axedice Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Bu dizinin devamı gelmedi dimi? En son herkes aşılandı falan.
dory Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 diziyi hiç izlemedim ben bi gun kanal kanal dolasirken, basini yakaladim muzik hosuma gitti indirdim
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 senarist grevi sırasında tamamen iptal ettiler diye biliyorum
dory Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 von'dan sonra biraz hizlanalim dyorum. sonra zaten giderim ben ^^
dory Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 switch bozuldugundan beri makinemi kapatmıyorum, acmak icin anakarta tornavidaylan mudahale gerekiyor da ^^ gece de oturuyorum bu arada =)
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 kapandı mı açılmıo yani . git yaptır yahu , çekilcek şey değil
dory Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 acilmiyo derken switchden acilmiyo, dedigim gibi, tornavidayla aynı devreyi tamamlayip aciyorum. ya üşeniyorum biliyo musun XD yeni kasa falan alicam yani, on usblerimi de kirdi eski sevgilim. mecbur değişsin artik.
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Tek kırdığı kalbin değilm.. asd güzel yayındı beğendik (tu)
dory Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 asfd eet, anakartımı kırmıstı, onu aldi lakin. usbleri almadi =/ kasayı yani yuzsuzluk edip istedim DE GET LA cekti. =//
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 yağmacı yani ayrıldıktan sonra bi de eşyalarını mı lootladı nedir bu =)
dory Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 agsf yok ya cikarken oldu bunlar. ayrildiktan sonra bişe istenmez, öküz müyüm ben =/
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 3.5 yıl sonra dory topic açıyomuş USBLERİ ALDIM ŞEREFSİZDEN diye ahahah Mario Lanza nedir ya =/
dory Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 xD ahahaha 3,5 yil onemli bi süre. o usbleri asla unutamadim =/// diye topic acip, hala modsam asicam tepeye. hayatımın donum noktasidir asus kasam. ondan sonra 30-40 kasa dğiştirdim, one night standlerim oldu ama o benim icin cok ozeldi. ahaha ulan kendi bolumumde yazamadim, icimde kalmis neyse isz istek yapmadikca ben moduma gore caliyorum birazdan iyice popa saricaz, keyfim yerinde de :D
dory Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 asds evet bi an ben de farkettim kayis kopmus benim.tunca istek yapinca flashlar şeyoldu beynimde. neyse power calalim barim
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 dory said: xD ahahaha 3,5 yil onemli bi süre. o usbleri asla unutamadim =/// diye topic acip, hala modsam asicam tepeye. hayatımın donum noktasidir asus kasam. ondan sonra 30-40 kasa dğiştirdim, one night standlerim oldu ama o benim icin cok ozeldi. ahaha ulan kendi bolumumde yazamadim, icimde kalmis neyse isz istek yapmadikca ben moduma gore caliyorum birazdan iyice popa saricaz, keyfim yerinde de :D al işte bi de bize kızıp kilitledin topii orda hıh!
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 ben adamın beyninde flaşları şeyettiririm =p
dory Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 dif sinavi mi yey cok eglenceli ama cok uzun adamin omrunden yer o =) notlarim yanımda değil gerci yoksa yardim ederdim
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 "Coldplay" den ""lost"" alabilirmiyiz...
dory Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 1 sarki daha calip bitirelim dinleyen herkese tesekkur ederiz ^^
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 çok istikrarlı benzer türde şarkılarla gidiyosun yanlız tebrikler :D
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 dory pardon dinleyemiorum da şu an çalan şarkı bryan adams coverımı başka bişi mi?
MarcOConner Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 dream theatre universal mind da calsana dory yaw varsa...
Öne çıkan mesajlar