cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 çok tatlılar be ööle demeyin.evet saçlar turuncuydu ama bi kaza sonucu böyle yapmak zorunda kaldık..zati turuncu örtmen pek amrjinal kaçıodum:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 o en sağdaki işte, yarın bir gün her türlü ortamlara girip gene de kendinden taviz vermeyecek, arkadaşlarının "lan ne göt adamsın hem bizlesin, hem onlarla" diyeceği, bir şekilde gemisini yürüten kaptan diye tabir edilecek, yalnız ama işi düşen bebe beliğin kapısını çalacağını ağır abidir. öğretmen kızımız gerçekten biraz zor seçiliyor arada; çünkü bir öğretmene yakışır şekilde poz vermemiş. her ne kadar çağı yakalayamadığımız doğruysa da, bizim ilkokul resimlerimizde öğretmenler arada gerek duruşları, gerek kılık ve kıyafetleri ile resimde ilk göze çarpan tipler olurdu. devir değişti, e tabii öğretmenler de değişti; ama bir öğretmen tüm öğrencilerine eşit mesafede durmalı. ne o öyle yaslanmış öğrencinin omzuna. olmamış öğretmenim, olmamış. güncelleme: bunlar ortaokul ben de bilihyorum. kesin sesiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 hani bol bol entera basacaktın aralarda yılmazım özdilim benim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 keyif alayıa ftw o ne laaaaa meğersem ölünce böyle çıkıyormuş ruh: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 ene surata bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Çok babacan çıkmışsın (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 o ne demek lan : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 insanın BABA! diyesi geliyo öyle bişey olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 laraken esiden cs oynadığım bi arkadaş var vardı erhan diye inanılmaz ona benziyosun. isim neydi cidden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 ismi kenarla kalaner de olabülü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 can adamın ismi.en kral isim.sçs can.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 saol azizim ben de sçs : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Ustume alinmak istedim bir an. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 sçs can <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 TEŞEKKÜRLER SELİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 [large]Pump up the jam Pump it up While your feet are stompin' And the jam is pumpin' Look at here the crowd is jumpin' Pump it up a little more Get the party going on the dance floor Seek us that's where the party's at And you'll find out if you're too bad I don't want a place to stay Get your boody on the floor tonight Make my day I don't want a place to stay Get your boody on the floor tonight[/large] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Sly-One said: TEŞEKKÜRLER SELİN seni de sçs can. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 ben de senin sçs <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 çok ayıp, ciddiydim ben:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 şükrü kendini hatırlatmana gerek yok bebeyim, onlarınki arkadaşça sçs, seninkisi büyük aşk <3<3<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Evet Şükrü Big Love der, ben Trouser Titan diyorum. Hepimizin koyduğu isimler farklı tabi normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 SELİN SÇS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 CAN SENİ DE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 can da seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar