Oturanboaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 quixef said: Ya ben WotLK abilitylerdeki şu "if the mob enrages it causes quadruple damage" olayını anlamadım? Warrior un karşıdaki mob u enrage eden bir skill i mi olacak yoksa ayda yılda bir çıkan böcük filan familyasından enrage eden moblara karşı mı işe yarayacak nedir? Bi saçmalık var ama? Şöyle gibi: "Causes weapon damage plus 320, if your aunt has testicles kills the target." Weapon damageın +320 sini vurcak ama eğer teyzenin testisleri varsa target ın ölcek. tam türkçesi bu:D Kısacası çakalın biri şaka yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 beyler ayrı bi topic acmak istemedim buradan sorayım sezon 4 basladı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Oturanboaa said: quixef said: Ya ben WotLK abilitylerdeki şu "if the mob enrages it causes quadruple damage" olayını anlamadım? Warrior un karşıdaki mob u enrage eden bir skill i mi olacak yoksa ayda yılda bir çıkan böcük filan familyasından enrage eden moblara karşı mı işe yarayacak nedir? Bi saçmalık var ama? Şöyle gibi: "Causes weapon damage plus 320, if your aunt has testicles kills the target." Weapon damageın +320 sini vurcak ama eğer teyzenin testisleri varsa target ın ölcek. tam türkçesi bu:D Kısacası çakalın biri şaka yapmış Oy hacı ne yaptın sen? Ben sana onun Türkçe'sini sormadım o metni ben yazdım. Warrior un yeni talentleri ona benzemiş demek istedim. Yani kim enrage olacak da senin bleed in ona 4 kat vuracak. (KPDS 97/100, KPSS 59/60 İngilizce sorunumuz yok pek :P) (Ayrıca da teyzenin testisleri deil, ünlü laftaki gibi "Halamın tşşkları olsaydı amcam olurdu'ya bir göndermedir kendisi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 WARRIOR VS WARRIOR ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Warrior vs Rogue (hunger for blood talentli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 beastial wrath enrage sayılıyomu* yoksa gercekten dazed gibi sadece mobların kovaladığ adama fazla dmg vururuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quarantine Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Cuce said: beastial wrath enrage sayılıyomu* yoksa gercekten dazed gibi sadece mobların kovaladığ adama fazla dmg vururuz piercing howl daze etmiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 quixef said: Oturanboaa said: quixef said: Ya ben WotLK abilitylerdeki şu "if the mob enrages it causes quadruple damage" olayını anlamadım? Warrior un karşıdaki mob u enrage eden bir skill i mi olacak yoksa ayda yılda bir çıkan böcük filan familyasından enrage eden moblara karşı mı işe yarayacak nedir? Bi saçmalık var ama? Şöyle gibi: "Causes weapon damage plus 320, if your aunt has testicles kills the target." Weapon damageın +320 sini vurcak ama eğer teyzenin testisleri varsa target ın ölcek. tam türkçesi bu:D Kısacası çakalın biri şaka yapmış Oy hacı ne yaptın sen? Ben sana onun Türkçe'sini sormadım o metni ben yazdım. Warrior un yeni talentleri ona benzemiş demek istedim. Yani kim enrage olacak da senin bleed in ona 4 kat vuracak. (KPDS 97/100, KPSS 59/60 İngilizce sorunumuz yok pek :P) (Ayrıca da teyzenin testisleri deil, ünlü laftaki gibi "Halamın tşşkları olsaydı amcam olurdu'ya bir göndermedir kendisi) o sordugun skill sadece şunu dio, eğer mob enrage olursa 4 kat fazla vurur. başka bişi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 adam da bu ne mantıktır işte, kaç tane enrage olan mob, player var ki çok işe yarasın demeye getirmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 aslında son %10da falan enrage olan bosslarda reck açıp execute spamlamaya başlayan warrioru düşünemiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 dps yapıcam diye priercing howl atıpta heroic atmak zaten rage efficient değil. e pvpdede dmg ıcın heroic kullnıcak lüksün yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Xo said: adam da bu ne mantıktır işte, kaç tane enrage olan mob, player var ki çok işe yarasın demeye getirmiş :) iyide o yazı hangi skill tree de nerde bilmiorum ama bana skill tree degil de normal mob effect açıklaması gibi geldi. çünkü mob un 4 kat fazla vurmasının player a yarar degil zararı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 4 kat vuran mob değil. karşısındaki mob enrage olmuşsa player 4x damage vuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Cuce said: e pvpdede dmg ıcın heroic kullnıcak lüksün yok. warriorla pvpde ms/ww/hs den baska ne kullanıosun dps ıcın merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Slam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 sux bea sevmiom yani şahsi görüşüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Naber fistan Abi sevmiyorum olur mu lol. Biri 0.5snde ek attack veriyo, diğeri sadece beyazın damageını arttırıyo. Seve seve kullanıcaksın slami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 daha dorusu denemedım desem daha iyi olur 1 senedır oynamıom warrıorlar ıste yenı lvllıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 hs kullnırsan ragesiz kalırsın, imp heroic almadığını var sayarak 2h le attınğın her hs 25 cıvarı rage'e mal oluyo sana hamstring at onun yerine bol bol daha iyi belki flurry proclarsın. ayrıca ms whirwind, intercept hamstring piercing howl atınca geriye rage kalıyosa supermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Cuce warrior main charınmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Yok o Dwarf warlock :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 hadi ya bende be paladin sandım bu kadar tecrübeli konuşmalar karşısında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 hayatının hatası olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar