Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 pogodi said: miraç o foto çok güzel ya çok çok güzel evet daha fazla yorum yapmıcam sen yaptın. gerek yok. herkes 1 kez sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 yalnız oper'in foto yine piç oldu. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ben yazıcaktım ama sen kendin kendine bulmuşsun suçunu.. aferim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 @oper iyi çıkmış. neresi ahlatlıbel bu arada. bi de nedense bana sakarya üniversitesini anımsattı fotoğraf bi anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 biri bana kadın bulsun sdjkghksdjghk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 çok hızlı gidiyosunuz alcadras iki sayfa sonra yine koyacak fotoğrafı böyle giderse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 asinanyavuz said: @oper iyi çıkmış. neresi ahlatlıbel bu arada. bi de nedense bana sakarya üniversitesini anımsattı fotoğraf bi anda. azmettim taşı deldim :D ahlatlıbel ankarada bi yer. dinlenme tesisi gibi. millet geliyo piknik yapıyo, ama ferah bi ortam yürüyüş parkuru falan var tenis kortu falan var. düz piknik alanı değil yani.. hatta göl manzarası da var ufaktan. bi de resimde gözlüklü adamın olduğu tarafa bakınca gökyüzü deniz gibi görünüyo. tuhaf ama güzel. tavsiye olunur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Baluu said: biri bana kadın bulsun sdjkghksdjghk istersen seni dağa kaldıralım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 urmesque&pogodi olsun olsun burda da olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ehuehehe olsun olsun burda da olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 isim diğer topic ile aynı diye herkes eski resimleri koyuyor/koyacak heralde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 yeni fotolarla gelin plx. biri çıkıp diycek şimdi eski konuda olduğu gibi "pogodi o gözaltı torbaları ne" diye.. gerçi onlar daha çok çuvala benziyorlar ama neyse :D kingpin, bak yeni koyuyoz biz. sddfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 hatta bunu da koyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 bir kız albüme fotoğraf koydu, herkes çömelip başını ellerinin altına alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Oh yess !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Ardeth said: çok hızlı gidiyosunuz alcadras iki sayfa sonra yine koyacak fotoğrafı böyle giderse so say we all! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 urmesque said: hatta bunu da koyalım koşun la koşun bağyan geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 oper said: Baluu said: biri bana kadın bulsun sdjkghksdjghk istersen seni dağa kaldıralım? evit evit beni daa kaldırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 benim fotoyu gene hiç ettiler..(h yerine başka harf koyuyoz) birileri çekemiyo abi beni. kesin çekemiyo şerefsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 çok fotojeniksiniz fotolarda. eksantirik pozlar her biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 edik: iyi bi insanım dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 oper said: benim fotoyu gene piç ettiler.. birileri çekemiyo abi beni. kesin çekemiyo şerefsizim. .. olsan çekilmezsin aga sende .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Baluu said: oper said: benim fotoyu gene piç ettiler.. birileri çekemiyo abi beni. kesin çekemiyo şerefsizim. .. olsan çekilmezsin aga sende .. yapma bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 oper said: benim fotoyu gene piç ettiler.. birileri çekemiyo abi beni. kesin çekemiyo şerefsizim. iki hatan var 1. O sayfaya atılan mesaj sayısını sayıp, 10dan fazla mesaj atıldıysa fotoğraf koymayacaksın 2. koyduğun fotoğrafı spoiler içinde koymayacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 argonun dozunu kaçırmayalım arkadaşlar. plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar