Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 * Resimler ürünün kendi resimleridir. Görüldüğü gibi az ve temiz kullanılmıştır. Bütün parçaları tamdır. Kutusu ve içindekiler ile teslim edilecektir. * 256 MB bellek - 128 Mbit veriyolu bulunmaktadır. * Vista efektleri ve aero teması desteklidir. (Pencereler arası hareketli geçiş gibi) * Fatura 28.03.2007 tarihlidir. Vatan Bilgisayar'dan alınmadır. * Şimdiye kadar çalıştıramadığı herhangi bir oyun ile karşılaşmadım. * Tv-Out vardır. Ayrıntılı özellikler:Şehir: İzmir (İzmir içi elden satış yapabilirim)Fiyat: 40 YTL İlgilenen arkadaşlar özelden mesaj atabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 agp mi bu? edit : ha deilmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 değil pci-e :) 40 ytlye veriyom diye iyice düşürdünüz ekran kartını :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 bende bunun sonic olanı var.. acayip overclock oluyo valla.. tavsiye edilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 7600GT var ben de mesela ne farkı var bundan 40 ytl mi benimki de şu an ikinci el satsam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 GT çok daha iyi ama o da en fazla 60 70 ytl falan olur 2. elde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkanb007 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 WİNFAST 7600 GT TDH Satıyorum bende arkadaşlar 70 Ytl almak isteyenler pm atabilir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Brigand said: değil pci-e :) 40 ytlye veriyom diye iyice düşürdünüz ekran kartını :) agpler daha pahalı zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar