pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 oper said: yeni fotolarla gelin plx. biri çıkıp diycek şimdi eski konuda olduğu gibi "pogodi o gözaltı torbaları ne" diye.. gerçi onlar daha çok çuvala benziyorlar ama neyse :D kingpin, bak yeni koyuyoz biz. sddfg ahah mersi =) o zaman buyrun size göz altı torbasızı
oper Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 bi daha senin öğütlerini hayat felsefem yapacam Ardeth söz. :)
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 kızları konuşuoduk olm araya girme. urmesqueque +reputasyon verdim,fotoğrafçınıza kurban
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 3- kızlar albüme fotoğraf koyunca, forumun entropisi ortalamanın üzerinde artar
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 her zaman şöyle urmesk'in gibi janjanlı, yer yer üstünde fotoşopla oynanmış resimlerim olsun isterdim. hiç olmadı.
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ya ben efsane alkollüyüm.. feci içtim bugün. bi de az kalsın ölüyordum, ölümden döndüm bir kez daha bir gün daha yaşa dünya !! cansın <3 ++
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 aynadan fotoğrafını çeken kız size bir siteyi anımsattı mı?
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Alcadras said: her zaman şöyle urmesk'in gibi janjanlı, yer yer üstünde fotoşopla oynanmış resimlerim olsun isterdim. hiç olmadı. ferreroya söyle ps için sdfd
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Ardeth said: aynadan fotoğrafını çeken kız size bir siteyi anımsattı mı? YONJA bildim mi? oley en birinci ben oldum
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 mulgear6 said: beyaz giyen emo (td) kız emo değil toka emo tokası
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 tespitler devam 4. bakın şu an muhabbet o kadar hızlı gidiyor ki, resim koyma gafletinde bulunmayın (erkekseniz eğer). üstüste gelen mesajlar moralinizi bozacaktır.
oper Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Ardeth said: aynadan fotoğrafını çeken kız size bir siteyi anımsattı mı? "insanın hayata karşı bi duruşu olmalı" deyip de kıçını o yazıya dönen bi foto koyan arkadaşın sitesi mi ? nedense o geldi aklıma benim :d
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 toka -rep. pogodi çok daha karizma +repz. @urmesque gülmelisin bence sdf. sana da +rep.
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 yoo ben koysam şu an herkes kitlenir bana odaklanır!
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 pogodi said: mulgear6 said: beyaz giyen emo (td) kız emo değil toka emo tokası olsun sonucta emo tokası giyiyosa/takıyosa kız=~emo yine ben bildim
oper Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Alcadras said: tespitler devam 4. bakın şu an muhabbet o kadar hızlı gidiyor ki, resim koyma gafletinde bulunmayın (erkekseniz eğer). üstüste gelen mesajlar moralinizi bozacaktır. ohoo ne diyon, muhabbete bile bağladık olayı biz :D post kas post post kas kas post kas :D
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mortis said: yoo ben koysam şu an herkes kitlenir bana odaklanır! evet evet mortits foto koysdun.
Öne çıkan mesajlar