Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray'ın yeni sezon formaları

toggie

Öne çıkan mesajlar

alın o zaman bu kulupler de baya renkli, ne alaka bu renkler cevaplayın.
daha da var yani. bence her takımın 3. seçimi olacak sekilde farklı renkte bir forması olmalı. degisiklik olur hem, hem de satıslara yansır. tabi ki özdeşleştigi renklerden ve stilden hiçbir zaman vazgecmeyerek. bkz: gs - parcalı, fb - cubuklu, - celtic - yatay cubuklu vs.

Barcelona

http://shop.fcbarcelona.com/product_images/maxzoom/prd_maxzoom_barca-45128.jpg

http://shop.fcbarcelona.com/product_images/maxzoom/prd_maxzoom_237743-414_1.jpg

Chelsea

http://www.chelseamegastore.com/product_images/maxzoom/prd_maxzoom_cfc-43475.jpg

Arsenal

Sosyal ağlarda paylaş

Bana sadece garip geldi abi, zaten formayı forma yapan amblemidir. Üzerinde Gs ablemi olduğu sürece siyah-sarı forma ile bile çıkabilirsin, senin formandır..

Ben dediğim gibi, turuncuyu garip bulduğum için ortaya attım, ama gayet güzel forma yapmış adamlar.

Beşiktaşın 100.Yıl formasının bahsi geçmiş, beşiktaşın çıkardığı en iyi formadın bence bugüne kadar. Ben çok seviyorum onu yani.
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:
turuncu ne alaka abi off iyice saçmaladılar ahah

sarı - kırmızı - siyah - beyaz - gri - (şimdide) turuncu

ne renkli takımmış gs ::o

BiTcH_oFBaT said:
1 tane olur kendi renkleri dışında. geçtim 2 tane de olur ama 3-4 tane ne abi.

dünyada eşi benzeri yok. bi juventus var. onunda orjinal renkleri zaten. sarı-lacivert-siyah-beyaz.

BiTcH_oFBaT said:
bu takımlar her sene renk değiştirmiyor ama. okumuyosun yazdıklarımı :(

ne yazmıssın allasen bi soyle de bilelim?
1 tane olur en fazla 3-4 nedir demişsin. beyaz forma zaten gs kendini bildi bileli var. her sene beyaz forma cıkar. sadece gs'nin değil, dünya üzerindeki her takımın formalarında beyaz vardır zaten. galatasaray'ın kendi rengi dısında hiçbi zaman 3-4 tane forması olmadı. su anda da yok.

dünyada esi benzeri yok demişsin, eşi benzeri var mıymıs yok muymus gosterdim. barcelona, chelsea, arsenal, manu, liverpool, inter vs. cok fazla takım var, hepsini gostermeye kasamam. ararsan bulursun.

hala okumuyosun yazdıklarımı diyosun. sen git kendi yazdıklarını bi daha oku.
Sosyal ağlarda paylaş

dünyada hiç bi klüp bu kadar çok renk değiştirmiyor. 5 yıl sonra ne olur bilemem ama şu ana kadar öyle. gs nin turuncu forma atılımı da fb nin turkuaz formasına karşılık olarak çıktı.
Turkuaz tutunca gs de hemen buna karşılık verdi. laf atma değil bu ama gerçek bu.

barcelona nın sarı forması olması çok doğal çünkü ambleminde katalan bayrağı var ve onu simgeliyor. aynı bayrak valencia ambleminde de var.

bitek chelsea nin sarı formasına anlam veremiyorum. gs gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:
dünyada hiç bi klüp bu kadar çok renk değiştirmiyor. 5 yıl sonra ne olur bilemem ama şu ana kadar öyle. gs nin turuncu forma atılımı da fb nin turkuaz formasına karşılık olarak çıktı.
Turkuaz tutunca gs de hemen buna karşılık verdi. laf atma değil bu ama gerçek bu.

barcelona nın sarı forması olması çok doğal çünkü ambleminde katalan bayrağı var ve onu simgeliyor. aynı bayrak valencia ambleminde de var.

bitek chelsea nin sarı formasına anlam veremiyorum. gs gibi.

(td) sry
Sosyal ağlarda paylaş

amma abartmissiniz ha. Evet ilk bakista romayi falan andirdi ama sonra goz alisinca farkettim ki turuncu forma GAYET guzel, parcali ve cubuklu da cok basarili kanimca. Beyaz da olmus ben taktir ettim teraziye abandim sahsen. Bi de bunu mankenlere giydirdikleri bir foto veya video gormustum sanirim, guzel duruyordu ustlerinde.

Insallah Fenerbahce de guzel forma tasarimi yapar bu sene.

bu arada edit: Bir takim 3. veya 4. formasi icin farkli renk kullanabiliyor. Bu formalar CL de diger takimlardan ayri tutulsun diye alakasiz olmasi isteniyor bazen, yonetmeligi bulurum bi ara vaktim varken koyarim buraya. Guzel bir fikir bence yani, CL de yillarca takimlarin alakasiz 3. - 4. formalari oldu. Chelsea'in mesela fosforlu yesil formasi hic alakali degil renklerle ama bazen maclarda kullanmak zorunda kaldilar ve guzel de durdu kanimca.
Sosyal ağlarda paylaş

laf atmaya kassam evimde 2 tane gs forması bulundurmam. sevdiğim için sadece jardel'in monaco maçında giydiği formayı sonradan bi şekilde el altından satın aldım. o sene o formaya 50 ytl vermiştim. sonra gidip bide gri-sarı-kırmızı formasını aldım (hoş ihraç fazlasıydı 5 ytl filandı). gs li bile değilim. neden laf atmaya kasıyım?

güzel formanın hakkını herzaman veririm beni tanıyan bilir. evimde bi ton forma var sırf tasarımlarını beğendiğim için aldım.

sadece bu kadar çok renk forması olduğuna tepki gösteritoyorum. bunu bugün bjk de yapsa aynı şeyleri söylerim. senelerdir formalarımız rezalet. şu son 2 sene 1 tane filan bişeyler yapıldı. bunlarıda eleştiriyorum yani. neden illa gs diye laf attığımı sanıyosunz ve diretiyosunuz anlamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

BJK'nin rengi yok ki çok renk forması olsun :D

Siyah ve beyaz dünyadaki hemen hemen her takımın kendi renkleriyle kullandıkları background rengidir. Onun dışında sarı-kırmızı zaten. Turuncu da karışımları oluyo.

Gidip eflatun forma yapmıyorlar yani, o kadar ekstra, kulüp rengi olmayan renk kullanma gibi bi olay yok :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...