Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

N73 Hafıza Kartı Sorunu


-Deno-

Öne çıkan mesajlar

Bir kaç kere daha olmuştu önceden ama bir yolunu bulup halletmiştim. Sorun şu ki , 2 GB'lık hafıza kartının henüz 190 mb'ı dolu ve telefon hafızasının da Kullanılan Hafıza bölümü 44 mb , boş hafıza bölümü 0 B. Kullanılan hafızadan kasıt toplam telefon hafızası mı tam anlayabilmiş değilim ama Ajanda ,Rehber ve Mesajlar toplamı 80 B bişi tutuyor. Asıl sorunuma gelirsek ise , örneğin az önce mesaj geldi ve ' İşlemi yapmak için yeterli hafıza yok. Önce bazı verileri silin ' uyarısı ile karşılaşıyorum ve tüm mesajları silmeme , galeriden de baya bir resim silmeme rağmen menüden herhangi bir klasöre girerken bile bu uyarıyı alıyorum

Help plx
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

olay basit aslında.

mesalar seçenek ayarlar diğer ayarlar kayıt yeri hafıza kartı seçersen olay düzelecek, kayıt yeri şu an telefon hafızası telefon hafızası dolu, yanlız hafıza kartını çıkarıp taktığında ayar yine tel haf. na dönecek, düzeltirsin tekrar. ya da onu değiştirmek istemiyorsan telefon hafızasında olan verilerden sil yeterli.


fazla yer kapplama hedesi ise şu ki, kartı formatladığında telefonla ilgili dosyaların birkaçı karta kopyalanır. bu da kalan mb lardır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...