pogodi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 o bıyıkların ardında minik pembe bir kelebek var sadhgj hatırlıyorum annem yapmıştı beni böyle komşuya inmiştim böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 alkol ve aşırı alkol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 oha aga neolmuşsun sne böle ya yavaş:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 OHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Llama said: alkol ve aşırı alkol ve mariu... öhm öhm. gıcık tuttu boğazımı.. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 pogodi said: selam http://i21.photobucket.com/albums/b272/aadvark241/2Large.jpg küçüklüğümden utanıyorum evet adam olacak çocuk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 DRaGoN_SLaYeR said: Llama said: alkol ve aşırı alkol ve mariu... öhm öhm. gıcık tuttu boğazımı.. :S yok valla saf alkolün sonuçları.. bozuk balık da olabilir:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 karaciğer ağzına gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Llama said: alkol ve aşırı alkol evet bu portreyi hatırlıyorum.arkadaşın nenesine ilaç almıştık.onlar da ispirto lu garip bişimiş.arkadaş yanlışlıkla şişeyi kırdı ve üzerine döküldü çocuk aynen bu şekilde gözüküyordu.ispirtonun kafasıda güzel oluyor öneririm :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 fede said: karaciğer ağzına gelmiş öyle böyle değil hemde : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 cereb'e bir bir şikayet edicem seni llama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 ve hala yaşıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 oha llama. dikkat edin az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 -alatariel- said: cereb'e bir bir şikayet edicem seni llama. olay anında ben de ordaydım ya:S ama sen yine de et:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 -alatariel- said: cereb'e bir bir şikayet edicem seni llama. içkimi o koyuyordu : ) valla sanırsam içine bişey karıştırdı allahtan böbrekler yerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 viole said: ve hala yaşıyo bu bir mucize olmalı. 3 dakika daha geç getirseydiniz kusacaktı. off kesin kusmuştur şimdi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 istanblue? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 ahah cereb çok hardcore davranma llama'ya yazık nan=b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 zerre kusmadım daha olsa içicektim gittim yüzümü yıkadım oda arkadaşların zoru ile sonra döndüm kıçımı uyudum hatta o gece öyle gaz vardi ki foçaya gitme isteyi gece 3te bu halde bide kandırsa idim adamları foçaya gidicektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 viole said: istanblue? yeni rakı : ) 100luk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 sdfsdg senle içilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 100 ü de mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 90ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 bebelik fotografi bikac tane, guzel cocukmusum valla http://cs.brown.edu/~ilke/bebe1.jpg http://cs.brown.edu/~ilke/bebe2.jpg http://cs.brown.edu/~ilke/bebe3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Sanırım foruma annesinin fotosunu koyan ilk adamsın İlke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar