Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Coca-Colanın En büyüğü bir Türk: Muhtar Kent

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Memleketin adının dünyaya duyrulmasının yararını geçtim, kim kokakolanın ceosu türk olmuş diye sallar? Kimin umrunda yani? Çalışmış didinmiş dünyanın en büyük şirketlerinden birinin başına geçmiş aferin ona, da bunda bizim için gurur duyulacak bi taraf yok.
Mesaj tarihi:
Arkadaş manyak mısınız, adam Yahudi dostu diye CEO mu yapılır Coca-Cola'nın başına.

30 sene çalışmış adam baksana, geliştirmiş kendini belli ki.
Mesaj tarihi:
Ractamainus said:
bu zihniyetle biraz daha kassak zaten, coca-cola'nın başına türk oturdu diye mastürbasyon da yaparız artık..

Turk ve türkler dünyada ne kadar iyi konuma gelirse bu hepimiz için daha iyi olur. Sen milletinin ezilmesinden çok mu memnun durumdasın?
Milli maçlarda bile hakemler sarıkartları bize saydırırken, karşı takımlardan sakınmadılar mı ?
Butun bu ezmenin kaynagı ülkemizin hor görülüp kenara itilmesi. Boyle başarılı insanlar goruldukce ise bu fikirler değişecektir.
Mesaj tarihi:
Jos said:
Arkadaş manyak mısınız, adam Yahudi dostu diye CEO mu yapılır Coca-Cola'nın başına.

Katılıyorum
Mesaj tarihi:
BoDrUmLu said:
Ractamainus said:
bu zihniyetle biraz daha kassak zaten, coca-cola'nın başına türk oturdu diye mastürbasyon da yaparız artık..

Turk ve türkler dünyada ne kadar iyi konuma gelirse bu hepimiz için daha iyi olur. Sen milletinin ezilmesinden çok mu memnun durumdasın?
Milli maçlarda bile hakemler sarıkartları bize saydırırken, karşı takımlardan sakınmadılar mı ?
Butun bu ezmenin kaynagı ülkemizin hor görülüp kenara itilmesi. Boyle başarılı insanlar goruldukce ise bu fikirler değişecektir.

bence tam tersi böyle insanlar görüldükçe daha çok kıskanılcak ve daha çok üzerimize gidilecektir
Mesaj tarihi:
DeadSkinMask said:
BoDrUmLu said:
Ractamainus said:

bence tam tersi böyle insanlar görüldükçe daha çok kıskanılcak ve daha çok üzerimize gidilecektir

Bukemedikleri bileği öperler, büktüklerini değil..
Mesaj tarihi:
DeadSkinMask said:

Deadskinmask tüm ciddiyetimle bişey sormak istiyorum. Sence bizi avrupa birliğine kıskandıkları için mi almıyorlar?
Mesaj tarihi:
axedice said:
DeadSkinMask said:

Deadskinmask tüm ciddiyetimle bişey sormak istiyorum. Sence bizi avrupa birliğine kıskandıkları için mi almıyorlar?

tabiki hayır. böle düşünmek kendini kaf dağında görmek olur. benim almanyada oturan tanıdığım birkaç kişi var ve onların dediği tek şey biz orda birşeyler yaptıımızda hemen göze batıyoruz ve dışlanan kesim oluyoruz ki düşün bu almanyada. ben onların bana söledğinden yola çıkarak söyledim onu.
Mesaj tarihi:
Jos said:

hem yapılır hem yapılmaz. her çapanoğlunun altında yahudi arayan birisi değilim; ama bu kadar parayı ve bunun getirdiği gücü kullanacak birisi elbette birilerinin eteğini öpmüştür. ha bunlar yahudidir, marslıdır onu bilemem.
  • Yeni Oluştur...