Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

macera: yaşamın gözleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben de onu, zahmeti için hüpledim.
sonra başka kimse nie yazmıo die gıcık oldum.
bi de amerikadan dancınmastır (sufi) yeni yeni kitaplar aldı. bize şahane campaignler yapacak, ama bizim o kitapları ellememiz yasak.[hline]//yaşamın gözleri/tosun/eliptiq
Mesaj tarihi:
Sufi yazarsa göreceeniz bakın da neler olmuş. Gerçi DM yi gerdik biraz bu hafta ama olsun. Gergin DM gevşek DM den iyidir.[hline]Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İçimiz Nasıl Geçmiş.
Mesaj tarihi:
yok yahu ayıp ediyonuz :) bu hafta işlerim çok yoğundu, sadece siteye birkaç dakikalığına göz atacak vaktim vardı. nihayet bitebildi bu yoğun hafta.
yarın pazar, bir aksilik olmazsa geçen haftaki seansı yazacağım.
Mesaj tarihi:
Sufi nerdesin be gülüm özelettin kendini !

Otur yaz bakiyim şu seansı zaman yok felan gibide bahane uydurma bu sefer hergün bi paragraf yassan 1 haftaya biter hadi bakiyim derhal bilgisayarın başına !
Mesaj tarihi:
önceki hafta oynadığımız seansı yazmayı nihayet bitirdim. bir dahaki sefere, oyundan hemen sonraki gün yazmaya karar verdim. üzerinden zaman geçip yaşanan olaylar soğuyunca toparlaması zor oluyor. gecikme için herkesten özür :)

V. seans

-statü

gruptan birkaç kişi yere yığılmak üzere olan lady alustriel'in yardımına koşar. lady alustriel yalnızca ayakta duramayacak kadar bitkin olduğunu söyler. ağır bir yarası yoktur. kapanan geçidin biraz ilerisideki bir kapıdan girilen bir odada bir yerlerde bir statü olması gerektiğini söyler ve gruptakilerden onu bulmalarını rica eder. eliptiq ve rexar statüyü bulup getirirler.

statü, kristal bir kaidenin üzerinde yine kristalden bir kol biçimidedir. kol, dirsek hizasından yükselmekte ve avuç içi yukarı gelecek pozisyonda portakal büyüklüğünde küremsi bir cisim tutmaktadır. küre opak beyaz yüzeyi ve üzerindeki ince mor-yeşil damar örgüsüyle gözü andırmaktadır. fakat üzerinde 3 gözbebeği bulunmaktadır. gözbebekleriden biri 75° yukarı bakacak biçimde durmaktadır. diğer iki gözbebeği, ilkinin her iki yanından 120° aşağıda, birbirleri arasında da 90° olacak biçimde yerleşmiştir.

grup lady alustriel'i de alarak cufflin faex'in odasına açılan gizli odaya çıkar. gizli kapı açıktır. odaya girerler ve gece nöbetinde olan muhafızları çağırırlar. lady alustriel muhafızlara kısa talimatlarla kendisini odasına götürmelerini ve grup için de dinlenecek bir oda ayarlamalarını söyler. güneş doğmak üzeredir. grup da hareketli bir gece geçirmiştir. herkes yorgundur. kimse karşı çıkmaz. lady alustriel'in, muhafızları tarafından götürülürken, belli belirsiz bir sesle, akşama toplantı için herkesin hazırlanmasını söylediğini duyarlar. muhafızlardan biri de gruba kalacakları yeri gösterir.

-akşam yemeği

akşam olmak üzereyken gruba, yemek salonunda lady alustriel tarafından yemeğe davetli oldukları bildirilir. dinlenmiş olan grup üyeleri hazırlanarak yemek salonuna götürülürler. büyük bir masa hazırlanmıştır. masada lady alustriel'den başka birkaç kişi daha oturmaktadır. herkes masada yerini aldıktan sonra, lady alustriel, sabahki hali için özür dileyerek gruba, yaptıklarından dolayı teşekkür eder. yemeğin başlamasıyla birlikte, gruptan kendi hikayelerini anlatmalarını ister. grup üyeleri, helm dwarffriend ile ilk karşılaşmalarından itibaren tüm yaşadıklarını anlatırlar. lady alustriel sessizlik içinde dinler. grubun hikayesi bittiğinde, lady alustriel, grubun anlattıklarıyla birçok noktanın açıklığa kavuştuğunu ama yaşanan olayların hala büyük ölçüde sırlar perdesi ardında olduğunu söyler.

kendisinin de helm dwarffriend gibi bir madde ya da büyü ile uyutularak hapsedildiğini söyler. elbette ki bunu yapmak kolay değildir. fakat lady alustriel'in tahmini, bu işin, yıllardır yanlarında hizmet eden güvenilir zannettikleri kişiler aracılığıyla gerçekleştirildiğidir. böylelikle kendi yaşam mekanlarında gafil avlanmışlardır. bu yüzden bu hareketin belki de uzun yıllar öncesinden planlandığını düşündüğünü söyler. aynı zamanda lordlar konseyi üyesi olan, bölgenin diğer şehirlerinin valilerinin de durumundan endişe ettiğini belirtir.

lady alustriel, cufflin faex’in aslında orduda bir subay olduğunu, lady alustriel’in uzaklaştırılmasından sonra sahte belgelerle, kendisini vali yaveri konumuna getirdiğini söyler. vali yaveri olarak, valinin yokluğunda tüm yetkiler kendisindedir. tam yetkiyle vilayet idaresini aldıktan sonra, vilayet binasının depo olarak kullanılan mahzelerini, sheem tarikatının yuvası haline getirmiştir.

kenji, lady alustriel’e, kedisini nerede hapis tuttuklarını sorar. lady alustriel, statüyü aldıkları odada tutulduğunu söyler. kendisini uykuda tutan bir ilacın sürekli kendisine verildiğini ekler. ama, belki ilacı vermekle görevli kişinin bir süre sonra görevini yapmakta gevşeklik göstermesinden, belki de vücudunun ilaca direnişinin artmasından dolayı; o gece bilincinin bir miktar yerine geldiğini ve o andan sonra, kendisinin birkaç eşkıya gardiyanla tutulamayacağını herkesin anladığını söyler. lady alustriel’in aktardığına göre, mahkumlarının serbest kaldığını duyan nöbetteki sheem gardiyanlarının neredeyse tamamı oraya gelmiştir. lady alustriel güçlüdür ama ilacın etkisi hala büyük oranda vücudunda olduğundan, birçoklarını yere devirmesine rağmen artık daha fazla karşı koyamayacak bir duruma geldiği anda, loş zindanı bir anda parlak bir ışık doldurur. herkes şaşkınlık içindeyken, zindanın geniş salonu sayısız orc, ettin ve bugbear ile dolmaya başlar. bir geçit açılmıştır ve içeriye akınlar halinde yaratıklar dolmaktadır. gelenler, lady alustriel’in tahminin aksine, kendisine değil, sheem gardiyanlarına saldırmaktadır. sheem gardiyanları lady alustriel ile ilgilenmeyi bırakıp yeni gelenlere karşı kendilerini savunmaya başlamışlardır. ama içeride bulunan sheem gardiyanlarının sayısı yeterli değildir. bir gardiyan yardım çağırmak için yukarı kata kaçarken, lady alustriel dikkat çekmemek için çoktan uygun bir yere gizlenm
Mesaj tarihi:
*ağzı iki metre açık kalınca ağzının suyu akmıştır*

çok güzel yazmışsın Sufi harbici çok beyendim!Süperdi yaa heycanla okudum.

Sufi bizim web sitemizde çalışmak ister misin?
  • Yeni Oluştur...