balon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Dynun said: yavrııım http://img220.imageshack.us/img220/3252/grnt018cr2.jpg efsane olmuşsun,süper olmuşsun,1 numarasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 dory said: soldaki ben, ev arkadaslarim http://img.photobucket.com/albums/v653/turtlepile/Goruntu339.jpg sabah 6 da bu resmi değerlendirmek var. ben doryden korkmadım değil,yanındaki arkadaşta bir seri katil havası ve de en sağda.. ona yorum yapamadım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 pogodi said: Voys said: hayret yanındakiler kız değil. kıskandın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Tugba, saclarini kizil yap. Ev arkadaslarindna da cacik olmaz yani su geberesiye sarhos halimle boyle diyosam cidden cirkinler demek ki ayilinca yaratik falan gorucem heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Oha hic kibar degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 sağdakinin çenesi ortadaki gibi ise çirkin ama sen sağdaki gibi çene varsa güzel denilebilir gibi sen : en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Penthesilea said: Tugba, saclarini kizil yap. Ben de dedim, gene diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Llama said: sağdakinin çenesi ortadaki gibi ise çirkin ama sen sağdaki gibi çene varsa güzel denilebilir gibi sen : en sanırım beynim durdu yada anlama özürlüyüm.yada anlatmak istediğin bişeyi anlatamamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Voys said: pogodi said: Voys said: hayret yanındakiler kız değil. kıskandın mı neden kıskanayım şaşırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 0ne said: Llama said: sağdakinin çenesi ortadaki gibi ise çirkin ama sen sağdaki gibi çene varsa güzel denilebilir gibi sen : en sanırım beynim durdu yada anlama özürlüyüm.yada anlatmak istediğin bişeyi anlatamamışsın. haa sol olcak laa o evet uyku sersemi böyle yazılar çıkıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 En sağdakinin gözler yönetir.Ortadakinde seri katil bakışı var. Llama aydınlattığın için sağol,tüm taşlar yerine oturdu,eyw babs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 0ne said: Llama said: sağdakinin çenesi ortadaki gibi ise çirkin ama sen sağdaki gibi çene varsa güzel denilebilir gibi sen : en sanırım beynim durdu yada anlama özürlüyüm.yada anlatmak istediğin bişeyi anlatamamışsın. "compliment fail" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 dory said: soldaki ben, ev arkadaslarim http://img.photobucket.com/albums/v653/turtlepile/Goruntu339.jpg saçlar kötü olmuş. çakma gothic havası vermiş. boyat başka bi renge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 sarı gölge yaptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 mavi yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 hatta galatasaray yensin sarı kırmızı yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 elesso said: Dynun said: yavrııım http://img220.imageshack.us/img220/3252/grnt018cr2.jpg albümdeki bayan resmi azlığı olduğu şu dönemdei yaptığın fedakarlık küçümsenmemli bence asd ahah teşekkür ederim beni sizler yarattınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 elesso said: Dynun said: yavrııım http://img220.imageshack.us/img220/3252/grnt018cr2.jpg albümdeki bayan resmi azlığı olduğu şu dönemdei yaptığın fedakarlık küçümsenmemli bence asd +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ARKADAŞLAR YORUMLAR GÜZEL GELİRSE DEVAMI DA VAR ; ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 kesinlikle devamını bekliyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Dynun aşık oldum sana o derece biraz daha foto plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 evet ya topiğe böööyle nur yağdı resmen. devamını bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 devam kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Dynun said: ARKADAŞLAR YORUMLAR GÜZEL GELİRSE DEVAMI DA VAR ; ) rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 İşte fede bir bar çıkışı kameralarımıza böyle yakalandı http://img126.imageshack.us/img126/7997/grnt031hq6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar