ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Şimdi biz arkadaşlarla Temmuz ortasında bir tatil yapmak istiyoruz hep beraber. Yılda bir kere görüşebiliyoruz böyle grupça. Çanakkalede arkadaşın evinde kalacaktık ama elektrik ve su ile ilgili bir problem olmuş tadilata giriyormuş ev. Dolayısıyla biz de dedik ki madem öyle güzel bir yere gidelim , ucuz bir motel bulur kalırız. Olmadı Kamp alanı bulur kamp kurarız. Erdek dedik ama benim çok tanıdığım var orada aile tanıdıkları uğraşmak istemiyorum. Bir de bir şart var ki herkes denize girebilmek istiyor. Böyle konaklaması ucuz ve kolay olabilicek deniz kenarı tatil mekanı nereyi tavsiye edersiniz? PS: Katılıcak kişiler İzmir - Çanakkale - Ankara ve Tire'den geliyor olacak.Yani çoook doğu olmasın rica ederim ki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 olimpos(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 akçay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 yav said: olimpos(tu) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 kelebekler vadisi kabak koyu (tu) olympos (td) gercekten her sene 3-4 kere gitmeme ragmen olympos artık leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Breedan said: akçay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 aslında bu kadar hipi olan yerde bit pire kene olur, gitmeyin bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Akçay neresi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Balıkesir. Altınoluktan hemen önce sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ghost_boo said: Akçay neresi ki? zeytinli festivalin yapıldıgı yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
luna Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 olimposu bildiğimden diyorum bence çok iyi bir seçim olur.bildiğim kadarıyla kamp kurabilceğiniz yerler var ama bunun dışında ağaçevlerde grup gidince indirim yapılıyor.tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Fistan yıllardır bi olimpos artık leş muhabbeti dönüyor. Aslı astarı nedir? 5 sene önce de leş diyorlardı gayet güzeldi. Ha aynı tipler 10 sene öncesi için de leş diyormuş. Babadan oğula geçen bi gelenek mi bu olimposa artık gidilmez geyiği? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 evet abi bende bunu sorcaktım hiç gitmedim merak ediyorum ve bu yaz kesin gitmeyi düşünüyorum.fistan bi aydınlatsan bizi bir zahmet leş derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Ayvalık (tu) , deniz tertemiz ve çarşaf gibi, dalga diye bişi yok. Plajı büyük, yer bulma karmaşası yok ve o da temiz. Geceleri de Cunda adasına kaçın, harika yerler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar