fede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 alüminyum alaşım o monitor. bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Xenocide said: Mortis said: Mortis Yasmut sen misin yoksa bi arkadaşın mı? şu yukardaki turunculu sen olabilirsin bide eheh yok abi ben değilim o googledan buldum öle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ahah vay be googleye bile çıkmışız haberim yok :) pagan uo orası stafflik yaptım uzun bi süre. sonra yalan oldu gittikçe tabi her sunucuda olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 fede said: alüminyum alaşım o monitor. bişey olmaz niye aliminyumdan yapınca bozulmuyo mu elektronikler? way anası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 oksitlenmez sanırım aliminyum o yüzden öyle demiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 hadi canım. oksitlenmiyor diye kısa devre de yapmıyodur o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 elektrink yokken bisey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 coco iti, bütün gün şebeklik yapıyor ayakkabılarımı parçaladı. koltuğa oturtunca ama buga giriyor resmen öyle oturuyor resimdeki gibi :D abı sağım solum yengeç doluydu , kalkmak nıye aklıma gelmedi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Benim elektriğim hepsine yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 yahu kısa devre yapar tabi, arka sayfa'da biri demiş oksitlenir diye, adam da demiş aliminyum alaşım onlar bişicik olmaz. oksitlenmiyor işte olay bu, bozulur yanar kırılır kısa devre yapar.. Onlar ayrı mevzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Ne okuyodun evladım sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Denize sıfır bira keyfi çok güzel. Bu arada dikkat etmedim sanma, şişeyi elliyorsun gene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Sayemde double post yapmadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Eyw : ) 10 numarasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 düz renk zostrich yok mu allah aşkına. o renkler ne öyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Sly-One said: fede said: alüminyum alaşım o monitor. bişey olmaz niye aliminyumdan yapınca bozulmuyo mu elektronikler? way anası bozulur da adam oksitlenir demiş. oksitleniyo mu alüminyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 aslına bakarsan evet oksitleniyor. ama düzgün oksitlendiği için oksitlenip kalıyor öyle süreklilik yok. teşekkürler sorun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 günü gene kurtardın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 alüminyum oksidasyona dirençlidir, ayrıca pasivasyonu vardır, paslanmaz da.. yanlış mı biliyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ya bırak ne biçim üniversite okuyosunuz anlamıyorum ben. anca gez toz, karı gız hep ya. ne biçim ülke lan burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Uçaklarda felan kullanılıyor yahu alüminyum. Dandik bişi olamaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 bilmiyorum hikmet keramet kimde ama calisiyo montorum edit: basini yazmayi unutmusum mesajin lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 aliminyum da keramet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 fede aldın ayarı itiraf et dynun da oksitlenir dedi burda açıklamayım diyorum ama... Ferritik malzemelerin oksitlenmesi düzensizdir, yani bir taraf daha fazla oksitlenir, pas dökülür tekrar oksitlenir bu böyle devam eder çürüyene kadar. Aliminyum, Titanyum gibi malzemeler 1 kat oksitlenir, boya tabakası gibi kalan oksit tabakası ince bir film gibi malzemeyi sonraki oksitlenmelere karşı korumakla kalmaz, yüzeyin de sertliğini(dayanımı) arttırır. Ayrıca son 2 malzeme uçaklarda gayet tabi kullanılır çünkü hafif, güçlü ve korozyona dayanıklı malzemelerdir. Nitekim pahalılardır düz çeliğe göre. Bu bilgileri edindiğim dersi de size armağan ediyorum : MAL 201. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 bi demir oksitlenmesiyle bi alüminyum oksitlenmesi bir mi. alümiyuma hakarettir bu ya. bi de kimya kökenli olacaksınız. meslekten meninizi istiycem. meninizi. meni.. allahım sana geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar