deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Kesinlikle ödenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Seperate said: iş bankasının bankamatik(visa electron) kartıyla daha önce ödeyebilmiş olan var mı?varsa benim kartımı kabul etmiyor,tel ile internete alışveriş için açtırmam mı gerekli? bende var bi visa electron, arkasında 3 haneli bi numara oluyo ya o yok deneyemedim o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 bankayı fln aradım bnde arkadaki numara olsa da olmasa da ödenmiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 ben garantinin visa electronuyla ödüyordum zamanında 'paracard' olarak geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar