Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 daha neler, hatta yuh..
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 sağda diyip geçcen işte ne kasıosun be hostesim.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 -007- said: Bu olay eski ayrıca. Ama hatırladık güzel oldu: Adamlar THY'de DEVE KESTİ yok ötesi.. Allah'ım bu ülkeye yardım et.. çemkirdikten sonra yine allah'tan yardım istemek komik olmuş.
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Estel_Anorien said: -007- said: Bu olay eski ayrıca. Ama hatırladık güzel oldu: Adamlar THY'de DEVE KESTİ yok ötesi.. Allah'ım bu ülkeye yardım et.. çemkirdikten sonra yine allah'tan yardım istemek komik olmuş. Bizim Allah'ımız şovmenlik yapanlara değil, adam gibi inananlara prim veriyordur belki.
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 "Kapıyı aç orda kıl" deselermiş...
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Şu şahıs haberi gördükten sonra üye olup yorum yapan bi pati üyesi falan değilse ilk kez adam gibi bi yorum gördüm haber sitelerinde. Yurdum insanı işte! Şov yapmayı seviyor! Halbuki en güzel ibadet sessizce ve gizli yapılandır. Bu işin kazası var, seferi olmak var. Bunları biliyor ama amaç gösteriş yapmak! [18:47 - sahingöz]
Öne çıkan mesajlar