Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 bence de quantum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 axedice said: Yeterince dramatik olmamış sanki. Hani batman&robin göndermesini anladık sallamadık, şimdi iyice zorlamışsın. Halbüki gavurların deyişiyle "subtle" devam etsen daha etkili olurdu. - anladınız mı? ben seni hayatta öpmem demek istedim nası? hehe anladınız mı? - hıhı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 anlamamissin sina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 ya bayırdan aşağı yuvarlanan tombiş çocuk resmi koyucaktım, daha sonra neden hakaret etme ihtiyacı hissediyorsun, ciddi ciddi güzel bir dille ne hissettiğini anlat dedim kendi kendime ve yazdım. öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 amacım yanlış anlaşılmış sanırım gayet açık şekilde ne için resimleri koyduğumu söyledim he sen ya da siz yanlış anladıysanız bnm sorunum değil pardon da sadece burda bu şekilde anlaşılacak diye de giyim tarzımı değiştirebileceğimi sanmıyorum öyle birşey düşünmem de beni bilen bilir tanıyan tanır bu şekilde bi yorumda bulunman beni gerçekten üzdü amacımım dediğin gibi birşey olsaydı emin ol çok daha açık fotolarım var onları koyardım ama siz herşeyi dalgaya aldığınız için doğru düzgün sorduğum bişeyi bile bu yöne çekebiliosunuz helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 dory said: anlamamissin sina. matematik o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 matematikci evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 obsesifik said: amacım yanlış anlaşılmış sanırım gayet açık şekilde ne için resimleri koyduğumu söyledim he sen ya da siz yanlış anladıysanız bnm sorunum değil pardon da sadece burda bu şekilde anlaşılacak diye de giyim tarzımı değiştirebileceğimi sanmıyorum öyle birşey düşünmem de beni bilen bilir tanıyan tanır bu şekilde bi yorumda bulunman beni gerçekten üzdü amacımım dediğin gibi birşey olsaydı emin ol çok daha açık fotolarım var onları koyardım ama siz herşeyi dalgaya aldığınız için doğru düzgün sorduğum bişeyi bile bu yöne çekebiliosunuz helal olsun noktalama işaretleri guzel şeylerdir, kullanmalisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 ben gerçetkten gözlükten bahsetmiştim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 dory kusura bakma sinir anında noktalama işareti kullanmaya özen gösteremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 ay peki sildik, ne düşündüğümüzü söylemek de suç oldu. foruma resim koyup yorum gelince ağlanmaya başlamak da yeni emo modası oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 '^+^%/%()&=)(/)&.,.,.,,.,.. hiç güzel değil bence. çok inergonomik duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 gereksiz olmuş bu konuyu açman. gözlük mü değğil mi die sormuş. gözlük dedik bitti bu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 meme nedir abi ya. memeye nasıl kaydı lan bu konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 ozgur, <3 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 bir gözlüklü olarak nasıl kaçırdım ben bu ekşını ühü:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 BEN SANA KOŞ DEMEDİM Mİ? DEDİM DEMİ? afsd ahaha. mortis, yapma kasini gozunu sevem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 gözlükler de kemik çerçeveydi ya nihan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 herkes istediği gibi giyinir istediği gibi fotoraf koyar, durup dururken neden kırıcı oldunuz, dellendiniz çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 thelegbra, bizimle merkeze kadar geliceksin. Aşırı güç kullanımından göz altına alıyoruz seni. http://img509.imageshack.us/img509/4859/axecop2cy2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 ahahahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 memeyi geçtim. şişko ne. balık etli filan desen anlıyacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 diyecek laf bulamıyorum harbiden üzüldüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 tunca said: herkes istediği gibi giyinir istediği gibi fotoraf koyar, durup dururken neden kırıcı oldunuz, dellendiniz çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 burtonesk said: ahahahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar