Bone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Windows her açılış ve kapanışta garip bir ses çıkıyor. Herhalde disket okuma sesi. Ama neden okusun ki? Okuncak ne var? Bilgisayar arasıra donuyor, kafa göz giresim geliyor. Herhalde bilgisayarı ilk aldığım zamanda da böyleydi, sanıyorum Windows XP sorunu. Internet desen ayrı bir tuhaf. Modem "online" gösterse bile ne paticiğe ne icqya bağlanamıyorum. Sonra kesiliyor yine devam ediyor. Restart attım şimdi düzeldi. Ama daha önce de icq online olmasına rağmen internet explorer'a girememe yaşamıştım. Gene o zaman da restart atıp sorunu çözmüştüm. Elimde Norton Antivirus 2004, ad-aware, spysweeper mevcut. Habire kontrol ediyorum virüslere. Norton Antivirus çok yavaş. Hele çok ram yediği için sonlara doğru o kadar yavaşlıyor ki... Dayanamıyorum kapatıyorum. C harddiskim D'den dolu olmasına rağmen, C şıp diye bitiyor, ama D süründürüyor insanı. Kullandığım Windows ve programlar orda yüklü. Daha önce Her windows açılışında restart atma problemi yüzünden Tamirciye götürmüştüm. Tamirci 2-3 ay anakart istanbula gitti gelcek diye oyaladı Sonra bir baktım 2 windows yüklü biri benim eski bozuk diğeri yeni düzgün. Sonra format attım dosyalar silinince hızlanır diye. açılışta 2 windows çıkması gitmedi. Şimdi C'de bir windowsum daha var. Ama asıl kullandığım D.. Ya biri yardım etsin. Ama sakın "yeni bilgisayar al" "format at" demeyin o kadarını ben de biliyorum. Format atmadan, yeni bilgisayar almadan halledebileceğimiz bir çözümü olmalı..[signature][hline]Halfmumi bir ara demiş ki: İcq yönetimi Mastericq sahipleri 25 haneye kadar icq dağıtcaklarını bununda icqnun ortamını dağıtcağını belirttiler -coLdwind-, 13 February 2004 00:17 tarihinde demiş ki: mumi the sucker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Bilgisayarın arasıra donmasından kastın ne? yani disk işlemimi oluyor mu? mouse çalışıyormu o sırada? ne yaparkene donuyo?? TTnetin dns serverlarında sorun vardı diğer programlar düzgün çalışırken web sitelerini gezilemiyordu. Virüs taramasının hızı doluluk oranına göre değil dosya sayısına bakar muhtemelen bu yüzden öyle bi gariplik yapıodur. Aslında bir format atsan gerçekten iyi olur yani en azından sorunların donanım'dan kaynaklanıp kaynaklanmadığını anlarsın. Birde Knopixi deneyebilirsin cd de çalışan bi linux sürümü belki sorun sadece windowsta dır.[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 format istemiyorum valla daha yeni 1 hafta geçti.. dns ayarları felan neden bozuk? bazıları belki windows xp'de rastlamıştır. kasılıp kalıyor.. mesela internet penceresini kapatıyorsun.. arkaplan görünüyor, alttaki görev çubuğu görünüyor, başka hiç bişi görnünmüyor, masa üstü iconları bile.. tuşlar çalışmıyor.. sen windowsa bakıyorsun windows sana :)[signature][hline]Hayatında bir ejderhanın gözünün içine baktın mı sen? Hayır, bakmadın tabii ki. Çünkü hala karşımda nefes alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 sornunuuza cevaben : :P[Bu mesaj neterrorist tarafından 17 February 2004 10:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 linux oyun oynatıyor mu hayır? eee?[signature][hline]Hayatında bir ejderhanın gözünün içine baktın mı sen? Hayır, bakmadın tabii ki. Çünkü hala karşımda nefes alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 eee si ne yapçaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar