Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ninja kaplumbağalar

Deli333

Öne çıkan mesajlar

Çocukluğumdan beri izlerim. Hiç bıkmadım . Beyin ve Siplıntır usta favorim :) Baymadan izlediğim çizgi filmlerden . Hep cocuklugumdan beri arkadaşlarıma lakap takmışımdır. Lam Rakstedi , Bibab gibisinden. hatta geçen sene bizim hojaya Beyin derdik. Ben $ıredır. Önümde oturan iki arkadaşa da rakstedi ve bibab derdim. En önde oturan 4 kıza ise kaplumbağalar derdim :) Kısaca cok sarmıştı bu çizgi film hala da öyle. Sizce nasıl?[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır."
$aban matrix Revolutions
Recep Tayyip Ermetal
Sosyal ağlarda paylaş

İyidir de artık pek ilgi çekici gelmiyor. Ben bi turunculuyu benimsemiştim küçükken adını hatırlayamıyorum şimdi..Rafael miydi neydi..[signature][hline]"Could the pain of thooth or talon be greater than the emptiness and the silence? I think not."
Drizzt Do'Urden
Sosyal ağlarda paylaş

abi nerden indirebiliriz acaba? Valla indirirdim.[signature][hline]Don't Cause any Trouble.
TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki:

Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle.
Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki:
alayinizi operek uyandirayim..
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar yaziorum ama okunuşlarını falla yazılışlarını bilmiorm sorry=))
turuncu--->mikelanjelo
mor--->donatello
mavi--->leonardo
kırmızı--->refael
ay bu arada size yannış bilgi wermeye gönlüm razı olmadı google dan baktım Michaelangelo imiş dooru yazılışı ama şansıma dierleri dooru=))[signature][hline]by tourterelle
Sosyal ağlarda paylaş

Cocukluğumun Cizgi Filmiydi Ninja Turtles,Voltran,TransFormers
Cok Guzellerdi Ama Şimdi Sadece TransFormers Oynuor Kanal D'de.
Ninja Turtles galiba Artık okadar Oynamıyor ama Geçen gün bi Kanalda Filmi Oynamıştı...
Güzel bence Hala Güzel, Nostaji :)
[signature][hline]+Ravena And Other's+
Coming Soon Your Dream...

[Bu mesaj RaVena tarafından 09 February 2004 11:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
ninja kaplumbağalar benim yaşam tarzımı etkiledi, ama özellikle donatello ve reis leonardo üzerine çok düşünülmesi gereken karakterler.

leonardo'nun önderliğini, donatello'nun 3 boyutlu düşünce gücünü ve bilgi işleme zekasını, michaelangelo'nun çevikliğini, splinter'in bilgeliğini, karizmasını taşımak istemişimdir her zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

michaelangelo en hassas anlarda mınçıkasıyla sahneye çıkar dövüşün yönünü değiştirir, kaplumbağaların herbiri zeki ve çeviktir fakat michaelangelo ayrıca çok iyi mınçıka kullanır, herkesin eli kolu bağlı olduğunda michaelangelo sahneye çıkar. pizza yemeyi sever tabi biraz da komiktir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...