Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

boy uzaması ve kilo verme ile ilgili.

Fly

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
hm peki yeni bir sorum var :

çocukluğumdan beri kilolu oluşumdan ya da genetik sebeplerden, bilemiyorum artık, göüğs kafesim baya büyük, göbeği iyice içeri çekince undead gibi gözüküyor bir açıdan, o yüzden "yapılı" mertebesinde kalmaya gayret edecek şekilde vücut çalışmaya başlayacağım sanırsam.

zaten selam tanıştırayım bunlar bisepslerim diyebilecek kadar azimli çalışmayacağımdan eminim ama özellikle göğüsleri sadece şekle sokmak için ne yapabilirim ? çalıştığım aletlerde insanlar aynı zamanda şişirmek için de çalışıyor, yeniden manbooba yakınsamasını istemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

basit bi mantık war.. sismek istiyorsan yapabildigin max agırlık az tekrar.. guclenmek ve sıkılasmak gibi dertlerin warsa yapabildiginden daha dusuk agırlık max tekrar..

gogusler ozellikle ilk antremanlarda cok sisiyo cunku agırlıgını tutturamıyosun tkerarını tutturamıyosun zamanla duzene oturur..
Sosyal ağlarda paylaş

hm evet daha iyi oldu böyle, teşekkürler

son olarak bazı günler yorgunluk vb etkenler yüzünden gitmiyorum da, o günler karın ve popo sıkılaştırma amaçlı evde hareketler yapayım diyordum, rastgele gezinirken şu çıktı :

http://www.youtube.com/watch?v=IOri5Tlm23c

3 haftada her gün 3 dk ayırarak six pack çıkmayacağının farkındayım da, düz crunch yerine bunları yapsam faydalı olur mu ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...