Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 dory said: ok. yaydan çıkmasın diye tekrar özür diliyorum. güzelmiş kedi. cinsi nedir?
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 siyah beyaz koymuşsun ama gözlerinin rengi baya güzel sanırım ya :)
obsesifik Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 lens malesef :D koyu kahve gözlerim normalde
dory Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Alcadras said: dory said: ok. yaydan çıkmasın diye tekrar özür diliyorum. güzelmiş kedi. cinsi nedir? alea iacta est. afsd. sarman kedim. ozrun kabul edildi ozman.
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 sesu said: siyah beyaz koymuşsun ama gözlerinin rengi baya güzel sanırım ya :) nasıl anlaşılıyor o 0_o
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Şu hatunların sinerjisinin benzerini oluşturalım biz de. Luna, bu jos var ya çok yakışıklı çocuk. Bence amsterdamda nişan yapabilirsiniz. İlk görüşte aşk olur.
dory Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 afsd jos harbi cok yakisikli cocuk. dimi? abugubu
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 axedice said: Luna, bu jos var ya çok yakışıklı çocuk. Bence amsterdamda nişan yapabilirsiniz. İlk görüşte aşk olur. nişan kesinlikle gerçekleşmeli deyip +1 ekliyorum.
oper Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Fly said: sesu said: siyah beyaz koymuşsun ama gözlerinin rengi baya güzel sanırım ya :) nasıl anlaşılıyor o 0_o ben de çözemedim siyah beyaz fotodan bi gözün renginin güzel olarak tahmin edilebileceğini
dory Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 sen de hep destekliyosun lan nihan. erkeklerin ciftleri cok cirkin oluyo lakin.
dory Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 oper said: Fly said: sesu said: siyah beyaz koymuşsun ama gözlerinin rengi baya güzel sanırım ya :) nasıl anlaşılıyor o 0_o ben de çözemedim siyah beyaz fotodan bi gözün renginin güzel olarak tahmin edilebileceğini illa iltifat edicek ya ondan. goz yapisi guzel dese anlicam, laf etmicem de rengini nasil hissettin be anacim, hLL xD
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 ben desteklemeyi seviyorum ya dostluk kardeşlik. erkek çiftler bence de hoş değil sdf.
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 luna said: kedi güzelmiş:) kedi sever misiniz?
Öne çıkan mesajlar