Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 slikondada sökülmek istenildiğinde sorun yapmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 sicak hava tabancasiyla isitip sokuyolar, kalan silikonda benzinle rahat cikiyo. dendigi gibi raptiye gibi vidalarla da tutturulabiliyo ama guzel durmuyo pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 o degilde bugun fark ettim plakada genellikle mavi olan yeri kırmızı renkte olan plakalar mevcut ve çoğalmakta bu nedir ne özelligi vaR? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 milliyetçi gençlik onlar aslında o da "mevzuata aykırı" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 prozzak said: o degilde bugun fark ettim plakada genellikle mavi olan yeri kırmızı renkte olan plakalar mevcut ve çoğalmakta bu nedir ne özelligi vaR?Son plaka mevzuatına göre sol tarafı mavi şeritli bir plaka belirlendi ve alt kısmına da mühür atılıyor. AB ye girince o mühürün tam üstüne AB yıldızları basılacaktı, plakamız yabancı plakalar gibi olacaktı. (şu anki standart plakalar gibi yani) Ab ye girme süreci malum. E milletçe tepki olarak "çakarım ab ye, ay yıldız yeter bize hacı" tarzı bi düşünce uyandı, bu da kırmızı şeritli plaka olarak somutlaştı. Desteklediğim bi girişim. "FAŞİZM1!!1" de değil. Güzel. Umarım mavi plaka saçmalığından kurtuluruz bi an önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 AB süreci 50 yıldır malum da.. O kırmızı stickerlı plakalar son 1 yıllık dönemde meydana çıktı. Benim takip ettiğim kadarıyla geçen yaz ardarda gelen şehit haberleri ve ardından pkk ve barzaniye karşı tepki gösterilmemesine tepki göstermek amacıyla yaygınlaştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 "tavır" amacı ile yapıdığını hiç tahmin etmezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Kırmızılar siyasi duruş plakası olarak çıktı diye biliyorum. İlk olarak çizgi olarak milliyetçi duranlar kullanmaya başladı, sonra denildiği gibi "Başlarım AB'ye" diyen ulusalcılara yayıldı, sonra da tepkili olan herkes kullanmaya başladı. Bence güzel fikir, zaten AB'ye de gireceğimiz yok, mevzuat değişsin öyle olsun. Trafik polisinin de gıkını çıkartacağını sanmıyorum, "sök plakandaki ay yıldızı?" mı diyecek, ona gelene kadar laf söyleyecek kırk tane şey bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 o kirmizi plakalari apache gencligin islerinden cok farkli gormuyorum acikcasi. AB ye kuskun ama magrur, basi dik anadolu delikanlisi tavirlari milliyetci bir ruh ile beraber beden bulup plakayi sezon sonu olgun domatesler gibi kizartiyor ve arabada apache genclik tadini agizda birakiyor. buyuk olasilikla ilk taktirdiklarinda nese ile yola firlayip kafalari tokusturuyor bu arkadaslar. malum, otiken yolu yokus, cikmaya araba lazim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chris Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 iyi düşünün app plaka ı yapıştırdığınız zaman pişman olupta hani çıkartmayı düşünürseniz yazık olur boya fena şekilde kavlıyor fakat silikonlu ve bant li fazla kuvvet li bir şekilde yapıştırılmamışsa kim ben o şekilde yaptırmıştım aracımı yurt dışına çıkardım..gayetde güzel oldu tekrar söktürünce :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Namessar said: o kirmizi plakalari apache gencligin islerinden cok farkli gormuyorum acikcasi. AB ye kuskun ama magrur, basi dik anadolu delikanlisi tavirlari milliyetci bir ruh ile beraber beden bulup plakayi sezon sonu olgun domatesler gibi kizartiyor ve arabada apache genclik tadini agizda birakiyor.tavır koymak kötü bir şey değil. bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rilindorlan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 geçen hafta durdular bizi,mühürsüz plakayı polis bi güzel söküp elleriyle ikiye katlayıp bize geri verdi.ama ceza yazmadı şansımıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Selam, Alan yetkilileri de insadır ama....ühüüü.....'snıf' Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Alan yetkilisine yakıştı mı bu şimdi? "İmam yellense cemaat hacet giderir" lafını boşuna mı söylemişler paracım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Plakayi direk tornavida ile sokebiliyormuyuz? Tutan yeriniden bahsediyorum? Arka plakamin tutucu tirnaklari kayboldugundan yenisini alacagima sokup komple cift tarafli bantla yapistirayim dedim. Birde bu bantlar ne kadar saglam ..iyi tutmasini gectim benimaracin on plaka tarafi egimli iki tarafa dogru ortasi cikik...yani plaka gergin ve egik takiliyor... Bant onu tutabilirmi o sekil? Edit 1 Simdi netten resmine baktim...on taraf sanirim yapismaz altida bos ve hos durmayabilir? Sadece yarisina tutturabiliosun banti arka tarafida cikartirsam plakanin yarisi bosta kalir. Birde egim var zaten bant tutamaz bence. http://isellmercedesbenz.com/yahoo_site_admin/assets/images/E-Coupe-13.175121021 Edit 2 Bu kenarlari tinerle silip siyahini atinca sorun falan cikarmi polis kontrolunde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Selam, 3M'in özel bantları var. Sıcaktan falan etkilenmiyor. Hafif ısıtarak kullanıyorsun. Bakınız OGS'nin bantları ;) Güneşin altında o camda aşağı doğru asılmasına rağmen duruyor! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar