Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 al işte, hemen kara murat hanginiz?'e bağladı işte. mivmivsukuad benim, hayır asıl mivmivsukuad benim diye. burtonesk kişisine hiç yakıştıramadım bu kimliğe çökme çabasını ayrıca. nihanlar böyle olmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Ahahha neden acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 grup guzelmiş bi de. zookeepers boy hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 niye herkes ben oldu? ben benim:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Eternalus said: al işte, hemen kara murat hanginiz?'e bağladı işte. mivmivsukuad benim, hayır asıl mivmivsukuad benim diye. burtonesk kişisine hiç yakıştıramadım bu kimliğe çökme çabasını ayrıca. nihanlar böyle olmamalı tek suçlu dunno. ben görevimi yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 hayır biz seniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ben sen o biz siz onlar demek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mew Mew Squad said: hm,cok garip seyler konusuluyo burda :s aslında akıllı uslu insanlarız, geç saatlerde böyle oluyo herkes. mesela sen daha orçunla tanışmadın :D hadi beyler destek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Hz.OrCuN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 dunno said: grup guzelmiş bi de. zookeepers boy hoş güzeldir ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 beyler dedin şimdi destek olacağım vardı ama olamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Şimdi catlover diyince önce aklıma My Name is Earl, sonra da The Boondock Saints'de Rocco'nun sevdiceğinin eve ''kitty kitty kitty'', diye girip ardından ismi hatırlama çabasında düşünüp heyecanlı bir şekilde ''Scippy, scippy!.'' demesi geldi. Eğlenceli zamanlardı. Ayak üstü kaliteli çağrıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 of orcunu tanısan aglarsın mutluluktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Orchun (C.C) ile tanısında hayatın degisicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 orcun kim meraktan sormuyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 orchun herkes hepimiz orchun (C.C) nin feykleriyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Neden soruyosun o zaman asdasdas :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ihtiyaçtan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 OrCuN her yerde, hepimiz onun yüceliğinin yansımalarıyız aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 orchun (C.C) ye inanmak bir ihtiyaçtır tabi burmosqueuoeue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 hadi nihan sen de :D orçun bizim tanrımız gibi bişey. asıl bi de ekmek var dsfsd. bak şöyle bi olayımız var, bunu içimden söylemeden garbage bölümüne girmiyoruz. "Orçun birdir, ekmek de onun kulu ve elçisidir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 "İşte bu gördügün köyün sahibisidir efenm, abi buna dededen miras kalmış biliyon mu, aileden zenginler. E hal böle olunca tabee biraz bi şey oluyoo," Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 tabi Orchun (C.C) birdir , Ekmek(S.A.V) onun elçisi ve kuludur diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 mulgear6 said: orchun (C.C) ye inanmak bir ihtiyaçtır tabi burmosqueuoeue bunu demek istemiştim. kalplerimiz birmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 hic bisey anlamadim,alkol almissiniz siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar