Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Patide boy ortalaması olarak +1.80 bir durum var galiba . Bende 1.85 'im . Bunu ankete dökmek gerek aslında :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 bende 192cm im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 once sonra foton varmi merak ettim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 1.97 yim belki 2 metreyim hiç bir fikrim yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 boyunu açıkla asdgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 benim de boy 1.78 ama omuzlar sebebiyle xxl aliyorum ceketleri =/ hayat cok zor ayakkabi ve kondoma hic girmeyeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 sanayi tipi çöp poşeti kullanıyorum anca oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 aklıma takıldı da, yürüyüş vsden sonra çok susamasam da gidip içiyorum ufak plastik bardaklardan, attığın teri aynen geri aldın türevi argümanlara ee yani ? demekle birlikte sakıncası var mı merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 suyun bi sakıncası yoktur.. hatta yaptıgın spora baglı bizim kocumuz cok sıcak havada olan antreman ve maclar sırasında.. icebildiginiz kadar su icin ustune bi bardak daha su icin derdi.. vucuda su lazım.. oncesinde sorasında sırasında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 hm peki yeni bir sorum var : çocukluğumdan beri kilolu oluşumdan ya da genetik sebeplerden, bilemiyorum artık, göüğs kafesim baya büyük, göbeği iyice içeri çekince undead gibi gözüküyor bir açıdan, o yüzden "yapılı" mertebesinde kalmaya gayret edecek şekilde vücut çalışmaya başlayacağım sanırsam. zaten selam tanıştırayım bunlar bisepslerim diyebilecek kadar azimli çalışmayacağımdan eminim ama özellikle göğüsleri sadece şekle sokmak için ne yapabilirim ? çalıştığım aletlerde insanlar aynı zamanda şişirmek için de çalışıyor, yeniden manbooba yakınsamasını istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 basit bi mantık war.. sismek istiyorsan yapabildigin max agırlık az tekrar.. guclenmek ve sıkılasmak gibi dertlerin warsa yapabildiginden daha dusuk agırlık max tekrar.. gogusler ozellikle ilk antremanlarda cok sisiyo cunku agırlıgını tutturamıyosun tkerarını tutturamıyosun zamanla duzene oturur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 hm evet daha iyi oldu böyle, teşekkürler son olarak bazı günler yorgunluk vb etkenler yüzünden gitmiyorum da, o günler karın ve popo sıkılaştırma amaçlı evde hareketler yapayım diyordum, rastgele gezinirken şu çıktı : http://www.youtube.com/watch?v=IOri5Tlm23c 3 haftada her gün 3 dk ayırarak six pack çıkmayacağının farkındayım da, düz crunch yerine bunları yapsam faydalı olur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=ijgfBwq_vkM&eurl=http://forum.paticik.com/read.php?32,3369996,3922875,page=5&feature=player_embedded O açılmadı da en iyi yöntem bu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar