Nomorerogues Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Yaklaşık 6 aydır 70 lvl yapıp şu an full mercilies ve vindicator-gladiator topladığım warriorumla oynuyorum. Charımı çok seviyorum fakat bir çok clasa karşı fazla mücadele edemeden ölüyorum! Özellikle roguele çok canımı sıkmya başaldı. Trinketi doğru zamanda kullanmama (Kidney shot) over poveri üst üste vurmama rağmen özellikle cheat death anlarında ölüyorum. Aldığım damageler inanılmaz boyutlarda plate ve 11 k armorum 12 k hp olmasına rağmen boyle durumum :( Mage ve SP leri saymıyorum bile direk gg yim. Cidden soğudum oyundan hatta beceriksiz biriyim diye düşünmeye başladım! Sizce bu durum warriorun şu anki durumundanmı kaynaklanıyor yoksa benim noob bir player olmamdanmı? Bir sürü videosunu izlediğim (mydie, Pat swifty vs... ) Warriorlardan sonra bu durumda olmak moralimi çok bozdu. WoW u bırakmayı bile düşünür hale geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Itemleri topladım diyorsun ama, Resilience kaç? Bir de ek olarak, Warrior arkasında bir healer olduğu zaman parlar. Teke tek dövüşlere bakarak yargılama karakterini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Bul bi resto druid 2vs2 ak 2k rating yap solo takılmayı bırak. Warrior+druid = heavy pawnage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomorerogues Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Ya anlamadığım taraf warlock arkadaşım 500 resilence yaptı ve soul linki var benden çok dayanıyor + damageside kötü değil. Arena olayına gelince denedim bir kaç hafta 1600 den yukarı çıkamadık (disc prist arkla) Druid bulmak falan cok zor benim için, aslına bakarsanız arenada nedense çekmiyor beni. Başınızı ağrıttım kusura bakmayın ama çok dolmuşum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomorerogues Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Bakın bu resim az önce eye dailysini yapmak için girdiğim BG nerdeyse tamamı rogue kalanı lock... http://img154.imageshack.us/my.php?image=wowscrnshot070308103022ay0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ahaha feci bi horde grubu olmuş o yav :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 eşit gearlı rogue u kesmenin püf noktası : trinketi stun için değil kitelamak için kullanmak . hamstringi üstünden eksik etmeyip evasion açtığında fearlayıp uzaklaşıcaksın, interceptle giriceksin stunda evade edemediginden iki giydirip tekrar uzayıp 15 yard etrafında döneceksin, evasion bittimi tekrar gir cheat death de tekrar açıl trinketle , tekrar intercept. gerçi gnome oldugum için benim için çok kolay bu, dwarfa da kolay taurene de kolay. ayrıca evet warrior arkasında healer oldugu vakit dograr, healer dedigim disc priest degil ama sana yaramaz o, pala/druid bul. healerini intervene ,intercept, disarm ile koru oda seni 15 kişi kesicek kadar heallesin. 2v2 arena druid bul dal her türlü 2k yaparsın diyen belli ki warrior oynamamış. o iş yalan onu geç. onun senle alakası yok onun druidle alakası var. ama rogue a kesilebilirsin, iyi shadow prieste, iyi SL lock a, iyi elem sham a . iyi BM huntera , bunlara karşı yenilmen doğal şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Troll gibi kokuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 warrior iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Nomorerogues said: Bakın bu resim az önce eye dailysini yapmak için girdiğim BG nerdeyse tamamı rogue kalanı lock... http://img154.imageshack.us/my.php?image=wowscrnshot070308103022ay0.jpg ahahhaah o ne be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Defensive stance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Valla ben artık anladım. Wow bir loop'un içinde. Betada başlayan Shaman imba lığı. Ardından Release le gelen ganker rogue lar. Tekrar o döngüye girdik. Yanılmıyorsam sırada Warlock'lar var. Kaçın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Sıralaman yanlış, locklar yaptı yapacagını sımgı rogue revenge alıyor aradan druıd zıpladı onuda stopladılar gıbın gıbın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Warrior hiç bi zaman ortalama adamın class'ı olmamıştır zaten.Eşit gearda rogue'a yenilmek oynamayı bilen için zor iş. Armory'ne bakıp gear'a dayalı yorum yapalım ama resimde ismide silmişin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Nomorerogues roguelerle çarpışırken mutlak suretle shield kullanmalısın tc+demo shut yoksa dumur ederler disarm'ı sakın evasion açıkken kullanmaya çalışma yada en azindan evasion açık bile olsa stun edip at yok 2handerle girer ezerün dersen motor olursun :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Abi bi kere warriorda ki olay gereken yerde gereken abilty'i kullanmakta bunun içinde her skill'e bi key bindings vermelisin trinket'i fear'i fln elinle tiklarsan zaman kaybedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 3 de tc nin ne işi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 valla kafamda bi canlandırdım da hiç rogue a yenildigimi ahtırlamıyorum eşit şartlarda ve lagsızken. şöyle bi yazayım ne yaptıgımı kafamda canlandırarak ordan bişiler çıkar. zerker rage basıp def stance de bekliyorum. 3-5 saniye içinde çıkıyor . dövüyor biraz cheapshotlayıp, kidney shotlaıp biraz daha dövüyor(second wind den o esnada hp alıyorum) tahminen 10% kaybetmiş enrage olmuş şekilde çıkıyorum stundan direk piercing howl basıp zerker stance e geçiyorum. biz düz bi ms , 60% kalıyor direk evasion + sprint basıp böyle enteresan bi şekilde etrafımda dönme çabalarına giriyor. sanırım o an heyecan yapıyor falan, bütün tuşlara spamlıyor ki daha çok vurabilsin. herneyse piercing howl, intim shout basıyorum, o çıkasıya kadar direk escape artist, açılıp intercept , bir düz ms daha, kaldı 15-30% hp, piercing howl stundan çıkamadan tekrar uzaklaşıyorum, mal mal bakıyoru sonra bi throw sıyırtıyor , o sırada tekrar yanaşıyosun zaten evasion bitmiş oluyor, blind atıp bandaj deniyor trinketi kullanıp execute ediyosun, öyle peşinde geziyosun 3-5 saniye cheat death bitiyor, geberip kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 o kadar imba itemim da yok, 135 dps 2h var , 350 resi, 11.7k hp, 41% crit 2150 ap (shoutla) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 BaaL said: dövüyor biraz cheapshotlayıp, kidney shotlaıp biraz daha dövüyor(second wind den o esnada hp alıyorum) tahminen 10% kaybetmiş enrage olmuş şekilde çıkıyorum stundan Toplam 10 saniye süren stunda %10 hp kaybediyorsan rogue yumrukla falan vuruyordur sana. evet def stance ve second wind'e rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Abi ne kadar fazlalaşmış bı tarz topicler :P Üşengeçliğe kaçmayın, kendi kendinizi kendiniz keşfedin!2 SoulCube said: warrior iyidir. O değil gerçekten, alıcaksın arkana bir restoration druid, akıcaksın ortamlara, budur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leira Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 warrior gerçekten iyidir. reflexlerin olması lazım. diğer birçok class'ın aksine 1 durum karşısında her zaman 1den çok seçeneği vardır. Oynayıp alışman zaman alır. Resilience kas bol bol. kasarken de gidip boss kesme. sağda solda adam bul kesmeye çalış yılmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Leira said: warrior gerçekten iyidir. reflexlerin olması lazım. diğer birçok class'ın aksine 1 durum karşısında her zaman 1den çok seçeneği vardır. Oynayıp alışman zaman alır. Resilience kas bol bol. kasarken de gidip boss kesme. sağda solda adam bul kesmeye çalış yılmadan The-, eye of the tiiiiger! :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Direwolf Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Warrior'un en gereksiz ability'si rend sadece rogue'lar için işe yarar durumda şu anda :) Demo Shout ve Rend rogue üstünde olduğu sürece hem sana az vuracak hemde bleed dmg'den ötürü kaçamayacaktır. Ayrıca daha çok vurayım diye berserker stance'de durmana gerek yok. Def stance'de kalarak makul dmg vurup az dmg yiyerek kesebilirsin. Ama yinede küçük bir hatırlatma Lvl 60 iken rogue'lar kolay kolay warrior'lara saldırmazdı. Artık ortalama bir rogue bile çok yetenekli bir warrior'a kök söktürebiliyor. Sende bir sorun yok merak etme. Zaten yeni patch ile Cheat Death ability'leri nerflenecek Rogue'ların. Ama şunu da unutmaki Eskiden Mage,Lock kesemeyen warrior'lar çok rahat alabiliyor onları. Blizzard'ın denge anlayışı herkes herkesi kesebilir değil, her class farklı class'ı kesebilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Doğru söze ne denirki. Bende zamanında gnome warr oynadığım için pek problem etmiyordum rogue'ları. Birde yeri gelmişken sorayım warrior için hep axe var aklımda %45 lere kadar çıkarmıştım crit olayını axe ile. Herkeş de bi mace sword sevdasıdır gidiyor. Şimdiye kadar hiç mace yada sword kullanmadım nedir + veya - si bu iki silahın? Unutmadan Rogue'la duel ediyorsan 1-0 önde başlıyorsun demektir bu neden? Çünkü karşıda bir rogue olduğunu biliyorsundur. Ona göre önlemini al al eline bi kalkan öyle bekle genci =) illaki kanser olucaktır bi yerde... Düşük cümle editi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar