Yenerk85 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ankara kızılayda wow oynanabilen cafe var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Kolej e doğru giderken KVK nın yanındaki sokağın başında var, sahibide, mekanda iyidir. typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Cafeden WoW oynamayın gider account. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 lol tam bende acıcaktım bu konuyu 2 hafta ankarada kalıcam :) o sırada wow oynucak yer lazımdı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 alırlar accountunuzu. söylemedi demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 cafeden cıktıktan soora her zmn şifrenizi deiştirin. bole engelleyebilirsiniz snırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 unonun ustunde bi yer var, orda oynuyorum ben ama bu kvk nin yanindaki yeri deniyim bi. sigara iciliyor mu birde orda, onemli benim icin baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ilk bi tarama yapın öle oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Yenerk85 said: ankara kızılayda wow oynanabilen cafe var mıdır? GMK bulvarı CHATLAK 1 ve 2... Kaliteli, seviyeli, temiz. Ben uzun zaman oynadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 konur2de blue internet cafe var dota ve wow oynayan çoğunlukda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Chatlak iyidir kesin gidin. WCG elemelerinin yapıldığı yerlerden birisidir, kısaca güvenlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 bu Chatlak cafe tam yerini söylermisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 2 yıl kadar cafede wow oynamadim ama hiç olmadi gittigin yerde guven bi yer olmadi tabiki. her yerdenden girilmez wowa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 meramın bi kaç bilgisayarında yüklü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 chatlaktan 2 tane vardı sanırım, birine sık sık giderdim lisedeyken, account kaptırdığım da pek olmamıştı. adres özürlüsü olduğum için bilmiyorum tam olarak ama : http://i191.photobucket.com/albums/z59/Felacet/croqasd.jpg dershane tam olarak ykm nin karşısında değil, kafan karışmasın :p o yeni renk dershanesinin olduğu tarafa geçtikten sonra chatlak diye gösterdiğim yere doğru yürü, eninde sonunda bulursun. hatta chatlağın orada da bir dershane var büyük tabelalı, yaklaştığında muhakkak onu da görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Blue da var Turcte var. Biri Kızılırmak sinemasının çaprazıdna biri Kızılırmaktan Olgunlara inerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 şuan chatlak cafedeyim güzel bir yere benziyor bilgisayarlarıda iyi :) gerci klavye pek hosuma gitmedi ama idare edicez artık birazdan wow'a giricem inş bişi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 yıllardır blue dada turc dede wow oynayanlarda sıradışı durumlar dışında hack olayı görmedik. meramda oynanmaz herkes habire bişeyi değiştiriyo, chatlak bilinmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Chatlak Ankara'nin en kaliteli kafesidir, orda oynayin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar