Cocostar Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 noldu bu adama yaaa ?! yeni nesil güreşçiler gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 çok ilgilisin galiba O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Geçmişte kaldı abi. Şimdi şey var. Misteeeeeeerrrrrr Kennedyyyy..... Ken-ne-deeeee..... :D lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 nil daha da ilgili :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 mulgear6 said: çok ilgilisin galiba O_o Olm az ayar ver lan millet daha tecrübeli alacan ayarı oturucan sonra :D Ama güldüm evet, suyu ağzıma götürürken oldu dua et, yoksa klavye bozulacaktı ben de seni geberticektim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 mulgear6 said: nil daha da ilgili :D Lan yuh yine ağzıma suyu götürdüm direk koptum off iğrençsin olm sen :D Amerikan güreşi güzel spor sana bi 619 çakarım aklını şaşarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 farkındaysan msn dısında bana ulasma sansın yok :D ama ben mesela geçen o dısarda dolasan kıroyu gondermiştim yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 offfff hiç unutamam bi seferinde biri big sexy'yi yere yatırdı, kasıklara bastı tekmeyi. spiker bağırmıştı "OOOOOOOOOOOOOOO big sexy nin seksilik bitti" diye. ekürisi de "neyse ki iki çocuğu var" demişti. gerçi stingi severdim ben. corpse paintle çıkardı, dayak yedikçe boyası dökülürdü asdasdas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ne hö ne saçmalıosunuz ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 619? 69 la 31 in karısımı? sfgdfg not: su içiyo ol! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 mulgear6 said: farkındaysan msn dısında bana ulasma sansın yok :D ama ben mesela geçen o dısarda dolasan kıroyu gondermiştim yaaa Zaten sana el sallıyorum kızlar üstüne alınıyo o kadar kızların dikkatiniçeken bi insanım yani (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 bide bide...flair vardıııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 dikkat ettiysen ben gelince utanıp kalkıp gittiler :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 amma çok gizli gay var bu forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 cocostar kimse seni takmıyo :D edik: yazık ya 3. mesajınmıs ama garbıç burası alış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 619 çok ünlü çok süper bi hareket. Rey Mysterio'nun. Aynısını Antalyasporlu bi futbolcunun Ayhan beşiktaştayken Ayhan'a yapmışlığı var. Bırak kırmızıyı penaltıyı bile vermemişti hakem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 garbage sux''a kadar gider bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mulgear ve Nileppezdel arkadaşlarım, sizin ne garip bir ilişkiniz var lan öyle. Bir kaç gündür topiclerde atışmalarınıza filan denk geliyorum da, aşık mısınız, nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 urmesque said: amma çok gizli gay var bu forumda. Çok gizli lez varmış öyle duydum (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 nileppezdel said: Geçmişte kaldı abi. Şimdi şey var. Misteeeeeeerrrrrr Kennedyyyy..... Ken-ne-deeeee..... :D lol kennedy gıcık ya. batista rulez <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Marl0_on said: Mulgear ve Nileppezdel arkadaşlarım, sizin ne garip bir ilişkiniz var lan öyle. Bir kaç gündür topiclerde atışmalarınıza filan denk geliyorum da, aşık mısınız, nedir? Ahahahhaa offf. Çocuğuz biz ondan öyle ayar fırsatını kaçırmıyoruz. Efendi olcaz artık söz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 lez mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 nileppezdel said: urmesque said: amma çok gizli gay var bu forumda. Çok gizli lez varmış öyle duydum (:P) banlayın su tipi ya neler diyo :O (ben daha azından banlanmıstım :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 bu 6. hesabın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Lan gay demekle lez demenin ne farkı var :D takıldım hem ben bi de şu var ki Undertaker rules all! >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar