Gangren Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Doğrudur, aksini savunmuyorum ki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Gene bosaldim foruma :) Delirtiyorlar ama ya. Bi yandan telekom delirtir bi yandan blizzard delirtir. Bak gene baglanti oldu bi dunya, oyna oynayabilirsen modda takiliyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 hala oynuyonmu oynuyon adamlar gerisini tınlamıyo pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Gangren said: Blizzard'ın tester grubu 25 kişi, beta'ya çıktığında aynı encounter, test ediyor 125 kişi (örnek) Daha fazla bug'ın ortaya çıkması, atlanan şeylerin bulunması gayet doğal. Blizzard para sıkıntısı mı yaşıyor ? Tabiki hayır.. Peki o halde bugün iş ilanı verse ve bünyesine çalışan dahil etse. Sadece pve adına encounter testi için yüzlerce kişiden büyük bir ekip kuramaz mı ? Bal gibi kurar. Ne sızma olur ne birşey. Herşey büyüsü bozulmadan insanlara sunulur ve ortada adil bir durum söz konusu olur. Herkes herşeyi aynı anda görür, herkes mücadeleye aynı anda başlar. Oyuncuların, (altını çizerek belirteyim) ''raidler için'' testerlık yapması bana tuhaf geliyor bu işin son derece profesyonel şekilde üstesinden gelinebileceğini düşünüyorum. Bu işin doğrusu bu olmalıdır. Boss fightların live serverlarda herkese sunulmasından önce sağda solda bunların taktiklerini ve videolarını görmek istemiyorum ben. Eminim birçok kişi benimle aynı fikirdedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Aynen... Kendin yaşıcaksın, alıcaksın gerekirse bossdan 15k pyroyu yatıcaksın ne yapmayacağını anlayacaksın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 O değil de bu beta-key aramaktan helak olduk nedir bu ya? Yok mu "abi ben oynamıyorum ama gelmiş bana beta-key" diyen bir genç arkadaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Aktif acclere geliyo zaten ne oynamaması? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Yani kısaca oynamadığı halde para ödeyecek kadar kendini zengin hisseden bi türk zihniyeti tanımıyorum ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ben gecen gun girdim. charı kopyaladıgım sırada tb'deymisim. orgrimmara ucayım dedim. pc bozuk oldugu icin yetemedim. kus ustunde kilitlendi alet. yeni pc alana kadar artık bekliycem. merak ediyorum cok northrend'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 İnatla, GIVF BETA KEY. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 onu bunu bilmem de hesabı kapalı adama yolladılar, bize daha yok. o keyi de kullanamadık bir türlü, illa o hesabı açtırmak lazımmış. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Rotweiler said: Aktif acclere geliyo zaten ne oynamaması? Beta-Key mail'e geliyor, aktif acc'a gelip gelmemesinden ziyade Beta key'den bahsediyorum ben. Abuk subuk 300 dolara satılığa çıkaran ödemliler falan var keyleri. Tutup da insanlardan Acc infosunu istemiyorum yani. Edit: Ha eğer beta-key eğer direkt olarak Account ile ilişkilendirilip yollanıyosa, o konuda bişi diyemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Murtaza said: Rotweiler said: Aktif acclere geliyo zaten ne oynamaması? Beta-Key mail'e geliyor, aktif acc'a gelip gelmemesinden ziyade Beta key'den bahsediyorum ben. Abuk subuk 300 dolara satılığa çıkaran ödemliler falan var keyleri. Tutup da insanlardan Acc infosunu istemiyorum yani. Edit: Ha eğer beta-key eğer direkt olarak Account ile ilişkilendirilip yollanıyosa, o konuda bişi diyemicem. 300 dolara satan mi odemlidir alan mi hadi bakalim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Murtaza said: Rotweiler said: Aktif acclere geliyo zaten ne oynamaması? Beta-Key mail'e geliyor, aktif acc'a gelip gelmemesinden ziyade Beta key'den bahsediyorum ben. Abuk subuk 300 dolara satılığa çıkaran ödemliler falan var keyleri. Tutup da insanlardan Acc infosunu istemiyorum yani. Edit: Ha eğer beta-key eğer direkt olarak Account ile ilişkilendirilip yollanıyosa, o konuda bişi diyemicem. Cd key geliyor mailine istediğin account ile ilişiklendiriyorsun murtazanın dediği gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Hah süper, evet beta-key olan? Eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 beta key geldiginde bende cocuklar gibin şendim, sonra 2 haftadır server a girip adım atamıyosun, server populasyonu teknik sorunları patchi zartı zurtu, her 2-3 Dk da 1 Dc her 5 dk da bir World server down herdaim 2-3 sn gecikme falan falan ... Umutlu olmayın Beta çoookkkk SuX ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 premade karakterler gelsin de bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar