Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 hepimiz aygunuz hepimiz suikastciyiz...
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Onu bilmem de sağlam parası varmıs 2.5m euro wow.
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Fatih Altaylı ona yastık altı parası dedi, zor günler içinmiş. vay be 2.5 milyon avro kefen parası. Edit: Sinan Aygün’ün kasası Dün bir gazeteci arkadaşım odama daldı. “Duydun mu, Sinan Aygün’ün kasasından 2,5 milyon avro çıkmış” “Yapma ya!” dedim. “Evet tam 2,5 milyon. Eşinin kasasında da bayağı bir mücevher varmış” Sordum, “Sinan Aygün bu paraları nereden çalmış biliniyor mu?” “Çalıntı değil, kendi parasıymış” “Vay be, bir memur bu kadar parayı nereden bulmuş. Kesin rüşvet almıştır” “Fatih delirdin mi, Sinan Aygün memur mu?” “Değil mi, ne iş yapar bu Aygün” “İşadamı” “Yapma ya, ne iş yapıyor” “Çok zengindir. Ankara’da epey bir gayrimenkulü var. Dalga geçme benimle ya. ATO Başkanı adam” “Ben seninle dalga geçmiyorum. Sen benimle dalga geçiyorsun.” “Vallahi geçmiyorum. Adamın kasasından 2,5 milyon avro çıkmış” “Ne var bunda canım. Kendin söylüyorsun adam çok zengin diye. Demek ki, parası var. İsterse kasasında saklar, isterse bankada, isterse bahçeye gömer.” “Olur mu canım. 2,5 milyon avro evde saklanır mı?” “Herkes gücüne göre. Ayşe teyze 2 bin lirayı yastık altında saklar, bileziğe yatırır. İşadamı da 2,5 milyon avroyu.” “İşadamı için akıllıca değil. Yatırım yapsa daha iyi değil mi!” “Keyfinin kahyası mısın. Belki de yarın yatırım yapacaktı. Ne bilelim. Belki de, tedbirden saklıyordu. Ortama güvenemiyordu.” “Yine de acayip” “Bence değil. Kimseyi kasasında 2,5 milyon avro saklıyordu diye suçlayamayız. Önemli olan bu paranın nasıl bir para olduğu. Nereden geldiğini, vergilendirilmiş olup olmadığı, kara para olmaması, nasıl kazanıldığının açıklanabilir olması. Bunun dışında garip bir durum yok. Hayatında 2,5 milyon avro kazanmamış siyasetçilerin, bürokratların milyonlarca dolarlık gayrimenkul sahibi olmasını garipsemiyoruz da, Ankara’nın en zengin işadamlarından birinin kasasından çıkan parayı mı garipsiyoruz.” “Hiç böyle düşünmemiştim” “Üzülme. Bu bilgiyi basına sızdıranlar da zaten böyle düşünmeyeceğinizi bildikleri için sızdırıyorlar.” Altaylı
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Fatih Altaylı'yı da biliriz, zamanında cinere söylemediği laf kalmamıştı doğanın kanatları altındayken, doğan kovunca cinere geçti doğana giydiriyor, böyle dönek adamlar Atatürkçülüğünden her zaman şüphe ederim. Bu adamın söylediği 1 şeye inanmam. Şu an anladı ki akp ye vuruyor herkese ve akp zaten sendeliyor, ver odunu ver ateşi durumunda. Bu sylediklerini 2 3 sene önce neden sölemiyordu. Sinan Aygün kısmına gelirsek, o adamın suçu neyse biz de suçluyuz, neredeyse aynı düşünürüz, sıra bize de gelecekse buradayız bekleriz efenim...
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 “Duydun mu, Sinan Aygün’ün kasasından 2,5 milyon avro çıkmış” “Yapma ya!” dedim. “Evet tam 2,5 milyon. Eşinin kasasında da bayağı bir mücevher varmış” Sordum, “Sinan Aygün bu paraları nereden çalmış biliniyor mu?” “Çalıntı değil, kendi parasıymış” “Vay be, bir memur bu kadar parayı nereden bulmuş. Kesin rüşvet almıştır” “Fatih delirdin mi, Sinan Aygün memur mu?” “Değil mi, ne iş yapar bu Aygün” “İşadamı” “Yapma ya, ne iş yapıyor” “Çok zengindir. Ankara’da epey bir gayrimenkulü var. Dalga geçme benimle ya. ATO Başkanı adam” çok güzel söylemiş bence, belki bize fazla gelio oha lan 2,5 milyon fln ama adam harbiden kendi kazanmışsa birilerinden çalmamış rüşvet alamamışsa ister yastık altında saklar ister bankada ister kasada. hoş bu para bankada hesabında olsaydı da incelemelerde sinan aygünün banka hesabında 2,5milyon avro para bulundu haberi yapılsaydı o zaman da millet giydircekti bissürü. tekrar söylüom paranın kaynağını bilmiom ama harbiden kendi parasıysa bize bok yemek düşer kimse kusura bakmasın
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Ben o adamın çalıcağını sanmıyorum. İnşaat işide yapıodu bildiğim kadarıyla ki inşaat işiyle uğraşanların hemen hepsinden bu paralardan çok daha fazla paralar olduğunu biliyorum.
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Drakkahn said: Fatih Altaylı'yı da biliriz, zamanında cinere söylemediği laf kalmamıştı doğanın kanatları altındayken, doğan kovunca cinere geçti doğana giydiriyor, böyle dönek adamlar Atatürkçülüğünden her zaman şüphe ederim. Bu adamın söylediği 1 şeye inanmam. Şu an anladı ki akp ye vuruyor herkese ve akp zaten sendeliyor, ver odunu ver ateşi durumunda. Bu sylediklerini 2 3 sene önce neden sölemiyordu. Sinan Aygün kısmına gelirsek, o adamın suçu neyse biz de suçluyuz, neredeyse aynı düşünürüz, sıra bize de gelecekse buradayız bekleriz efenim... Doğan mı kovdu ? Fatih Altaylı kendi ayrıldı gazeteden Bir kere fatih altaylı şuan Ertugrul Özkök'ün pozisyonundaydı adam pozisyonu gereği eli mahkum bir süre Aydın Doğan ne derse yaptı. Ama ertugrul'la fatih arasında bir fark var. Ertugrul Özkök köpek gibi sahibi ne derse sonsuza dek yapmaya hazır bir adam.(Aydın doğanın istediğide budur) Sen merak etme ama eğer fatih altaylı isteseydi şuan Ertugrul özkök değil fatih altaylı o mevkide olurdu. Kimsede alamazdı elinden mevkisini
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 glock terrorist silahi zaten. usp ciksa anlardim adamin iyi biri oldugunu. lol
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Disappear said: glock terrorist silahi zaten. usp ciksa anlardim adamin iyi biri oldugunu. lol asdf (tu)
LordVithar Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 huun said: ayrıca dedektörlere yakalanmaması diye birşey yok. hep hürriyet gazetesinin sallamaları onlar. plastik metal karışımı değişik bir malzemesi olduğunu öğrenen genç ve ateşli bir hürriyet çalışanı sallamış olabilir diye tahmin ediyorum. Glock, metal dedektörlerine yakalanmayan bir tabanca, plastik metal karışımıyla alakası yok, çünkü yapısı seramiktir.. http://www.glock.com/english/index_pistols.htm
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Hakkaten Ankara Ticaret Odası Başkanının 2.5 milyon Euro'su sizi neden gerdi anlayamadım. Adam ATO'nun başkanı, 20 yaşında velet değil. Bakınız başbakanın oğlu 4.5 milyon dolara gemicik alabiliyor. Bu arada bu velet burslu okumuştu, parası olmadığından, onu da hatırlatırım.
mani Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 LordVithar said: huun said: ayrıca dedektörlere yakalanmaması diye birşey yok. hep hürriyet gazetesinin sallamaları onlar. plastik metal karışımı değişik bir malzemesi olduğunu öğrenen genç ve ateşli bir hürriyet çalışanı sallamış olabilir diye tahmin ediyorum. Glock, metal dedektörlerine yakalanmayan bir tabanca, plastik metal karışımıyla alakası yok, çünkü yapısı seramiktir.. http://www.glock.com/english/index_pistols.htm metal kısımları sökersen dedektörden rahatlıkla geçirirsin ama zaten o silah geçirdikten sonra kullanacaksan ozaman metal kısımlarıda geçireceksin demektir. madem onları geçirebilecek durumdasın söküp neden kendini telef edesin dimi. şehir efsanelerine inanmayın yok öyle resmi olarak üretilen hayalet silah. lord of war da yuri nin dediği gibi "havaalanlarındaki güvenlikten rahatlıkla geçtiği ve x-ray cihazlarına yakalanmadığı söyleniyor ama ben yinede denemenizi tavsiye etmem"
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 yuri orlov said: there are over 550 million firearms in worldwide circulation. that's one firearm for every twelve people on the planet. the only question is: how do we arm the other 11?
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Sinan Aygün suçsuzsa (ki eminim) kesinlikle parti kurmalı bikaç kişiyle
Öne çıkan mesajlar