Deli333 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Çocukluğumdan beri izlerim. Hiç bıkmadım . Beyin ve Siplıntır usta favorim :) Baymadan izlediğim çizgi filmlerden . Hep cocuklugumdan beri arkadaşlarıma lakap takmışımdır. Lam Rakstedi , Bibab gibisinden. hatta geçen sene bizim hojaya Beyin derdik. Ben $ıredır. Önümde oturan iki arkadaşa da rakstedi ve bibab derdim. En önde oturan 4 kıza ise kaplumbağalar derdim :) Kısaca cok sarmıştı bu çizgi film hala da öyle. Sizce nasıl?[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır." $aban matrix Revolutions Recep Tayyip Ermetal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 İyidir de artık pek ilgi çekici gelmiyor. Ben bi turunculuyu benimsemiştim küçükken adını hatırlayamıyorum şimdi..Rafael miydi neydi..[signature][hline]"Could the pain of thooth or talon be greater than the emptiness and the silence? I think not." Drizzt Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 :) turunculu ıste adına ıhtıyacmı var :)[signature][hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 abi nerden indirebiliriz acaba? Valla indirirdim.[signature][hline]Don't Cause any Trouble. TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki: Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tourterelle Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 arkadaşlar yaziorum ama okunuşlarını falla yazılışlarını bilmiorm sorry=)) turuncu--->mikelanjelo mor--->donatello mavi--->leonardo kırmızı--->refael ay bu arada size yannış bilgi wermeye gönlüm razı olmadı google dan baktım Michaelangelo imiş dooru yazılışı ama şansıma dierleri dooru=))[signature][hline]by tourterelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Kirmizi olanin adi Raphael ama o da yanlis yazilmis ;)[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 tourterella burdayken bıze laf duserme hech :)[signature][hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 küçük bi arama yaparsan bulursun benim yeni çizimleri hakkında açtığım topic'i[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Rafael Lol :)[signature][hline]"Could the pain of thooth or talon be greater than the emptiness and the silence? I think not." Drizzt Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Cocukluğumun Cizgi Filmiydi Ninja Turtles,Voltran,TransFormers Cok Guzellerdi Ama Şimdi Sadece TransFormers Oynuor Kanal D'de. Ninja Turtles galiba Artık okadar Oynamıyor ama Geçen gün bi Kanalda Filmi Oynamıştı... Güzel bence Hala Güzel, Nostaji :) [signature][hline]+Ravena And Other's+ Coming Soon Your Dream... [Bu mesaj RaVena tarafından 09 February 2004 11:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tourterelle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 ay walla infoma yazdım ninja kaplumbaaları çok şeker=))[signature][hline]by tourterelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 valla şu anda Ninja Turtles Stvde oynuyor gerçi birara baymıştı beni bole uzaylılarla iletişim fln olmuştu ama valla seyrediliyor,güzel de gidiyor[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 çok severdim yaa..[signature][hline]bigün bi imzamz da olur inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Onun oyunuda var ilerlemeli dövüş.Orda daha değişik çizmişler ama oyun fena değil.Tavsiye ederim.[signature][hline]Sometimes clothes just don't matter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ninja kaplumbağalar benim yaşam tarzımı etkiledi, ama özellikle donatello ve reis leonardo üzerine çok düşünülmesi gereken karakterler. leonardo'nun önderliğini, donatello'nun 3 boyutlu düşünce gücünü ve bilgi işleme zekasını, michaelangelo'nun çevikliğini, splinter'in bilgeliğini, karizmasını taşımak istemişimdir her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 yaw mikelanjelo ne zaman "çevik" oldu ya. göt göbek bağlamış pizza yemekten... leo karizmatik lider, raph öfkeli deli, mike cool parti adamı, don zeki bilim adamı rolünü üstleniyordu. aslında donatelloya "leonardo da vinci" daha iyi uyardı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 michaelangelo en hassas anlarda mınçıkasıyla sahneye çıkar dövüşün yönünü değiştirir, kaplumbağaların herbiri zeki ve çeviktir fakat michaelangelo ayrıca çok iyi mınçıka kullanır, herkesin eli kolu bağlı olduğunda michaelangelo sahneye çıkar. pizza yemeyi sever tabi biraz da komiktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 işte benim ninja turtles kaynağım http://www.ninjaturtles.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar