Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 şu sensivity olayı windows a göre 1, 2. si de windowsdaki mouse'un hız ayarına göre deişiyor diye biliyorum ben. 2000 war orta hızda ki 98 de de aynı idi. 3 yada 3.5 m3 kullanırken(çok sık kullanırım). 2-2.5 keleş awp ws..[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Selamlar arkadaşlar, Arcane'i rahat bırakın, biz onu böyle kabullendik. Kendisi çok iyi basılı tutuyor ve bir kasaptan daha etkili şekilde kesebiliyor. 20 Sens olayına artık karışmıyoruz. Ben evde oynayabiliyorum sadece. Eğer M3 kullanmıyorsam fare duyarlılığım 1'dir. WinXP ve Logitech MX300 kullanıyorum. Bazen daha da düşürmeyi deniyorum, fakat pek birşey değişmiyor. Esen kalın, SBGG!ZuhuratBaba[signature][hline]Berkin Bozdoğan BYTE & PCPratik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 31 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 eheh esprili çocuk seni... ne komik şeysin sen öyle..[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaSCaL21 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 2[signature][hline]Your death will be avenged !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 bu sensitivity cok goreceli bi kavram, eskiden xaero diye bir adam vardi sensitivity 22 mi neydi adam awp yi de iyi kullanirdi yani, ama en ideali winxp ve ms mouse da 2.8-3.2[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 4[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 said: Cthulhu_, 29 January 2004 17:36 tarihinde demiş ki: eheh esprili çocuk seni... ne komik şeysin sen öyle.. +1[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 3[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 En son 3.5 ile oynadım ve baya rahatladım.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 1.7[signature][hline]Liam Thistledown bi ara demiş ki:İmdat! Bu bir drizzit! Xarstyon Soulforge İce Wizzy of Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 bilinçli basılı tuttuğum söylenemez ama headshotlarımın çoğu şuurlu headshotlardır , iso 9002 belgelidirler, kalitesi onaylıdır ayrıyetten headshotlarımda grup indirimi yapılır[signature][hline]dom IR okuyorsa isim olmaz. dresquin o niye dom bolumu AYAR olan birisiyle ne gibi bir ilgim olabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar