunu. pratik gibi birşey. birde türkçe konuşmalara random ve default gibi kelimeler ekliyorum sürekli. oyunlardanmı alıştım nedir, sanki anlamı daha iyi ifade ediyor yerine göre :) edit : for example : random türk kızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aritra Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 sorun değildir, garipsenir sadece. ben garipsemem o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 benim de psikolojik sorunlarım var ben de enteresan ve karizmatik bir insanım, katılabilir miyim aranıza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 hayat size güzel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 asinanyavuz said: kendi kendine ayar vermeler filan ahanda bunu yaptığımı fark ettim yazdığını okuyunca, bi nevi otokontrol mekanizması olsa gerek :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 auhauha :D ayarlara karşı kendini mi korumaya çalışıyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 yok saçma şeyler yapmamak için işte :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 tamam işte. ayara karşı korumak oluyo kendini. saçma şeyler yapmassan ayar almassın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Ardeth said: benim de psikolojik sorunlarım var ben de enteresan ve karizmatik bir insanım, katılabilir miyim aranıza? katıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 abi hadi kendi yaptıgımız esprilere gülmeyi anladım da kafanda dialoga girmek de ne ya? ilginç gerçekten. yaşadıgın anları bi çeşit analiz ediyomuşsun gibime geldi yanılıyomuyum? geçmişle hesaplaşma gibi bişey seninki heralde. bence bu huyundan vazgeç. beceremiyosan kafanı kuma göm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 burtonesk said: hayat size güzel ya. hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radical Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Bugün baya küfrettim depoda kendi kendime patronum hakkında ? Delimiyim _? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Ben kendi kendime ingilizce konuşuyorum.Hem pratikte yapmış oluyorum.asfda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ben de yapıyorum bazen onu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 o ingilizce konuşma olayını bende yapıyorum :D hatta beynimde ki kişi ingiliz sanırım bazen ne diyo anlamıyorum :D onun dışında saçma yerlerde aklıma gelen esprilere gülmek filan kendi kendime yapıp çok kötü oluyo :D bide yolda giderken muhabbet ettiğimin farkına varıyorum bazen. zaten sarhoşsam bide mübarek adam beynimde değil yanımda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 piskolojik sorununuzun farkındaysanız ve bundan kurtulmak istiyorsanız destek almanız gerekiyor demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 KosPer said: Ben kendi kendime ingilizce konuşuyorum.Hem pratikte yapmış oluyorum.asfda. haha bende yapıyorum bunu. pratik gibi birşey. birde türkçe konuşmalara random ve default gibi kelimeler ekliyorum sürekli. oyunlardanmı alıştım nedir, sanki anlamı daha iyi ifade ediyor yerine göre :) edit : for example : random türk kızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 sorun değildir, garipsenir sadece. ben garipsemem o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar